- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.501
Doktor bana kalp atışını duyana kadar yasaklamıştı ama şuan bir sorun yok dikkatli olmak koşuluyla dedikızlar ayıptır soylemesi ilişkiyle ilgili tutumunuz ne oldu doktorunuz ne onerdi
Valla ayıptır söylemesi haftada 2 kocamın dibindeyim yinekızlar ayıptır soylemesi ilişkiyle ilgili tutumunuz ne oldu doktorunuz ne onerdi
bize de aynı dedi ama biz korkuyoruz 3 aydır asker arkadaşıyızDoktor bana kalp atışını duyana kadar yasaklamıştı ama şuan bir sorun yok dikkatli olmak koşuluyla dedi
maşallah bizim 3 ay oldu adama da yazıkValla ayıptır söylemesi haftada 2 kocamın dibindeyim yine
Missha mükemmel makyaj altınada kusma yapmıyor beyazlık bırakmıyor yüksek faktör göz bebeğimBen Yves Rocher ve missha kullanıyorum ikisinde doğal ürünler ama 3 ay bişey kullanmadım yeni yeni başladım
Oyyy canım yaaa hahahahhaHeralde bizim bebişler çok tüylü olcakkızımda çok fena yanardı midem bi doğdu kıl yumağı gibi ay bide herkes dökülür dedi çocuk 7 yaşına giricek ne dökülne oldu ne bişe aynı duruyolar erkekten hallice
Kanama düşük tehlikesi vs yoksa kendini iyi hissediyorsan çok sert olmadan başlayabilirsin canımmaşallah bizim 3 ay oldu adama da yazık
Yok canm benimki riskli gebelik yinede bişe olmadı ama dikkat ediyoruz tabi . Hamile kalmadan önceki gibi değilbize de aynı dedi ama biz korkuyoruz 3 aydır asker arkadaşıyızKanama falan olmaz mı
Devam etmez inşallahOyyy canım yaaa hahahahhabenim daha yeni bu akşam oldu bakalım devam edecek mi
Ay ben her gittiğimde sorayim doktora diyorum ama hep unutuyorum. Eşim korkuyor gibi bende de libido yerlerde o yüzden unutuyorum sormayı herhaldekızlar ayıptır soylemesi ilişkiyle ilgili tutumunuz ne oldu doktorunuz ne onerdi
Ayy hadi ya neyse şifa olsun bebişeDevam etmez inşallahdün ben çok kaçırdım kestaneyi ya aşırı yedim canım çekti diye ondan olduğunu düşünüyorum Sende dikkatli ol eğer yediğin bişeyden değilde hamileliktense salçalı ve mayalı gıdalardan uzak dur çok faydası olur
Ha ha göbiş de bebis de ben burdayım diyor erkendenoglak_kadini canım mesajı alıntılayamadım anlamadım neden ama maşallah gönül ne güzel çıkmış sağlıkla büyüsünler kocaman olalım
Libido tavan yapmasından iyidir canım cinsiyetini neydi sizinAy ben her gittiğimde sorayim doktora diyorum ama hep unutuyorum. Eşim korkuyor gibi bende de libido yerlerde o yüzden unutuyorum sormayı herhalde
Yediğin bir şeyden olmuştur veya artık mideye bası yapmaya başladı çünkü rahimler greyfurt büyüklüğünde az da değil kızımda çok yanma oldu gaviscon la geziyordum ama tüylü değil kızımHerşey iyi hoşta çok fena mide yanmam var ya eşkiyor sanki midem acaba dün gece birşeyi çok yedim ondan mı olduMahfoldum sabahtan beri
Bizim tüp bebek olduğu için en başından beri yasak vardı. 10. Haftaya kadar bekledik neredeyse. Benim eşim çok korkuyordu. Elini karnıma koymaya bile korkuyordu ama yavaş yavaş aştık korkusunu. Pazar günü kanamam olduğunda doktor ilişki oldu mu diye sormuştu dört beş gün önce oldu dedm üstünde durmadı. Doktora ilk sorduğumda eğer riskli br durum yoksa gebeliğin hiçbir döneminde ilişkiyi yasaklamıyoruz biz dedi ama tabi dikkatli olmak lazımkızlar ayıptır soylemesi ilişkiyle ilgili tutumunuz ne oldu doktorunuz ne onerdi
Biz sormadık o da bir şey demedi. Kafamıza göre takılıyoruz.kızlar ayıptır soylemesi ilişkiyle ilgili tutumunuz ne oldu doktorunuz ne onerdi
Geçmiş olsun canımEvet canım serklaj yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?