- 27 Mayıs 2019
- 540
- 675
- 103
- 32
- Konu Sahibi Kuru Bakla
-
Katılıyorum. Allah gençlerin sonunu hayır etsin. Zor süreçler. Ben hep diyorum bölüm yazarken devlet memuru olurum yeaaa diye tercih yapmayın o devir bitti. Özelde de iş sahası olan bölümler seçin diyorum.Bu kpss laneti nedir böyle?
Ben çalışan biriyim, kamuda belli başlı yerlere başvurmak için giriyorum sadece. Ama senelerce dirsek çürütenler var bu sınav için. Bugünkü alan sınavinda bilgi dışında aşırı saçma yorumlama ssorulari çıktı. Çalışan insanlar bile hep ikilemde kalmışlar. Bir de sınav salonlarinda gözetmen olan kişiler niye boşuna giriyorsunuz alım yok yazik paraniza falan diyolar. Arkadaşlar bu sınavlara hobi olarak hazırlanan bir kişi görmedim ben. Özel sektörde yabanci dil, okul kriterleri, bunun dışında farklı farklı kriterler var işe girmek aşırı zorlaştı, tabiki insanlar kamuya girmeye çalışacak. Şartlar o kadar kötü ki kamuya giren hayatini yaşıyor, özeldekiler de mobing, aşırı mesai ve karşılığında bir biz aileyiz nameleri dinliyor. Bugun sınava giren herkes için üzüldüm, hayalleri olan o kadar genç arkadaşım saçı sakalı bu sınavlarda beyazlattık
İnanım ben İst. Üniversitesi ingilizce iktisat mezunuyum. Okulu bitirdiğimde heryere aktif basvurduğum halde bir sene bekledim. Süreç zor ama kpss eğer bugün boşuna girilen bir sınav olarak görülüyorsa sırf para toplansın diye sınav açmakta bi o kadar vicdansızlık.Katılıyorum. Allah gençlerin sonunu hayır etsin. Zor süreçler. Ben hep diyorum bölüm yazarken devlet memuru olurum yeaaa diye tercih yapmayın o devir bitti. Özelde de iş sahası olan bölümler seçin diyorum.
Parasını yükseltsinler millet de başvursun masrafa değmiyor beaÖğretmenler gözetmen olmak istemiyor diye önüne geleni gözetmen olarak alırsan böyle olur işte.
Ben yüzsüzce alıyom yine deParasını yükseltsinler millet de olsun masrafa değmiyor bea
Bekarken gidiyordum vakit geçsin diye şimdi üşeniyorum ben haftasonu o paraya değmez diyeBen yüzsüzce alıyom yine de
Kesinlikle değmez sıcaktan patladım.Bekarken gidiyordum vakit geçsin diye şimdi üşeniyorum ben haftasonu o paraya değmez diye
Valla bende bu sene işimden istifa edip 7 ay kpss hazırlandım. Benim içinde hüsrandıBu kpss laneti nedir böyle?
Ben çalışan biriyim, kamuda belli başlı yerlere başvurmak için giriyorum sadece. Ama senelerce dirsek çürütenler var bu sınav için. Bugünkü alan sınavinda bilgi dışında aşırı saçma yorumlama ssorulari çıktı. Çalışan insanlar bile hep ikilemde kalmışlar. Bir de sınav salonlarinda gözetmen olan kişiler niye boşuna giriyorsunuz alım yok yazik paraniza falan diyolar. Arkadaşlar bu sınavlara hobi olarak hazırlanan bir kişi görmedim ben. Özel sektörde yabanci dil, okul kriterleri, bunun dışında farklı farklı kriterler var işe girmek aşırı zorlaştı, tabiki insanlar kamuya girmeye çalışacak. Şartlar o kadar kötü ki kamuya giren hayatini yaşıyor, özeldekiler de mobing, aşırı mesai ve karşılığında bir biz aileyiz nameleri dinliyor. Bugun sınava giren herkes için üzüldüm, hayalleri olan o kadar genç arkadaşım saçı sakalı bu sınavlarda beyazlattık
Gözetmen olan kişiler nasıl böyle zırvalayabilir alımı kendileri mi belirliyor da alana umutla giren insanların sınav anında moralini bozuyorlar?
Sizin yerinizde olsam şikayet oluştururum.
Benim yanımdaki kız hani şu kitapçıktaki kodu klavuza yapıştırıyorsun ya, dedi ki onun ucunu herkes kaldırsın. Neyse adaylar da bir şekilde yapmış. Durmuş diyor ki bakıyorum da herkes tecrübeli. Kadına çok sinir oldum. Sana ne tecrübelilerse. Derdi seni mi gerdisınavlarda bu şekilde konuşanlar yök ya da meb mensuplarıysa gerçekten yazık. böyle yorum yapma hakları yok bence de şikayet edilmeli motivasyon düşürmekten
ben de sınavlarda görevli oluyordum ama ücretleri emeğin ve zamanımın karşılığına değmediğinden gitmiyorum çoğu arkadaşım da gitmiyor yks kpss için gözetmen bulamayınca eğitimciler dışında da görevlendirme yapıyorlar, sınav ve öğrenci psikolojisinden anlamayan kişilere denk gelmişsiniz
her ne kadar merkezi alım az olsa da açıktan alan bir çok kurum puana sahip olmayı önkoşul kabul ediyor, o yüzden bence çabalamayı bırakmamak lazım ama b planı da oluşturmak lazım
herkesin emeğinin karşılığını almasını dilerim
Hayır sana ne yani, ben belki hobi olarak sınava giriyorum. Parası cebinden mi çıkıyor!? Ne d.ngalaklar var!Gözetmen olan kişiler nasıl böyle zırvalayabilir alımı kendileri mi belirliyor da alana umutla giren insanların sınav anında moralini bozuyorlar?
Sizin yerinizde olsam şikayet oluştururum.
Yorum sorusu çıksın tabiki ama siz sorulari gördünüz mü? bu seneki yorum sorularinda ya şıklar çok yakındı birbirine yada tuhaf yorum soruları vardı ben maliyede bilgi üzerinden bu kadar tuhaf yorum sorusu daha görmedim hiç.Ben hobi olarak giriyorum valla ösym’nin girebildiğim her sınavına. Sınav hobim var
şimdi linçlenecem ama yorum sorusu yapamayan da kendine eğitimli demesin bir zahmet ya. Sınava hazırlandığımız dönemlerde yorum çıksın diye dua ederdik. Şimdi iki olay arasında bağlantı bile kuramayan tuhaf nesiller yetişti. Çok yaşlı gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?