- 8 Ekim 2023
- 1.798
- 923
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.681
Ankara buz gibi bu kadar da serin olmasaydı keske yaHavalar şansımıza serin gidiyor. Sıcakta hamilelik çok berbat, o zaman sıcaktan halsiz düşüyor insan. Doğurana kadar böyle gitse süper olur.
Canım sıcak olunca keşke o serinlik olsaydı diyeceksin emin ol. Hamileliğin her mevsimini yaşadım. En çekilmesi yaz kesinlikle.Ankara buz gibi bu kadar da serin olmasaydı keske ya
Sen ihmal etme git yinede insan toparlayamıyor serumsuz. Ben hala kusuyorum gün aşırıAyy sorma ben de oyle dedim ama doktorunuz bisey yazmamis diyor. İyice sinirlerim bozularak çıktım.
inşallah hiçbir şey çıkmaz yarında maalesef Devlet öyleVerdim. Doğru duzgun yorumlamadi bile. Crp de bakmamis. Hic bisey anlamadim bu isten. Yarin kendi doktoruma randevum var. Artik o nederse onu yapcam.
Bu satıcıdan aldim. Ikili olarak satiliyor. Ben bir set daha alacagim. Uzun olanlar cok kullanisli. https://app.hb.biz/7b7fqr4j9jVKÇok güzelmiş düzenleyici nerden aldın
Bugün bnde buna dua etim gerçekten sıcakta gebelik çok zorlayici mayıs böyle bitseHavalar şansımıza serin gidiyor. Sıcakta hamilelik çok berbat, o zaman sıcaktan halsiz düşüyor insan. Doğurana kadar böyle gitse süper olur.
Kesinlikle bu yönde duacıyım ben de. Bebekler doğunca ısınsın o zaman süper olur işte, sere serpe yatarlar. Bu gidişle geç gelecek gibi duruyor, çünkü geçen sene bu zamanlar kısa kollu geziyorduk, Dünya'nın ekseni kaydı ve mevsimler yer değiştiriyor haliyle şansımızaBugün bnde buna dua etim gerçekten sıcakta gebelik çok zorlayici mayıs böyle bitse
Bizim için şahane gec glsin sevindm o havada terlemek hiç uyumamak çok zorKesinlikle bu yönde duacıyım ben de. Bebekler doğunca ısınsın o zaman süper olur işte, sere serpe yatarlar. Bu gidişle geç gelecek gibi duruyor, çünkü geçen sene bu zamanlar kısa kollu geziyorduk, Dünya'nın ekseni kaydı ve mevsimler yer değiştiriyor haliyle şansımıza
Evet 29-31 haftaları arası en hareketli zamanı, sonra yer daraldığı için hareketler kısıtlanıyor.İki haftadır çok kıpır kıpırdi bugün iki kez hissettim oda elimi koyup baya dinledikten sonra yerimi darldi miniğin acaba
Bugün 31 oldum az hissetm yaEvet 29-31 haftaları arası en hareketli zamanı, sonra yer daraldığı için hareketler kısıtlanıyor.
Günü gününe gerekeni yapıyor seninkiBugün 31 oldum az hissetm ya
He yaGünü gününe gerekeni yapıyor seninki
Yarin doktoruma bir danisayim. SağolBir safra kesesine baktir ben bunu 2 kere yasadim hicbir sey cikmadi yumurtalik kisti icin gittigim radyologla cok yakiniz anlattim bakti safra kesemde ve bobregimde tas varmis. Yediklerime ufacik dikkat etmeyim hemen kusuyorum ki hamilelik baslangicinda asla kusmadim bulantim bile 2 haftada gecti
Bu ürünün aynısının büyük olanlarından almıştım. Kızımın oyuncaklarını gruplara ayırıp bunlarla topluyorum.Bu satıcıdan aldim. Ikili olarak satiliyor. Ben bir set daha alacagim. Uzun olanlar cok kullanisli. https://app.hb.biz/7b7fqr4j9jVK
Ayy deme. İnşallah devam etmez. Cok geçmiş olsun sana da. Tez zamanda bitsin inşallahSen ihmal etme git yinede insan toparlayamıyor serumsuz. Ben hala kusuyorum gün aşırı
İnşallah canıminşallah hiçbir şey çıkmaz yarında maalesef Devlet öyle
Ahah muayenede söylemiyomuBen hala kafası nerde totosu nerde çözemiyorum yaa sorun bende mi acaba
Bende öyle yapıcam birkaç parça hediye geldi haftaya e bebekten alcam uğraşamadım seçemedim toplu versinler neye ihtiyacım varsa alıp çıkayımSanirim ben hepsini e bebege gidip alicam. Ugrasamiycam artik birini ordan birini burdan.
Ay vallahi tecrubesiz olunca insan korkuyor ya. Kac saat sonra anca gecti agrim. Ayaga kalkip yurumeye korktum resmen. Ama yurudukce vs rahatliyordu sanki. 1 saat ayaklarimi uzatip oturdum iyi geldi.Bana normal geldi canım şöyle haftamızı düşününce ve bebekler döndüğü için baskılar acılar hissedebiliriz gün gün. Eğer geçmezse gidersin için rahatlar ama bence anormal bir durum yok benim sürekli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?