- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.461
10+3üm 1 kilo almışım bileKızlar kaç kilo aldınız totalde
Canım sen gittin mi hastaneye?10+3üm 1 kilo almışım bile
Missha çok övüyorlar nasıl sence solantenin bütün çeşitlerini denedim neredeyse ama hepsi yüzü aşırı parlatıyor birde soyuluyor bu markayı merak ediyorumBen Yves Rocher ve missha kullanıyorum ikisinde doğal ürünler ama 3 ay bişey kullanmadım yeni yeni başladım
Yaa çok geçmiş olsun nasıl bir ağrı ki bu çok şiddetli mi bir doktoruna yaz istersenkızlar özür dileyerek yazıyorum bugün vajina girişinde ağrı oluyor . normal mi acabaeve geldim dinleniyorum. hafifledi
beni de gruba alır mısınız listeyeYağmurlu bir İstanbul sabahından günaydın gerçi öğlen olduuuu ama anca yazabildim
merhaba beni de gruba listeye alır mısınızMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun
Bi çoğumuzun doğumu öne kayacak mesela benim 2 Temmuz görünüyor ama hiç sanmıyorumhafta ve gelişim takibin için kendi ayında olman daha mı avantajlı olur bilemedim biz baya ilerledik gibi ekle dediğin an tabiki eklerim hoşgeldin
beni de ekler misinizSna1 canim beni de ekler misin listeye yazmistim ama gizden kacti galiba.
Son adet: 25 ekim
Kese: 5+0
Kalp atışı: 7+0
Yas: 38
İkinci çocuk
Benim de 2-3 kere sol tarafıma bıçak saplanır gibi ağrım oldu doktora gitsem mi diye düşünüyorumKızlar ben sancılanoyorum bugün ara ara ya
yok gitmedim sıcak su koydum ağrım geçti, doktoruma sordum rahmin büyüyor normal dedi. şuan iyiyim bakalım :)Canım sen gittin mi hastaneye?
Kızlar ben sancılanoyorum bugün ara ara ya
kızlar dün akşam bende de vardı aynısı. rahim büyüdüğü içinmiş ben doktora gitmedim bugün iyiyim ara ara giriyor sadece. kanama vs yoksa ki Allah korusun, normal sayılıyormuş. Sıcak su torbası çok iyi geliyorKızlar ben sancılanoyorum bugün ara ara ya
Bende ya gece olursa çok gidicemBenim de 2-3 kere sol tarafıma bıçak saplanır gibi ağrım oldu doktora gitsem mi diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim ya rahatladım inşallah öle olur bizimde geçer hemen kanama yok çok şükürkızlar dün akşam bende de vardı aynısı. rahim büyüdüğü içinmiş ben doktora gitmedim bugün iyiyim ara ara giriyor sadece. kanama vs yoksa ki Allah korusun, normal sayılıyormuş. Sıcak su torbası çok iyi geliyor
Yok çok şiddetli değil ama icerde de değil çatı ağrısı gibiYaa çok geçmiş olsun nasıl bir ağrı ki bu çok şiddetli mi bir doktoruna yaz istersen
Evet belli artıkaminnnn hepsi inşallah
Yaaa evrim geçirmeye başladı göbeğim at at bakalım minnoşa
Teşekkür ederimben göbekliydim de kustum baya onun etkisi oldu bence bide sezaryen sonrası daha çabuk çıktı galiba öyle deme yaaa çıkar bi iki haftaya bak görürsün bebiş göbeği farklı
Maşallah minnosa hiç anlamıyorum. Keşke anlasam içime erkek doğdu sadeceKızlar cinsiyat tahmininde bulunabilen var mıı tam 10 haftalık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?