2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Selam kızlar
Bende Temmuz reglini bekliyorum transfer için. Bugün yarın regl olurum diye tahmin ediyorum. 3. Denemem olcak ilk 2 si taze transferdi 3. Yü dondurulmuş denemek istedi doktorum. ( 3. Yü özelde deniyoruz ilk 2 si devletteydi) ayrıca hidrosalpinks tanım var ama önce 3. Cüyü deneyip olmazsa tüpleri o zaman bağlatmayı düşünüyorum.
Temmuz hepimize güzel gelsin inşallah

Kızlar bende PAZARTESİ OPU olucam adetten sonra 13,gün kan değerlerim bu şekilde çıktı sizce nasıl progesteron dan korktum ama zaten iki güzel iki de küçük yumurtam var amah 0.06 çok çok duaya ihtiyacım var
Progesteron 0.3
Estradiol 1359
Sizde kan değerim nasıl
İnşallah hepimiz buraya guzzel müjdeli haberler veririz
Hayırlısı ile sağlıcakla kucağımiza aliriz

Selam kızlar ayyy beklemek gerçekten çok zor çok heyecanlıHalsizlik,kasık ve ara ara bel ağrım oluyor
Belki ilaçların etkisi belki de psikolojik bilmiyorum Test günüm 12 si
Sizler de nasıl gidiyor haziranın sonunda transfer olanlar sonuçlar nasıl

Ayyy sonucu yazın çok heycanlıı

Gerçekten çok zor beklemek. Benim de test günüm 14 Temmuz. Henüz belirtim yok

Bende 2 temmuzda transfer oldum dün dayanamadım 4.gün test yaptım ancak ışıkta belli belirsiz çizgi vardı. Bugün ilk idrarla tekrar yaptım gayet belli silik çizgi gördüm ama benim embriyom 6.gün embriyosu o yüzden erken belli oldu şimdi cuma gününü bekliyorum test vercem :) başım dönüyordu ve inanılmaz kasıl ve bel ağrım vardı

Ne kadar güzel çok çok sevindim darısı isteyen herkese inşallah ben ilk transferimde idrar testi yapmıştık ne yazık ki benimki giderek silikleşir kimyasal olmuştu. Şimdi 10. Güne kadar bekleyeceğim sizin adınıza çok sevindim inşallah değeriniz çok güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…