2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bende öyleyim canım sırt ağrısı bel kaburga bazen kasık cidden uyku haram oldu sabaha karşı zor dalıyorum kaçıncı haftadasın ?
32 oldum bugün cnm surt hiç agrmiyo bacaklarm ve karnım hep sertleşiyo kemiklerim ağrı yo Bn gündüz hiç oturmuyorum yemek kahvaltı için o kadar bazen bir çay ondanmi diyorum acaba insallah seninde geçer ya kaç tasin

Sarı güzel oluyor ya. Ben bir kere boyattım sarıya hala da aklım sarıda valla
Benim de ya
valla ben varım bu grubu sevdim gaza da gelirim. Hele de o sinsi sinsi kilo aldın diyip kilo verince ses etmeyen kesime inat vermek isterim
Gaza geldim yine. Bebek olmasaydı hemen girerdim diyete
Dönersin ya emzirmeydi kosturmaydi derken kendi gider zaten. Bende şuan 38 bedenim gebelik öncesi 36 bedendim. İlk defa kilom falan böyle ama kendime yabancilasiyorum bazen
ben en son üniversite zamanı 38dim
Üniversiteye 168 boy 60-63 ile başladım. 75 civarı ile mezun oldum. 75 ile evlendim. İki gebeliğimde de 83-82 ile hamile kaldım. Artık kendime bakacağım çocuklardan sonra yettigariiii

Canım dinlen bol bol ben 27+2 yim daha şimdiden dökülüyorum

Evde bir tane daha var cnm o okuldan glne kadar iş bitmis olması lazım sonra yemek ödev o bu derken hep 7 den sonra biraz dinleniyorum buda bu ara çok yordu beni okula git gl zatn enerjim kalmyo
Bende sürekli disarilardayim ya. Hiç oturmuyorum desem yeri son ana kadar böyle olurum diye dua ediyorum

Sevgili anne adaylarım merhabalar , bugün ikili testim vardı , sol uterin arterde notch gözlenmiştir diye bir koyu yazı vardı, acaba nedir ne değildir bilen varsa beni aydınlatabilir mi ?
Merhaba aynı durum bende de çıktı, doktorunuz sonrasında bir şey dedi mi ? Çok mesaj olduğu için devamını göremedim de

Üstümde inanılmaz bir yorgunluk uyku hali var kızlar. Kanda demir bağlama eksik cikmis kansizliktan mi bilmiyorumbu halsizlik. Bi kahve kendime getiriyordu onu da vücutta demir emilimini engellediği için azaltmaya karar verdim. Elma denedim o da uykumu açmıyor . Ne yapicaz boyle bilmiyorum çalışırken kafam düşüyor resmen

günaydın. hava yine kapalı İstanbul'da. tüm enerjim çekildi yeminle. bir de benim iç çamaşırım çok ıslanıyor ya normal mi bilemedim. çişimi tutmakla ilgili bir problem yok. sanki sürekli bir su geliyormuş gibi, ya da terliyor muyum anlamadım.

Kızlar günaydın. Ben grip oldum. Boğaz ağrısıyla bir şekilde baş ediyorum ama baş ağrısı ve eklem ağrısı çok zorluyor
Geçmiş olsun canım doğal bal limon pastili parol ve ıhlamurdan başka çaremiz yok maalesef. Ama enfeksiyon varsa geciktirmeden bir doktor değerlendirmesi alabilirsin 3 günlük antibiyotik uygular rahatlarsın hemde enfeksiyon daha tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…