- 7 Ocak 2024
- 303
- 291
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.701
Ayy dönmüştür cnm ben ptesi gördüm küçük hanımı ittirip duruyordu beni acıyo artıkAy vallahi tecrubesiz olunca insan korkuyor ya. Kac saat sonra anca gecti agrim. Ayaga kalkip yurumeye korktum resmen. Ama yurudukce vs rahatliyordu sanki. 1 saat ayaklarimi uzatip oturdum iyi geldi.
Ama ben kurtlu durmuyorum bebişin ütülerine başladım hemde ayaktaoturarak iş yapamayanlardanım
Zaten sürekli oturup yatamayız ki illaki ağrılar sızılar olacak olmadığı zamanlarda devam bugün pertimi çıkardım sabah kalkıp işe gidicem meselaAy vallahi tecrubesiz olunca insan korkuyor ya. Kac saat sonra anca gecti agrim. Ayaga kalkip yurumeye korktum resmen. Ama yurudukce vs rahatliyordu sanki. 1 saat ayaklarimi uzatip oturdum iyi geldi.
Ama ben kurtlu durmuyorum bebişin ütülerine başladım hemde ayaktaoturarak iş yapamayanlardanım
Umarım dönmüştür benim velet deAyy dönmüştür cnm ben ptesi gördüm küçük hanımı ittirip duruyordu beni acıyo artık
Analık zor valla imkanı olan baba olsunZaten sürekli oturup yatamayız ki illaki ağrılar sızılar olacak olmadığı zamanlarda devam bugün pertimi çıkardım sabah kalkıp işe gidicem mesela
Kızlar yaa instagram hamilelerine bakıyorum da hepsi nasıl enerjik, iş güç yapıyorlar filan. Ben mutfağı zor toplarken, kadın doğum sonrası ikramlıklarını hazırlayıp attı buzluğa. Seyirciye karşı oynayınca, ekstra bilmediğimiz bir güç filan mı yükleniyor insana? Biz de burda kıpırdayacak halimizin kalmadığından dem vurmak yerine, gidip birer hesap mı açsak napsak
O sırada iki haftadır sosyal medya hesaplarımı dondurdum herkes msj atyo arkadaşlar sürekli önüne gelen video atyo cvp vermeye bile üşeniyorum nerdw kaldı atıştırmalıkKızlar yaa instagram hamilelerine bakıyorum da hepsi nasıl enerjik, iş güç yapıyorlar filan. Ben mutfağı zor toplarken, kadın doğum sonrası ikramlıklarını hazırlayıp attı buzluğa. Seyirciye karşı oynayınca, ekstra bilmediğimiz bir güç filan mı yükleniyor insana? Biz de burda kıpırdayacak halimizin kalmadığından dem vurmak yerine, gidip birer hesap mı açsak napsak
Geri plana bakınca bence çoğunun evini temizleyen başkaları 8-5 çalışmıyorlar bu rağmen 2 yaşındaki bebeleri bile ya kreşte ya bakıcıyla çok görmüyorum canım.Kızlar yaa instagram hamilelerine bakıyorum da hepsi nasıl enerjik, iş güç yapıyorlar filan. Ben mutfağı zor toplarken, kadın doğum sonrası ikramlıklarını hazırlayıp attı buzluğa. Seyirciye karşı oynayınca, ekstra bilmediğimiz bir güç filan mı yükleniyor insana? Biz de burda kıpırdayacak halimizin kalmadığından dem vurmak yerine, gidip birer hesap mı açsak napsak
Ay ben onlara hic inanmiyorum sosyal medya tamamen yalan valla.Kızlar yaa instagram hamilelerine bakıyorum da hepsi nasıl enerjik, iş güç yapıyorlar filan. Ben mutfağı zor toplarken, kadın doğum sonrası ikramlıklarını hazırlayıp attı buzluğa. Seyirciye karşı oynayınca, ekstra bilmediğimiz bir güç filan mı yükleniyor insana? Biz de burda kıpırdayacak halimizin kalmadığından dem vurmak yerine, gidip birer hesap mı açsak napsak
Sinsiyim dillendirmiyorum diyo yaaGeri plana bakınca bence çoğunun evini temizleyen başkaları 8-5 çalışmıyorlar bu rağmen 2 yaşındaki bebeleri bile ya kreşte ya bakıcıyla çok görmüyorum canım.
Bende yapıyorum bu arada ben sadece sinsiyim dillendirmiyorum
Yalan malan attı valla buzluğa börekleriAy ben onlara hic inanmiyorum sosyal medya tamamen yalan valla.
Ayyy börekmi çıtır çıtır yaaaYalan malan attı valla buzluğa börekleri
Yaa canın mı çekti. Özür dilerim yaaAyyy börekmi çıtır çıtır yaaa
Kız yok ne özürü estağfurullah bugün hep aklımdaydı en fazla kocamm diye bağrcamYaa canın mı çekti. Özür dilerim yaa
Yaa en son beş hafta önce gittim ben kontrole o zaman söylemişti ama daha küçüktü. Bakalım cuma günü görücez inşaallah küçük hanımın neresi neredeAhah muayenede söylemiyomubende poposunu bası diye seviyodum doktor anlatınca bozuntuya vermedim şimdi elleriyle ayaklarıyla nereyle oynadığını bile biliyorum çokta gıdıklanıyorum başını mesaneme dayamış bende diyorum ne bu acı
En azından dürüstüm öyle düşünSinsiyim dillendirmiyorum diyo yaaKızlar koşun burada bizden habersiz iş çeviren biri var, linçleyelim
Ben transferden beri hiiiç balkon yıkamadım üç tane balkonum var hiç girişemem dedimEn azından dürüstüm öyle düşün
Yok bak ütü yapmıyorum yalan yok ama banyo yıkıyorum balkon yıkıyorum mutfak temizliyorum süpürüp silmiyorum çok ama mutfağıma elletmem full yemekler tatlılar mesela gardrobu döktüm temizledim yerleştirdim oğluşumun kıyafetlerini hazırladım etiketlerini kestim bu hafta sonu yıkicam buzluk hazırlığına girişicem bu hafta yada haftaya en sevdiğim
Öyle ufak sinsilikler
Insallah cok sicaklara kalmadan dogururuz hepimizCanım sıcak olunca keşke o serinlik olsaydı diyeceksin emin ol. Hamileliğin her mevsimini yaşadım. En çekilmesi yaz kesinlikle.
Ben bildiğin sancılanıyorum kasılma ve tekmeler sırasında bu hafta başladıArkadaşlar selamlar , bebek tekmeleyince kasıkta anlık acı oluşan var mı? Yani böyle bir olay yaşayan. Ben ilk defa yaşadım tedirgin oldum biraz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?