- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #10.341
Benim de kocamin fiziği cok güzel yüzü bana boyu poşu babasına benzesinAman napacan kürek gibibenimkiler 37-38. Oğlumun ayağı da mümkünse babasına çeksin her daim pedikürlü gibi adamın ayağı
Ay bilemedim fiziği,.yüzü bana boyu babasına çeksin mümkünseBenim de kocamin fiziği cok güzel yüzü bana boyu poşu babasına benzesin
Ben mesajı saldım evreneAy bilemedim fiziği,.yüzü bana boyu babasına çeksin mümkünseboyle de sipariş gibi oluyor ama
Hareketli demekki canım. Benim de pztden beri sesi çıkmıyor. İki gün baya dürtmüştü beni. Aşıyla ilgisi olacağını da sanmıyorum. Biraz masaj yap istersen karnınaAma bayadir vaar cok uzzun sürdü
Canım devlet hastanesi mi 18.haftada belli olur dedi? Ben de daha öğrenemedim göstermedi benim köfteİyi akşamlar kızlar şimdi doktora gittim çok şükür bebeğim iyi sağlıklı cinsiyet söylemediler
18 haftada belli olurmuş daha olmazmış biz zaten öğrenmek istemedik
Acil hastane iğne vurdum ve kan gördük onun için gittik yoksa acile almıyorlar bileCanım devlet hastanesi mi 18.haftada belli olur dedi? Ben de daha öğrenemedim göstermedi benim köfteHer gittiğimizde farklı söylüyolar bi kızımız oluyo diye seviniyoz bi oğlumuz oluyo diye En sonunda doktor gördüm dese biz söyleme sürpriz olsun dicez heralde
Anladım canım önce sağlıklı olmalarını diliyoruz Allah'tan inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bütün bebişlerAcil hastane iğne vurdum ve kan gördük onun için gittik yoksa acile almıyorlar bile
Bizim burda tam emin olmadan kendi kadın doktorum yada başka hastane hiçbiri söylemiyor 16 hafta en az doldurmak gerekiyor
Bakalım sağlıklı olsunda başka ne isteyeyim
Çok şükür
öyle galibaŞu iç karın genişliği/darlığı dedikleri mesele gerçek sanırım
Maşallah maşallah temmuz anneleri olarak baya gazlıyız hepimizBenim gazın boyutu
komple karın bölgem şişik başından beri böyle gazlıyım ve bu inmiş halimMaşallah maşallah temmuz anneleri olarak baya gazlıyız hepimiz
Bende ilk ay şimdikinden daha şiştim çok ilaçta yapıyo malesef öyle gazlanıyozkomple karın bölgem şişik başından beri böyle gazlıyım ve bu inmiş halim
progesteron da yapıyor bebek göbeğim sivri baya da belli hamilelik olduğu ama bu şekilde komple karın bölgesi şişik çok yemiş birine benziyorumBende ilk ay şimdikinden daha şiştim çok ilaçta yapıyo malesef öyle gazlanıyoz
Benim de oldu bir iki kere hemen tansiyon aleti aldım.Kızlar ara sıra kalp teklemesi mi desem çarpması mı desem ne olduğunu da anlayamadığım bir şey yaşıyorum. Böyle bir kereliğine hızlı atım yapıyor sanki kalbim. Birkaç gündür var sizde de oluyor mu gebelikle alakası olabilir mi?
Benim cok uzun zaman geriden geldi. Çok normal. Vajinal baktırmadıysa cok kolay duyulmuyor bu haftalarda.Kızlar merhaba.yengem dün kalp atışını dinlemek için gitmiş çok yavaş attığını söylemişler.Bide 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıkmış 1 hafta gerilik de var.bu şekil olup da düzelen oldu mu sonradan lğtden cevaplarsanız çok sevinirim
Ben de bulundursam hiç fena olmayacakBenim de oldu bir iki kere hemen tansiyon aleti aldım.
Canım var ama aşırı zayıf dendiBenim cok uzun zaman geriden geldi. Çok normal. Vajinal baktırmadıysa cok kolay duyulmuyor bu haftalarda.
Size de mesela yavaş dendi mi ben ilk gittim normal dediler mesela banaBenim cok uzun zaman geriden geldi. Çok normal. Vajinal baktırmadıysa cok kolay duyulmuyor bu haftalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?