2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Oyyy canım yaaa hahahahha benim daha yeni bu akşam oldu bakalım devam edecek mi

bize de aynı dedi ama biz korkuyoruz 3 aydır asker arkadaşıyızKanama falan olmaz mı
Yok canm benimki riskli gebelik yinede bişe olmadı ama dikkat ediyoruz tabi . Hamile kalmadan önceki gibi değil pozisyonlara dikkat et kendini nasıl rahat hissediyosan o şekilde bi sorun olmaz inşallah

Oyyy canım yaaa hahahahha benim daha yeni bu akşam oldu bakalım devam edecek mi
Devam etmez inşallah dün ben çok kaçırdım kestaneyi ya aşırı yedim canım çekti diye ondan olduğunu düşünüyorum Sende dikkatli ol eğer yediğin bişeyden değilde hamileliktense salçalı ve mayalı gıdalardan uzak dur çok faydası olur

Kızlaaaarrr az evvel aynada ilk çatlağım ile göz göze geldim ben 12. Haftada başlarım diyordum ama sanırım bir hafta erken başlayacağım. Tecrübeli anneler mükemmel bi çatlak kremine ihtiyacım var. Doğal yağlar kullancam diyordum ama sanmıyorum zeytinyağının badem yağının şimdiden çatlayan vücuduma iyi geleceğini

Ayy hadi ya neyse şifa olsun bebişe ben henüz çok aşırı yiyemiyorum ama salçalı yemek vardı akşam ondan mı oldu bilemedim bi gozlemliyim çok teşekkür ederim

Herşey iyi hoşta çok fena mide yanmam var ya eşkiyor sanki midem acaba dün gece birşeyi çok yedim ondan mı oldu Mahfoldum sabahtan beri
Yediğin bir şeyden olmuştur veya artık mideye bası yapmaya başladı çünkü rahimler greyfurt büyüklüğünde az da değil kızımda çok yanma oldu gaviscon la geziyordum ama tüylü değil kızım

kızlar ayıptır soylemesi ilişkiyle ilgili tutumunuz ne oldu doktorunuz ne onerdi
Bizim tüp bebek olduğu için en başından beri yasak vardı. 10. Haftaya kadar bekledik neredeyse. Benim eşim çok korkuyordu. Elini karnıma koymaya bile korkuyordu ama yavaş yavaş aştık korkusunu. Pazar günü kanamam olduğunda doktor ilişki oldu mu diye sormuştu dört beş gün önce oldu dedm üstünde durmadı. Doktora ilk sorduğumda eğer riskli br durum yoksa gebeliğin hiçbir döneminde ilişkiyi yasaklamıyoruz biz dedi ama tabi dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…