- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.761
Midemi bozmuşm sürekli gir çık yaptım leblebi yedim o birz tutu ama çok kusuyorum valla bn bu gebelikte çok kusstum artık bogazlarim tahris olmuş kan geliyorTerleme vs de varsa gaz sancısı da olabilir yalancı doğum sancısından beter kıvrandırıyor. Mideni bile bozmuş olabilirsin kuzucum
Midemi bozdum ya kusuyorum ama aşağıdaki sancı 4 te kesildi 8 de yatm hep lavabo bekçilik yaptmÇok sıklaşırsa bir doktoruna görün yada acile Sancın var mı nst de diye ona göre başka bir ilaç yada tedavi verebilir 2 tane magnezyum içmişsin ağrın olması normal değil belki bünyemiz farklıdır bilemem ama ben tek içtiğimde bile sancım dinerdi 15 20 dk ya
Ben başlıyım hem eksikliklerimizi görürüz ben 2 tane yenidoğan set aldım 5 li.3 tane 3 ay alt üst takım yada tulum,3 tane jakarlı alt ve üst aldım.2 tane iç dış yeni doğan,3 tane zıbın yenidoğan,5 tane 3 aylık zıbın aldım.2 tane tek katlı Müslüm battaniye,1 tane çift ve dört katlı müslim battaniye ve penye battaniye aldımKızlar bebek için neler aldınız kaç tane aldınız, hangi beden aldınız ? Herkes paylaşabilirse eğer bizim içinde bir liste oluşur.TurnaBulut B BirNBirE bahsettiğiniz şeyi yapabilriz belki bu şekilde.
Ben de durum aynıvallahi çoğunun anladığı şeyleri ben de anlamıyorum. İçimde bir kımıltı var ama kolu mudur, bacağı mıdır, poposu mudur, başı mıdır bilmiyorum. dönmüş dönmemiş vs onları da çok anlamıyorum. kımıltı var mı var, şimdilik onunla idare ediyorum. belki ilerleyen zamanlarda bi güncelleme gelir
Deprem mi olyodiye direk uykudan lambaya bakmıştımYok canım guruldama değil bariz şiddetli telefon titremesi gibi oluyor. Üşüdüğünde nasıl titrersin öyle oluyor karın içi.
Bence bir şey olmaz canım arkadaşım da yıkamıştı mis gibi olmuştubir şey soracağım kızlar, beşik ve puseti ikinci el kullanacak olanlar, temizliğini nasıl yaptınız? ben yıkanabilecek tüm parçaları çıkardım, yıkadım. diğerlerini de sabunlu bir bezle silerim diyordum eşim havalar güzelleşince balkonda yıkarım akşama kadar kurur dedi. bozar mıyız bilemedim yıkarsak arabayı :) sizden bi akıl alayım dedim.
Ben sana ne dicm canmHıdırellez 5-6 mayıs. Maddi anlamdaki dileklerini olmuş ve eşin iş bulmuş gibi bir kağıda mor kalemle yaz ve bir gül dibine gömüp manifestle. Bak valla ben böyle şeylere inanmayan bir insandım ama oluyor gerçekten yaa. Bunu bana doktor bir arkadaş söyledi hem deGeçen sene ilk kez yaptım oldu. Çok ilginç!
Bildiğin karnım titriyor bilemiyorumTitreme dediğin guruldama tarzı demi cnm öyleyse normaldir bende de oluyor çünkü Bağırsak guruldaması gibi böyle belki sudan kaynaklıdır hareket ettikçe sonuçta oda çalkalanıyor
Hıçkırık kalp sesi gibi olur bu günde bir iki defa olan bir şeyHıçkırıyor mu bebek acaba
Yaa bak bilmiyordum bir dahakine doktora sorayımBenim 2 hafta önce falan titriyordu yazmıştım hatta buraya gaz problemimde yoktu çok uzun sürerse doktora başvurmak gerekiyormuş ama geçti bi kaç gün sürdü benim.
Bndede oldu sormuştum normal dedi bnaYaa bak bilmiyordum bir dahakine doktora sorayım
Yaa evet benimde titriyor resmen ve tuhafima gidiyor bende oglumda hic boyle bi hareket hatirlamiyorum bende doktora sormayi düşünüyordum vallaKızlar iyi geceler
Sizin de bebeğiniz titrer gibi hareket ediyor mu? Aklıma takıldı. Oğlumda hareket hissetmedim çok fazla
Bu sefer hareketli ve garibime giden şeyler yapıyor. Karnım bazen titriyor
Panik yapma kuzucum normal çok sık olursa sıkıntıymış bi kaç gün takip et bakalım benim tamamen geçti meselaYaa bak bilmiyordum bir dahakine doktora sorayım
Tahmin ediyorumMidemi bozmuşm sürekli gir çık yaptım leblebi yedim o birz tutu ama çok kusuyorum valla bn bu gebelikte çok kusstum artık bogazlarim tahris olmuş kan geliyor
Çok teşekkür ediyorum cnmHahahah güle güle kullanmak nasip olsun canım
Bende de oluyor bazen sanki bebiş uykusunda sicriyormus gibi hissiyatı oluyorHıçkırık kalp sesi gibi olur bu günde bir iki defa olan bir şey
Geçmiş olsun ya havalar bir yaz günü bir kış günü hastalanıyoruz devamlıBugün bitiktim ben aşırı halsizdim Allahtan ateşim falan çıkmadıben de havalara bağlıyorum valla petekleri yaktım ev baya soğudu çünkü
Ben sana hangi grubun olduğunu bulup söylerim gün içinde ordan kopyala yapıştır olabilir valla bende unutuyorum daha ne alınacak onu deftere yazıp duruyorumOturup liste yapsam ben daha çok şey unuturumnetten kopyala yapıştır yapılır çok zor bişey değil eklemek canım googlelayıp yapıştırcam bende varsa elinizde liste ekleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?