2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim bu gece bi kere bide sabah uyandigimda oldu canim sağ kasigim bildigin adet sancısı gibiydi ama devami gelmedi sende biraz daha gözlemle aksamda gecmezse acile git istersen
valla gaz sancısına çevirdi ya nası bi şey böyle, ilaçta içemiyorum.. geçmezse doktora gideceğim sanırım

Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Benimde doktor randevusunda 14-8 cikti 10 dakika sonra 13-8 cikti doktor bi hafta sabah aksam ölçeceksin yüksek devam ederse ilac baslaticam dedi. 12-8 devam ediyor şu an

Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Benim çok düşük çıkıyor tansiyonum malesef. Vücudumda sodyum ve iyot az çıktı onunla ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Doktora soracagim bu hafta. Normal hayatta tansiyonum 11-7 çıkıyor. Ara ara çok kötü hissettiğimde çarpıntı olduğunda olcuyorum 9-6 , 9-5 çıkıyor malesef.

Hamilelik icin 9-6
10-6 normal bulunuyor aslinda
Benimkide hep boyle cikardi
Son kontrollerde yuksek cikti dr da hemen bi
Tansiyon aleti aldim
Evdeki yillardir dura dura bozulmuş
Bir hafta sabah aksam olctum
Yine dusuk cikti
Dr da ne hikmetse bi tık yuksek cikiyor hala
12-8 cikti
Tansiyonu yuksek olanlar cok
Dikkat etsin kizlar
Hala korkumdan ara ara ölçüyorum kendimi iyi hissetmedikce

12.8 yüksek değil ki normal tansiyon canım

O sırada ilk gebelikte 18 - 10 tansiyondan sezeryana alınmam valla tansiyon 15 i gebelikte geçti mi yaptığım tek şey birilerine ulaşmaktı en büyük korkum düşüp bir yere bayılmaktı Allahtan o zamanlar kayınvalidem vardı beni asla tek bırakmazdı bu arada doktora gittiğimizden kaynaklı mı yoksa dışarı çıktığımızdan ayakta kalışımızla mı alakalı bilmem ama doktora gittiğimde tansiyonum hep 14.9 çıkıyor hatta doktora günü 7ye böl tansiyonunu ölç dedi bana ama evde benimde 11. 7 standart genede dikkat edin tansiyon önemli oğlumda bende ölümden döndük

İyi yapmışsın cnm doğum hikayelerine bakıyorum 36. Haftadan itibaren tak diye su geliyo bebek kucakta gafil avlanmayalım. Bizde iki gündür hastane çantası ve kıyafetlerle uğraştık yıkadık ütüledik içim rahat en azından

Eline sağlık sende iyi yapmışsın. Valla bu hafta tüm işleri bitirip rahatlayayim diyorum valla

12.8 yüksek değil ki normal tansiyon canım
Evet canım yuksek degil sukur
14-9 filan cikmisti önceki kontrollerde
Evde 10-6 ciktigi halde en fazla
Orda 12-8 cikti son kontrolde
Demek istedigim bi tık yükseK evdekine nazaran
Son aylarda birden de olabiliyor
Hala ölçüyorum ara ara
Kendimi iyi hissetmezsem hemen

Oyy cok sukur saglikla gerceklesmis dogumun
Dikkat etmek lazım
Yaşta varsa daha korkuyor insan
ins bu bebeleride saglicakla aliriz kucagimiza

Bende de nodül
Troid için oğluma okumuştum sabaha kadar topuk kanında 32 çıkmıştı en son kanı sabah hastahanede kan verecektik sabaha kadar daha doğrusu uyuya kalana kadar çektim dua okudum araştırıp
Bende de troid nodulu var biyopsi oldum iki yavrum var birisi dha emiyor ailem burda değil o kadar üzgünüm ki dua edin nolur sonuçlarım ter temiz çıksın ettiğiniz duayı tam yazar mısınz bende edeyim Rabbım büyüktür

Ben de geç kaldım diye düşünüyorum ama gel gör ki daha etiketleri bile kesmedim
Ben de geç kaldım gibi hissediyorum erken değil orası kesin yarın ben de başlayacağım kıyafet işine bir de yakınımda bulursam kısa bi e bebek turu yapacağım birkaç eksik kalmıştı kargoyu bekleyemicem. Sonrasında pek bi işim kalmayacak gibi oturur kafam rahat beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…