2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben de geç kaldım diye düşünüyorum ama gel gör ki daha etiketleri bile kesmedim
Yapariz ya bn bugün etiket kesecem kalan eksikleri lisrte yapıp baba ya vercm yone agrdan yatamdm sqdce sancı cektim acile gitmem için direndim arasta dedi şeyi yasadim iki büklüm oldum kalkamdm bugün baslym ne olur ne olmaz

Amin, çok teşekkür ederim.
25 mm ve altı olmadığı sürece doktorlar bir müdahalede bulunmuyorlar. Ama sizin dikkatli olmanız çok iyi olur. 30 mm sonuçta bu haftalara göre kısa. İnşaallah kısalmadan devam edersiniz. Benim 17. haftada 19 mm idi. Durum çok kötüydü. :/ Siz kendinizi yormamaya çalışın. Progestan bence çok faydalı. Bana faydası oldu en azından. Ağızdan mı vajinal mı kullanıyorsunuz? Ben vajinal kullanıyorum. Daha etkili olduğu söyleniyor.

İnşallah teşekkür ederim. Ama çok değişken bişey diye okudum burda birkaç gün içinde bile 30 ken 15 lere düşen duydum. Ben Vajinal kullanıyorum gece 1 adet olmak üzere bide günde iki kez magnezyum kullanıyorum sanırım o da etkiliymiş. Yani ister istemez ev içinde oturup masada yemek yiyoruz veya öğretmenim yerimden kalkmasamda çok fazla gün içinde okula yürüyorum eve geliyorum. Umarım bunlar çok olumsuz etkilemez. Doktor net bir sınır koymadığı içinde işe devam ettim açıkçası.

Canım geçmiş olsun bana doktorum magnesie calcinee toz önermişti çok memnunum , çok zora kaldığımda içiyorum 2 haftada bir vs. Komple düzenliyor bağırsağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…