- 30 Haziran 2024
- 11
- 19
- 3
- 28
Çok HemdeIn
İnşallah az kaldı heyecan dorukta
Kızlar temmuz ayında transfer olacak olan var mı?
4 temmuzda transferimi oldum ben de. İnşallh pozitif haberler alırızBen 4 temmuz inşaAllah
Hadi bakalım hayırlısı olsun4 temmuzda transferimi oldum ben de. İnşallh pozitif haberler alırız
İyi haberlerle gel su gibi geçsin günlerin4 temmuzda transferimi oldum ben de. İnşallh pozitif haberler alırız
İnşaAllahh4 temmuzda transferimi oldum ben de. İnşallh pozitif haberler alırız
Ben de 4 temmuzda transfer oldumBen 4 temmuz inşaAllah
Hadi bakalım hayırlısı olsun
İyi haberlerle gel su gibi geçsin günlerindarısı benim de başıma inşallah
İnşaAllahh
Hepimizin beklediğine değer inşallahBen de 4 temmuzda transfer oldumgüzel sonuçlar alalım bebişlerimiz bizimle olsun
Ayyy amiiiiin sağlıklaaBen de 4 temmuzda transfer oldumgüzel sonuçlar alalım bebişlerimiz bizimle olsun
Ayyy sonucu yazın çok heycanlııSelam kızlar ayyy beklemek gerçekten çok zor çok heyecanlıHalsizlik,kasık ve ara ara bel ağrım oluyor
Belki ilaçların etkisi belki de psikolojik bilmiyorumTest günüm 12 si
Sizler de nasıl gidiyor haziranın sonunda transfer olanlar sonuçlar nasıl
Gerçekten çok zor beklemek. Benim de test günüm 14 Temmuz. Henüz belirtim yokSelam kızlar ayyy beklemek gerçekten çok zor çok heyecanlıHalsizlik,kasık ve ara ara bel ağrım oluyor
Belirti çok bekliyorum ama yok sayılacak kadar belirsizGerçekten çok zor beklemek. Benim de test günüm 14 Temmuz. Henüz belirtim yok
İnşallah yürekten diliyorum ben deBelirti çok bekliyorum ama yok sayılacak kadar belirsizben belirti gibi düşünüyorum galiba
İnşallah sağlıkla tutunmuştur hepimizin melekleri
Bende 2 temmuzda transfer oldum dün dayanamadım 4.gün test yaptım ancak ışıkta belli belirsiz çizgi vardı. Bugün ilk idrarla tekrar yaptım gayet belli silik çizgi gördümSelam kızlar ayyy beklemek gerçekten çok zor çok heyecanlıHalsizlik,kasık ve ara ara bel ağrım oluyor
Ne kadar güzel çok çok sevindimBende 2 temmuzda transfer oldum dün dayanamadım 4.gün test yaptım ancak ışıkta belli belirsiz çizgi vardı. Bugün ilk idrarla tekrar yaptım gayet belli silik çizgi gördümama benim embriyom 6.gün embriyosu o yüzden erken belli oldu şimdi cuma gününü bekliyorum test vercem :) başım dönüyordu ve inanılmaz kasıl ve bel ağrım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?