Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhabaa umarim hepiniz ve bebisler cok iyidir. Makale calismam icin gerekli anketi doldurursaniz cook sevinirim Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için...
docs.google.com
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim
20.Haftada perintoloji muayenesinde hiçbir sey yokken 26. Haftada beyindeki ventrikuller yani su baloncugu gibi olan yapıların birinin boyu 10mm ölçüldü. Sonra bizde tekrar perintolojiye gittik evet 10mm bazı açılardan 10 mm üstü bazı açılardan 10mm altı göründü. Ama diğer dokular oldukça normal ve sağlıklı dedi. Bebegin kafası da normalden 3 hafta ilerde erkek bebeklerde bu haftalarda karşılaştığımız bir durum normal görünüyor isterseniz fetal mr cektirebilirsiniz içimiz rahat olsun diye dedi. Doktor gerek yok dedi. Biz de gerekli görmedik. Su an aynı yer 8mm ölçülüyor ve normal aralıkta görünüyor. En son 33. Haftada gittiğimde 8mm di. Yani normale dönmüş. Doğduktan sonra mutlaka tekrar baktiracagiz ama kısa süreliğine bizi korkutmustu.
Merhaba bebeginiz dogdu mu ben de 24.haftadayim 10.7 olculdu amniyosentez yaptirdim cok korkuyorum daha da ilerlemeye devam edecek hic dusmeyecek diye insallah sonuclarim temiz cikar
nerdeee canım :) dün 1 saat uyudum şaka gibiydi bebeğimin uyku sorunları bitmedi ben sadece nefes alıp verip ona hizmet etmeye çalışan köleyim :) kendime vaktim yok . nasıl bu kurs sözeli daha iyi olan bi eşit ağırlıkçıydım pdr okudum ünivde. sence başarabilir miym