- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.181
valla gaz sancısına çevirdi ya nası bi şey böyle, ilaçta içemiyorum.. geçmezse doktora gideceğim sanırımBenim bu gece bi kere bide sabah uyandigimda oldu canim sağ kasigim bildigin adet sancısı gibiydi ama devami gelmedi sende biraz daha gözlemle aksamda gecmezse acile git istersen
Bu hafta ben de soracağım. Benim şuan gaz sancısına çevirdi sanırım gaz ağrısıymış oDoktoruma soracagim bu hafta bende bilmiyorum açıkçası
İlk gebeliğimde sanırım 20. Haftama doğruydu öyle bir sancı tuttu ki doğuruyorum ben diye ortalığı ayağa kaldırdım gazmışBu hafta ben de soracağım. Benim şuan gaz sancısına çevirdi sanırım gaz ağrısıymış o
Bana göre zaman sanki durmuş ya geçmiyor çanta vs hazirlma bn erken gibi geliyor33+1 olmuşum ben de30dan sonrası daha mı hızlandı nedir
Benim 10-12 arasi cikiyor. Nadiren daha düşük.Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Benimde doktor randevusunda 14-8 cikti 10 dakika sonra 13-8 cikti doktor bi hafta sabah aksam ölçeceksin yüksek devam ederse ilac baslaticam dedi. 12-8 devam ediyor şu anKızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Benim çok düşük çıkıyor tansiyonum malesef. Vücudumda sodyum ve iyot az çıktı onunla ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Doktora soracagim bu hafta. Normal hayatta tansiyonum 11-7 çıkıyor. Ara ara çok kötü hissettiğimde çarpıntı olduğunda olcuyorum 9-6 , 9-5 çıkıyor malesef.Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Hamilelik icin 9-6Benim çok düşük çıkıyor tansiyonum malesef. Vücudumda sodyum ve iyot az çıktı onunla ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Doktora soracagim bu hafta. Normal hayatta tansiyonum 11-7 çıkıyor. Ara ara çok kötü hissettiğimde çarpıntı olduğunda olcuyorum 9-6 , 9-5 çıkıyor malesef.
12.8 yüksek değil ki normal tansiyon canımHamilelik icin 9-6
10-6 normal bulunuyor aslinda
Benimkide hep boyle cikardi
Son kontrollerde yuksek cikti dr da hemen bi
Tansiyon aleti aldim
Evdeki yillardir dura dura bozulmuş
Bir hafta sabah aksam olctum
Yine dusuk cikti
Dr da ne hikmetse bi tık yuksek cikiyor hala
12-8 cikti
Tansiyonu yuksek olanlar cok
Dikkat etsin kizlar
Hala korkumdan ara ara ölçüyorum kendimi iyi hissetmedikce
O sırada ilk gebelikte 18 - 10 tansiyondan sezeryana alınmam valla tansiyon 15 i gebelikte geçti mi yaptığım tek şey birilerine ulaşmaktı en büyük korkum düşüp bir yere bayılmaktı Allahtan o zamanlar kayınvalidem vardı beni asla tek bırakmazdı bu arada doktora gittiğimizden kaynaklı mı yoksa dışarı çıktığımızdan ayakta kalışımızla mı alakalı bilmem ama doktora gittiğimde tansiyonum hep 14.9 çıkıyor hatta doktora günü 7ye böl tansiyonunu ölç dedi bana ama evde benimde 11. 7 standart genede dikkat edin tansiyon önemli oğlumda bende ölümden döndükHamilelik icin 9-6
10-6 normal bulunuyor aslinda
Benimkide hep boyle cikardi
Son kontrollerde yuksek cikti dr da hemen bi
Tansiyon aleti aldim
Evdeki yillardir dura dura bozulmuş
Bir hafta sabah aksam olctum
Yine dusuk cikti
Dr da ne hikmetse bi tık yuksek cikiyor hala
12-8 cikti
Tansiyonu yuksek olanlar cok
Dikkat etsin kizlar
Hala korkumdan ara ara ölçüyorum kendimi iyi hissetmedikce
İyi yapmışsın cnm doğum hikayelerine bakıyorum 36. Haftadan itibaren tak diye su geliyo bebek kucaktaCanım bana yardımcı olacak kimse yok esime de guvenemedim ütü çamaşır konusunda. Kendi camasirlarimizi hallediyor da bebisinki kendim yapayım dedim. 31 haftam doldu daha sonra enerjim ne durumda olur bilmiyorum hani halim olmazsa sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası. Dolabini zaten aylar önce yaptırmıştım odasına gömme. Silip duruyordum hem mobilya kokusu çıksın diye. Temizler ütüler yerleştiririm artık. Hastane çantası da çıksın aradan istedim.
Eline sağlık sende iyi yapmışsın. Valla bu hafta tüm işleri bitirip rahatlayayim diyorum vallaİyi yapmışsın cnm doğum hikayelerine bakıyorum 36. Haftadan itibaren tak diye su geliyo bebek kucaktagafil avlanmayalım. Bizde iki gündür hastane çantası ve kıyafetlerle uğraştık yıkadık ütüledik içim rahat en azından
Öyle 30 dan sonrası tuhaf şekilde hızlandı dedim halledelim hazır olsun yıkandı ütü değdi en azından yatacak yeride hazır 36 dan sonra beklerim ne zaman canı isterse gelebilirEline sağlık sende iyi yapmışsın. Valla bu hafta tüm işleri bitirip rahatlayayim diyorum valla
Evet canım yuksek degil sukur12.8 yüksek değil ki normal tansiyon canım
Oyy cok sukur saglikla gerceklesmis dogumunO sırada ilk gebelikte 18 - 10 tansiyondan sezeryana alınmam valla tansiyon 15 i gebelikte geçti mi yaptığım tek şey birilerine ulaşmaktı en büyük korkum düşüp bir yere bayılmaktı Allahtan o zamanlar kayınvalidem vardı beni asla tek bırakmazdı bu arada doktora gittiğimizden kaynaklı mı yoksa dışarı çıktığımızdan ayakta kalışımızla mı alakalı bilmem ama doktora gittiğimde tansiyonum hep 14.9 çıkıyor hatta doktora günü 7ye böl tansiyonunu ölç dedi bana ama evde benimde 11. 7 standart genede dikkat edin tansiyon önemli oğlumda bende ölümden döndük
Bende de troid nodulu var biyopsi oldum iki yavrum var birisi dha emiyor ailem burda değil o kadar üzgünüm ki dua edin nolur sonuçlarım ter temiz çıksın ettiğiniz duayı tam yazar mısınz bende edeyim Rabbım büyüktürTroid için oğluma okumuştum sabaha kadar topuk kanında 32 çıkmıştı en son kanı sabah hastahanede kan verecektik sabaha kadar daha doğrusu uyuya kalana kadar çektim dua okudum araştırıp
Ben de geç kaldım diye düşünüyorum ama gel gör ki daha etiketleri bile kesmedimBana göre zaman sanki durmuş ya geçmiyor çanta vs hazirlma bn erken gibi geliyor
Ben de geç kaldım gibi hissediyorumBen de geç kaldım diye düşünüyorum ama gel gör ki daha etiketleri bile kesmedim
Sleepy aldim denemelik 2 paket. Memnun kalirsam ordan devam. Olmadi goon u deniycem. Onu da begenmezsem prima alirim baska maceraya girmemKızlar bezi hangi marka aldınız? Baby turco, sleepy ve goon arasındayım karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?