2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bugün bnde buna dua etim gerçekten sıcakta gebelik çok zorlayici mayıs böyle bitse
Kesinlikle bu yönde duacıyım ben de. Bebekler doğunca ısınsın o zaman süper olur işte, sere serpe yatarlar. Bu gidişle geç gelecek gibi duruyor, çünkü geçen sene bu zamanlar kısa kollu geziyorduk, Dünya'nın ekseni kaydı ve mevsimler yer değiştiriyor haliyle şansımıza

İki haftadır çok kıpır kıpırdi bugün iki kez hissettim oda elimi koyup baya dinledikten sonra yerimi darldi miniğin acaba

Bizim için şahane gec glsin sevindm o havada terlemek hiç uyumamak çok zor

Kızlar şu plesenta olayını eşime sordum, çok saçma buldu. 9 ayda geçmeyen hücre 5 dakikada mı geçecek, ne gerekiyorsa karnındayken geçiyor dedi. Benim doktorum arkadaşımız aynı zamanda, eşim mantıklı bulsaydı rica edecektim, yapardı. Bu konuda eşime güveniyorum. O yüzden böyle bir şey beklemeyeceğim.

Kedimin doğumunu da gözlemlemiştim, plesentayla bebek bağlarını hemen koparıp, yedi. Yani eğer durması gerekse Allah ona o iç güdüyü verir ve bekletirdi. Kafaya takmayın plesenta olayını diye yazıvereyim dedim.

Yarin doktoruma bir danisayim. Sağol

Ben hala kafası nerde totosu nerde çözemiyorum yaa sorun bende mi acaba
Ahah muayenede söylemiyomu bende poposunu bası diye seviyodum doktor anlatınca bozuntuya vermedim şimdi elleriyle ayaklarıyla nereyle oynadığını bile biliyorum çokta gıdıklanıyorum başını mesaneme dayamış bende diyorum ne bu acı

Ay vallahi tecrubesiz olunca insan korkuyor ya. Kac saat sonra anca gecti agrim. Ayaga kalkip yurumeye korktum resmen. Ama yurudukce vs rahatliyordu sanki. 1 saat ayaklarimi uzatip oturdum iyi geldi.
Ama ben kurtlu durmuyorum bebişin ütülerine başladım hemde ayakta oturarak iş yapamayanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…