- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.901
32 oldum bugün cnm surt hiç agrmiyo bacaklarm ve karnım hep sertleşiyo kemiklerim ağrı yo Bn gündüz hiç oturmuyorum yemek kahvaltı için o kadar bazen bir çay ondanmi diyorum acaba insallah seninde geçer ya kaç tasinBende öyleyim canım sırt ağrısı bel kaburga bazen kasık cidden uyku haram oldu sabaha karşı zor dalıyorumkaçıncı haftadasın ?
Benim de yaSarı güzel oluyor ya. Ben bir kere boyattım sarıya hala da aklım sarıda valla
valla ben varım bu grubu sevdim gaza da gelirim. Hele de o sinsi sinsi kilo aldın diyip kilo verince ses etmeyen kesime inat vermek isterimYarın toplantım var. Ve giyecek klasik bişeyim yoktu gebe kıyafeti bulamadım gittim tesettür mağazasına (en klasik kıyafetler pantolonlar gömlekler orda oluyor diye) 40 beden bir pantolon aldım nasıl oldu hiç bir fikrim yok kızlarda şaşırdı
Hep diyorum birbirimizi gazlayıp tabakları paylaşıp güzelce zayıflayabiliriz.
ben en son üniversite zamanı 38dimDönersin ya emzirmeydi kosturmaydi derken kendi gider zaten. Bende şuan 38 bedenim gebelik öncesi 36 bedendim. İlk defa kilom falan böyle ama kendime yabancilasiyorum bazen
Canım dinlen bol bol ben 27+2 yim daha şimdiden dökülüyorum32 oldum bugün cnm surt hiç agrmiyo bacaklarm ve karnım hep sertleşiyo kemiklerim ağrı yo Bn gündüz hiç oturmuyorum yemek kahvaltı için o kadar bazen bir çay ondanmi diyorum acaba insallah seninde geçer ya kaç tasin sen
Evde bir tane daha var cnm o okuldan glne kadar iş bitmis olması lazım sonra yemek ödev o bu derken hep 7 den sonra biraz dinleniyorum buda bu ara çok yordu beni okula git gl zatn enerjim kalmyoCanım dinlen bol bol ben 27+2 yim daha şimdiden dökülüyorum
Bende sürekli disarilardayim ya. Hiç oturmuyorum desem yeriEvde bir tane daha var cnm o okuldan glne kadar iş bitmis olması lazım sonra yemek ödev o bu derken hep 7 den sonra biraz dinleniyorum buda bu ara çok yordu beni okula git gl zatn enerjim kalmyo
İşte gece acısı çok çıkıyor bnde sende durum nasl geceleriBende sürekli disarilardayim ya. Hiç oturmuyorum desem yerison ana kadar böyle olurum diye dua ediyorum
Üstüne bir de midem çok yanıyor içim,de alavler patlyoİşte gece acısı çok çıkıyor bnde sende durum nasl geceleri
İyiyim canım gece de. Doktor magnezyum verdi ağrı olabilir diye geçen ay da kullanmadım hiç.İşte gece acısı çok çıkıyor bnde sende durum nasl geceleri
Ekmegi tamamen kestim ben. Ekmek yersem midem yanıyor onu farkettim. İyiyim kestigimden beri 3 haftadir bir dilim bile yemedimÜstüne bir de midem çok yanıyor içim,de alavler patlyo
Bnde ekmeği kestim de börek yedim ondan çok kötü oldum galibaEkmegi tamamen kestim ben. Ekmek yersem midem yanıyor onu farkettim. İyiyim kestigimden beri 3 haftadir bir dilim bile yemedim
aynından kaynımgilde de varValla ben hala ayırt edemedim
Günaydın cnm çok geçmiş olsunKızlar günaydın. Ben grip oldum. Boğaz ağrısıyla bir şekilde baş ediyorum ama baş ağrısı ve eklem ağrısı çok zorluyor
Geçmiş olsun canım Migren taşi olarak geçen mentollü taşlar var ondan surebilirsin alnına çok rahatlatıyor beniKızlar günaydın. Ben grip oldum. Boğaz ağrısıyla bir şekilde baş ediyorum ama baş ağrısı ve eklem ağrısı çok zorluyor
Merhaba aynı durum bende de çıktı, doktorunuz sonrasında bir şey dedi mi ? Çok mesaj olduğu için devamını göremedim deSevgili anne adaylarım merhabalar, bugün ikili testim vardı , sol uterin arterde notch gözlenmiştir diye bir koyu yazı vardı, acaba nedir ne değildir bilen varsa beni aydınlatabilir mi ?
Geçmiş olsun canım doğal bal limon pastili parol ve ıhlamurdan başka çaremiz yok maalesef. Ama enfeksiyon varsa geciktirmeden bir doktor değerlendirmesi alabilirsin 3 günlük antibiyotik uygular rahatlarsın hemde enfeksiyon daha tehlikeliKızlar günaydın. Ben grip oldum. Boğaz ağrısıyla bir şekilde baş ediyorum ama baş ağrısı ve eklem ağrısı çok zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?