- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.221
Yapariz ya bn bugün etiket kesecem kalan eksikleri lisrte yapıp baba ya vercm yone agrdan yatamdm sqdce sancı cektim acile gitmem için direndim arasta dedi şeyi yasadim iki büklüm oldum kalkamdm bugün baslym ne olur ne olmazBen de geç kaldım diye düşünüyorum ama gel gör ki daha etiketleri bile kesmedim
Ben 1 paket sleepy bio natürel 1 paket Ebebek babyme yenidogan aldim. Bebege uyumuna gore marka seçeceğimKızlar bezi hangi marka aldınız? Baby turco, sleepy ve goon arasındayım karar veremedim
Amin, çok teşekkür ederim.ne mutlu size umarım haftasında doğumunuz istediğiniz gibi gerçekleşir. Ben de sancı görünce vajinal bakmak istedi 20. Haftada 30 mm ölçtü vajinal olarak, progestan başlattı. İlk gebeliğim o yüzden sonuçları kestiremiyorum çokta tembihleyerek konuşmadı bu konuda ben hep burada okuduklarımdan çok ciddi bişey olduğunu anladım. Uzun süre oturuyorum işimden dolayı o da riskliymiş bana bundan bahsetmedi. Normal hayatıma devam ediyorum ama hamile pilatesini bıraktım önceki doktor kısalğı farketmemişti ve bana pilatese başla dedi. Belkide ondan dolayıda dahada kötüyr gitti durum. Şimdi birdahaki haftaya detaylı ultrasona gideceğim iyi bir doktor o da gerekli şeyleri söyler diye düşünüyorum umarım kötü sonuçlar olmaz
İnşallah teşekkür ederim. Ama çok değişken bişey diye okudum burda birkaç gün içinde bile 30 ken 15 lere düşen duydum. Ben Vajinal kullanıyorum gece 1 adet olmak üzere bide günde iki kez magnezyum kullanıyorum sanırım o da etkiliymiş. Yani ister istemez ev içinde oturup masada yemek yiyoruz veya öğretmenim yerimden kalkmasamda çok fazla gün içinde okula yürüyorum eve geliyorum. Umarım bunlar çok olumsuz etkilemez. Doktor net bir sınır koymadığı içinde işe devam ettim açıkçası.Amin, çok teşekkür ederim.
25 mm ve altı olmadığı sürece doktorlar bir müdahalede bulunmuyorlar. Ama sizin dikkatli olmanız çok iyi olur. 30 mm sonuçta bu haftalara göre kısa. İnşaallah kısalmadan devam edersiniz. Benim 17. haftada 19 mm idi. Durum çok kötüydü. :/ Siz kendinizi yormamaya çalışın. Progestan bence çok faydalı. Bana faydası oldu en azından. Ağızdan mı vajinal mı kullanıyorsunuz? Ben vajinal kullanıyorum. Daha etkili olduğu söyleniyor.
Aman aman sleepySleepy kullananlar çok memnun. Alerji oldu diyeni duymadım daha. Ama goon da Japon malı çok iyi bez teyzem 5 yıl önce primadan goona döndü memnundu baya
31 e girdim canımBende dikkat ediyorum canım kaçıncı haftasın ?
Kuru kayısı kuru erik falan öneriliyor ama bende pek işe yaramadı. Kivi iyi geliyormuş. Bir de ben bir süredir sabah ilaçlarımı limonlu suyla içiyorum aç karnına. Ondan mıdır bilmiyorum ama iyi geldiKızlar cok kötü kabız olmuşum cok sancı yapyo ne içsem yarar sizce
Magnezyum iyi gelir canim. Ben kabizlik yasamiyorm sayesindeKızlar cok kötü kabız olmuşum cok sancı yapyo ne içsem yarar sizce
Hayir girmedim 32 haftqdan sonra nst diyir doktor idrara bakicqm dedi bakti hic bisey cikmadi tertemiz entresanNst girdin mi?
Ben 33+2Kizlar herkes kacinci haftasinda merak ettim
Kuru kayısı denim cnmmKuru kayısı kuru erik falan öneriliyor ama bende pek işe yaramadı. Kivi iyi geliyormuş. Bir de ben bir süredir sabah ilaçlarımı limonlu suyla içiyorum aç karnına. Ondan mıdır bilmiyorum ama iyi geldi
Bnde içiyorum cnm ama bna etki etmedi galibaMagnezyum iyi gelir canim. Ben kabizlik yasamiyorm sayesinde
Dr randevum daha var ama gidinc soarmCanım geçmiş olsun bana doktorum magnesie calcinee toz önermişti çok memnunum , çok zora kaldığımda içiyorum 2 haftada bir vs. Komple düzenliyor bağırsağı
Ben 23 cnmKizlar herkes kacinci haftasinda merak ettim
33 oldukKizlar herkes kacinci haftasinda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?