2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Terleme vs de varsa gaz sancısı da olabilir yalancı doğum sancısından beter kıvrandırıyor. Mideni bile bozmuş olabilirsin kuzucum
Midemi bozmuşm sürekli gir çık yaptım leblebi yedim o birz tutu ama çok kusuyorum valla bn bu gebelikte çok kusstum artık bogazlarim tahris olmuş kan geliyor

Midemi bozdum ya kusuyorum ama aşağıdaki sancı 4 te kesildi 8 de yatm hep lavabo bekçilik yaptm

Ben başlıyım hem eksikliklerimizi görürüz ben 2 tane yenidoğan set aldım 5 li.3 tane 3 ay alt üst takım yada tulum,3 tane jakarlı alt ve üst aldım.2 tane iç dış yeni doğan,3 tane zıbın yenidoğan,5 tane 3 aylık zıbın aldım.2 tane tek katlı Müslüm battaniye,1 tane çift ve dört katlı müslim battaniye ve penye battaniye aldım

Ben de durum aynı

Bence bir şey olmaz canım arkadaşım da yıkamıştı mis gibi olmuştu

Ben sana ne dicm canm kapı,zili ile uyandım börek ve
Simuit vs Siparişiniz dedi bnde rüyamı diyom içten kim yolladı diyom bizim değil adrese baktı yan komşum çıktı içeri girişim çok, aciliydi Azer Bülbül söyledim neyi istresem kendime çekiyorum ya

Kızlar iyi geceler
Sizin de bebeğiniz titrer gibi hareket ediyor mu? Aklıma takıldı. Oğlumda hareket hissetmedim çok fazla
Bu sefer hareketli ve garibime giden şeyler yapıyor. Karnım bazen titriyor
Yaa evet benimde titriyor resmen ve tuhafima gidiyor bende oglumda hic boyle bi hareket hatirlamiyorum bende doktora sormayi düşünüyordum valla

Oturup liste yapsam ben daha çok şey unuturum netten kopyala yapıştır yapılır çok zor bişey değil eklemek canım googlelayıp yapıştırcam bende varsa elinizde liste ekleyebiliriz
Ben sana hangi grubun olduğunu bulup söylerim gün içinde ordan kopyala yapıştır olabilir valla bende unutuyorum daha ne alınacak onu deftere yazıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…