2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ayy dönmüştür cnm ben ptesi gördüm küçük hanımı ittirip duruyordu beni acıyo artık

Zaten sürekli oturup yatamayız ki illaki ağrılar sızılar olacak olmadığı zamanlarda devam bugün pertimi çıkardım sabah kalkıp işe gidicem mesela

Kızlar yaa instagram hamilelerine bakıyorum da hepsi nasıl enerjik, iş güç yapıyorlar filan. Ben mutfağı zor toplarken, kadın doğum sonrası ikramlıklarını hazırlayıp attı buzluğa. Seyirciye karşı oynayınca, ekstra bilmediğimiz bir güç filan mı yükleniyor insana? Biz de burda kıpırdayacak halimizin kalmadığından dem vurmak yerine, gidip birer hesap mı açsak napsak

O sırada iki haftadır sosyal medya hesaplarımı dondurdum herkes msj atyo arkadaşlar sürekli önüne gelen video atyo cvp vermeye bile üşeniyorum nerdw kaldı atıştırmalık Bn zaten sürekli ev temizliği yapyom yarın okul hastane sonraki gün yine dip Köse cumartesi oğlum özel dersi sonrasında misafir var aksam onların yemek hazırlığı pazar yine dip köşe oğlum ödevi yemek oğlumu trafik parki aksam da inliyorum

Geri plana bakınca bence çoğunun evini temizleyen başkaları 8-5 çalışmıyorlar bu rağmen 2 yaşındaki bebeleri bile ya kreşte ya bakıcıyla çok görmüyorum canım.
Bende yapıyorum bu arada ben sadece sinsiyim dillendirmiyorum

Ay ben onlara hic inanmiyorum sosyal medya tamamen yalan valla.

Sinsiyim dillendirmiyorum diyo yaa Kızlar koşun burada bizden habersiz iş çeviren biri var, linçleyelim

Yaa en son beş hafta önce gittim ben kontrole o zaman söylemişti ama daha küçüktü. Bakalım cuma günü görücez inşaallah küçük hanımın neresi nerede

Sinsiyim dillendirmiyorum diyo yaa Kızlar koşun burada bizden habersiz iş çeviren biri var, linçleyelim
En azından dürüstüm öyle düşün
Yok bak ütü yapmıyorum yalan yok ama banyo yıkıyorum balkon yıkıyorum mutfak temizliyorum süpürüp silmiyorum çok ama mutfağıma elletmem full yemekler tatlılar mesela gardrobu döktüm temizledim yerleştirdim oğluşumun kıyafetlerini hazırladım etiketlerini kestim bu hafta sonu yıkicam buzluk hazırlığına girişicem bu hafta yada haftaya en sevdiğim
Öyle ufak sinsilikler

Ben transferden beri hiiiç balkon yıkamadım üç tane balkonum var hiç girişemem dedim eşim yıkadı. Bugün baza altı ve gardrop işine giriştim sırtımı hissetmiyorum buzluk hazırlığı ben de düşünüyorum ama bakalım ne zaman

Canım sıcak olunca keşke o serinlik olsaydı diyeceksin emin ol. Hamileliğin her mevsimini yaşadım. En çekilmesi yaz kesinlikle.
Insallah cok sicaklara kalmadan dogururuz hepimiz ben daha simdiden fenalardayim kalan haftalar gozume buyuyor. Bazen diyorum 36dan sonra bir supriz olsa cok da uzatmadan. Sonra diyorum anne karnında 1 gun bile cok kiymetli acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…