- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.881
Senede 1 saçlarımı boyatıyorum onda bile sıkılıyorum hiç benlik değil ya kuaför koltuğuBen lazere de gitmedim, tek tük çıkıyor zaten, epilasyonla ala ala onlar da bitti sayılır. Masrafsızız kız biz, öteki türlü her hafta kuaföre gitmek lazım.
Kız ben onu da yapmıyorum. Beyazlarım çıkarsa belki boyarim. En son agustos ayında saçımı kestirmistim, hamile kalirsam kestiremem diye ay hiç inanmazdım öyle şeylere ama hamileyken saç kesilmez dedi biri içime kurt düştüSenede 1 saçlarımı boyatıyorum onda bile sıkılıyorum hiç benlik değil ya kuaför koltuğu
Valla masrafsızız
Ama şu doğumdan önce bir çılgınlık yapıp doğal olması koşuluyla ipek kirpik yaptırsam mı diyorum oje yasak olmasa belki kalıcı ojede denerdim hazır abdest derdi yokken
E bebek toz leke cikarici dene canim. Kaynar suya dokup yarim saat basiyorlar legende her lekeyi cikariyormus. Bende denicemKızlar ya birşey dicem elimde 6 tane incecik zibin ve alt çıktı ama leke var ne yapsam cikmadi bembeyaz hepsi üzüldüm ya ne çıkarır sizce yoksa çamaşır suyu dökücm makinsya
En güzelini yapıyorsun vallahi benimki tamamen sarı sevdasından zehir gibi bişey artık boyatmicam doğal kalsın diyorum hooop gidip sarı yaptırıyorumKız ben onu da yapmıyorum. Beyazlarım çıkarsa belki boyarim. En son agustos ayında saçımı kestirmistim, hamile kalirsam kestiremem diye ay hiç inanmazdım öyle şeylere ama hamileyken saç kesilmez dedi biri içime kurt düştü
Sarı güzel oluyor ya. Ben bir kere boyattım sarıya hala da aklım sarıda vallaEn güzelini yapıyorsun vallahi benimki tamamen sarı sevdasından zehir gibi bişey artık boyatmicam doğal kalsın diyorum hooop gidip sarı yaptırıyorum
Diyorum ya zehir zehir bi kere başlayınca tamamSarı güzel oluyor ya. Ben bir kere boyattım sarıya hala da aklım sarıda valla
Kuaför bende yok. Bir kere esmerliğe özenip siyaha boyatmıştım, onda da alttan sarılar çıkınca kel gibi görünmüştümSenede 1 saçlarımı boyatıyorum onda bile sıkılıyorum hiç benlik değil ya kuaför koltuğu
Valla masrafsızız
Ama şu doğumdan önce bir çılgınlık yapıp doğal olması koşuluyla ipek kirpik yaptırsam mı diyorum oje yasak olmasa belki kalıcı ojede denerdim hazır abdest derdi yokken
Canım yeşil sabun çıkarıyor kız kardeşim hep o şekilde çıkarıyorKızlar ya birşey dicem elimde 6 tane incecik zibin ve alt çıktı ama leke var ne yapsam cikmadi bembeyaz hepsi üzüldüm ya ne çıkarır sizce yoksa çamaşır suyu dökücm makinsya
Hahahhahaha kel gibi görünmüştüm diyoKuaför bende yok. Bir kere esmerliğe özenip siyaha boyatmıştım, onda da alttan sarılar çıkınca kel gibi görünmüştümBirkaç kez de gölge yaptırmıştım o kadar. Uzun zamandır kendi renginde saçlarım. Kuaföre en son geçen sene gitmiştim sanırım
Yarın toplantım var. Ve giyecek klasik bişeyim yoktu gebe kıyafeti bulamadım gittim tesettür mağazasına (en klasik kıyafetler pantolonlar gömlekler orda oluyor diye) 40 beden bir pantolon aldım nasıl oldu hiç bir fikrim yok kızlarda şaşırdınet vericem normalde 42-44 arası giyiyordum hamile kalmadan 42den az aşağı giyebiliyordum
Yine aldım dedim bu son gebelik diye düşünüyorum da eşim hala istiyor neyse
38 bedeni çok özledim ya
Dönücem inşallah
Bi topuk de temmuz anneleri zayıflamak isteyenler için açarız
40.000 tl dediler bana doktormdan çok memnunum ama dogum fiyatı cokNe kadar dediler bende sormadım henüz doğum ücretini bende ankaradayim. Geçen sene medicalpark 17k demişti bu sene bakalım ne kadar olmuş iki katına çıkmıştır belki de
Vallahi bugün 30a giriş yaptım doktor Temmuzun 12 si en geç dedi bende bak şimdi şaşırdım yaaa30. haftadaysanız Temmuzun ilk haftası nasıl doğum oluyor?
Acaba ben mi yanlış hesaplıyorum bende 29+ 2 deyim ama 22Temmuza denk geliyor.
Yoksa daha mı erken olacak ? Yanlış mı hesaplamışımYeni bir doğum tarihi şoku mu yükleniyor
Kıvırcık saça Brezilya fönü, açık saça da siyah olmuyor benceKuaför bende yok. Bir kere esmerliğe özenip siyaha boyatmıştım, onda da alttan sarılar çıkınca kel gibi görünmüştümBirkaç kez de gölge yaptırmıştım o kadar. Uzun zamandır kendi renginde saçlarım. Kuaföre en son geçen sene gitmiştim sanırım
Dönersin ya emzirmeydi kosturmaydi derken kendi gider zaten. Bende şuan 38 bedenim gebelik öncesi 36 bedendim. İlk defa kilom falan böyle ama kendime yabancilasiyorum bazennet vericem normalde 42-44 arası giyiyordum hamile kalmadan 42den az aşağı giyebiliyordum
Yine aldım dedim bu son gebelik diye düşünüyorum da eşim hala istiyor neyse
38 bedeni çok özledim ya
Dönücem inşallah
Bi topuk de temmuz anneleri zayıflamak isteyenler için açarız
Onuda denim yarın alym cnmE bebek toz leke cikarici dene canim. Kaynar suya dokup yarim saat basiyorlar legende her lekeyi cikariyormus. Bende denicem
Bende öyleyim canım sırt ağrısı bel kaburga bazen kasık cidden uyku haram oldu sabaha karşı zor dalıyorumKızlar gerçekten bu geceleri bu kadar ağrı normalmi sizce uyuyamıyorum gündüz bu kadar yok ama geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum ya
32 oldum bugün cnm surt hiç agrmiyo bacaklarm ve karnım hep sertleşiyo kemiklerim ağrı yo Bn gündüz hiç oturmuyorum yemek kahvaltı için o kadar bazen bir çay ondanmi diyorum acaba insallah seninde geçer ya kaç tasin senBende öyleyim canım sırt ağrısı bel kaburga bazen kasık cidden uyku haram oldu sabaha karşı zor dalıyorumkaçıncı haftadasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?