- 27 Mayıs 2019
- 540
- 675
- 103
- 32
- Konu Sahibi Kuru Bakla
-
Ya 100 alicaksin yada unut diyosunuz yani, belki haklisiniz ama sadece yazili sinav yokki o puanlari alsaniz da mülakat sıkıntıAlım yok diye bir şey yok o sözler söylendikten sonra kaç kere alım oldu daha yeni merkezi alım oldu. Yeterli puanı alırsan herkes atanır. Kendi mesleği olmaz başkasına atanır. Ben diyetisyenim 2022 mezunuyum 2022 puanıyla atandım 2 sene oldu 2 kere atandım hem de. Abim de atandı hala çalışıyor ikimiz de mezun olur olmaz merkezi atamayla atandık. Yengem de öyle. Hem de kendi şehrimize atandık. Mesela paramedik arkadaşım var gidip gardiyan oldu. Sosyolog arkadaşım aim memuru oldu. Diyetisyen mühendis arkadaşlarım düz memur olarak atandı. Adalet bakanlığı da açıklama yaptı baya alım yapacak 2024 puanıyla. Zaten sağlık ve güvenlik polis vs alımları devam edecek dediler. 75-80 puanla atanmak 10 sene önceydi.
Bu haftaki sınava girmedim, benim alanım değil.Yorum sorusu çıksın tabiki ama siz sorulari gördünüz mü? bu seneki yorum sorularinda ya şıklar çok yakındı birbirine yada tuhaf yorum soruları vardı ben maliyede bilgi üzerinden bu kadar tuhaf yorum sorusu daha görmedim hiç.
Sınavdaki gözetmen beni instadan eklemişSorma. Benim yanımdaki kadın da çok dangalaktı. Adayalara diyor ki bakıyorum da hepiniz tecrübelisiniz. Sana ne be kadın.
Sınavdaki gözetmen beni instadan eklemişkısmet buldum sınavda bekar olaydım iyiydi
AhhahhSınavdaki gözetmen beni instadan eklemişkısmet buldum sınavda bekar olaydım iyiydi
Ben geçen sınavda gözetmenler için şikayet oluşturdum. En azından elimden geleni yaptım. Size de tavsiye ederimBu kpss laneti nedir böyle?
Ben çalışan biriyim, kamuda belli başlı yerlere başvurmak için giriyorum sadece. Ama senelerce dirsek çürütenler var bu sınav için. Bugünkü alan sınavinda bilgi dışında aşırı saçma yorumlama ssorulari çıktı. Çalışan insanlar bile hep ikilemde kalmışlar. Bir de sınav salonlarinda gözetmen olan kişiler niye boşuna giriyorsunuz alım yok yazik paraniza falan diyolar. Arkadaşlar bu sınavlara hobi olarak hazırlanan bir kişi görmedim ben. Özel sektörde yabanci dil, okul kriterleri, bunun dışında farklı farklı kriterler var işe girmek aşırı zorlaştı, tabiki insanlar kamuya girmeye çalışacak. Şartlar o kadar kötü ki kamuya giren hayatini yaşıyor, özeldekiler de mobing, aşırı mesai ve karşılığında bir biz aileyiz nameleri dinliyor. Bugun sınava giren herkes için üzüldüm, hayalleri olan o kadar genç arkadaşım saçı sakalı bu sınavlarda beyazlattık
Her atanan 100 puanla atanmıyor ki. İktisat mesela 78le atanan görmüştüm. Merkezi alımda mülakat yok. Mülakat olanlarda da bir şekilde başaran başarıyor işte. Benim abim 30 yaşında 22 yaşındaki mezun oldu iktisat okumuştu o da. Biliyorum virgül puanla atama kaçırdığı günleri. Sonra a grubu hazırlandı uzman olarak atandı ki Torpil yok yani. Ben de 95le atandım. Benim bölümüm 99la da alıyor 90 altına düşmüyor. Ama bizim zamanımızda diyetetik ftr psikoloji vs çok yüksek puanla alan bölümlerdi üniversite sınavında. Hemşirelik ebe bunlar düşüktü. Onlar 65le atanıyor biz 90la. Banka sınavları denemediniz mi? Benim tanıdığım bir kadın 25 yaşından sonra üniversite okudu açıktan. Sonra da bankaların uzmanlık sınavlarını kazandı. Maalesef keşke böyle olmasa ama durum böyle. Her türlü insan önünde bir sınav var. 2 senede bir oluyor zaten 2 sene bekliyorsun. Ben atanmaya güvenmediğim için 6 ay başka bir bakanlıkta büro personeli olarak atandım. Sonra kendi bakanlığıma atanabildim. Bence kpss abartılıyor. Gerçekten çalışan birisi 80 üstü alır. Matematik yapmadan bile alırYa 100 alicaksin yada unut diyosunuz yani, belki haklisiniz ama sadece yazili sinav yokki o puanlari alsaniz da mülakat sıkıntı
Diğer konularda sizi haklı bulmakla birlikte bu konuda ne yazık ki haksız olduğunuzu söylemek zorundayım.özeldekiler de mobing, aşırı mesai ve karşılığında bir biz aileyiz nameleri dinliyor.
Üniversiteye giriş sınavı, KPSS gibi sınavlar adayların çok büyük çabalar sonucu girdiği telafisi zor sınavlar. Hal böyle olunca insanlar da hem gergin hem de hassas oluyorlar. O yüzden gözetmenlerin böyle sınavlarda daha da hassas olmaları gerekiyor. Ama ne yazık ki bunu göz önünde bulunduranlar olduğu kadar böyle saçma sapan konuşanlar da çok. Ancak artık ÖSYM sınavla ilgili anket doldurtuyor, bu nedenle kişiler sınav sonrası görüşlerini bildirirse bu tür olaylar zamanla azalır diye umuyorum.Sorma. Benim yanımdaki kadın da çok dangalaktı. Adayalara diyor ki bakıyorum da hepiniz tecrübelisiniz. Sana ne be kadın.
Geçen sene doğum yapacağımın bir önceki günü bana sınav görevi vermişlerdi. İptal de edemedim. Bir iki sene men ediliyormuşum galiba. Neyse bir iki sene rahatım demektir. Düştüler yakamdan.Öğretmenler gözetmen olmak istemiyor diye önüne geleni gözetmen olarak alırsan böyle olur işte.
İki sene raadsınGeçen sene doğum yapacağımın bir önceki günü bana sınav görevi vermişlerdi. İptal de edemedim. Bir iki sene men ediliyormuşum galiba. Neyse bir iki sene rahatım demektir. Düştüler yakamdan.
Hayatını mı yaşıyor? Bundan kamuda çalışanların haberi var mı?Şartlar o kadar kötü ki kamuya giren hayatini yaşıyor, özeldekiler de mobing, aşırı mesai ve karşılığında bir biz aileyiz nameleri dinliyor.
Bankalarda 28-30 yaş sınırı var. Bu söylediğiniz matematiksel olarak mümkün değil.Benim tanıdığım bir kadın 25 yaşından sonra üniversite okudu açıktan. Sonra da bankaların uzmanlık sınavlarını kazandı.
Gözetmen söylemleri ile cimere yazın. Resmen saçmalamış. Benim muhatap olduğum bir çok gözetmen atanamamış ücretli öğretmenlik yapanlardır. Boş ağızın birisine denk gelmişsiniz. Umarım güzel bir puan alırsınız. Gerçekten özel sektör leş gibi.Bu kpss laneti nedir böyle?
Ben çalışan biriyim, kamuda belli başlı yerlere başvurmak için giriyorum sadece. Ama senelerce dirsek çürütenler var bu sınav için. Bugünkü alan sınavinda bilgi dışında aşırı saçma yorumlama ssorulari çıktı. Çalışan insanlar bile hep ikilemde kalmışlar. Bir de sınav salonlarinda gözetmen olan kişiler niye boşuna giriyorsunuz alım yok yazik paraniza falan diyolar. Arkadaşlar bu sınavlara hobi olarak hazırlanan bir kişi görmedim ben. Özel sektörde yabanci dil, okul kriterleri, bunun dışında farklı farklı kriterler var işe girmek aşırı zorlaştı, tabiki insanlar kamuya girmeye çalışacak. Şartlar o kadar kötü ki kamuya giren hayatini yaşıyor, özeldekiler de mobing, aşırı mesai ve karşılığında bir biz aileyiz nameleri dinliyor. Bugun sınava giren herkes için üzüldüm, hayalleri olan o kadar genç arkadaşım saçı sakalı bu sınavlarda beyazlattık
Çok samimi söylüyorum kitap okutmak için kendimizi paralıyoruzBen hobi olarak giriyorum valla ösym’nin girebildiğim her sınavına. Sınav hobim var
şimdi linçlenecem ama yorum sorusu yapamayan da kendine eğitimli demesin bir zahmet ya. Sınava hazırlandığımız dönemlerde yorum çıksın diye dua ederdik. Şimdi iki olay arasında bağlantı bile kuramayan tuhaf nesiller yetişti. Çok yaşlı gördüm kendimi
10 sene mi sürüyor üniversite 4 sene sürüyor. Bizzat arkadaşımın ablası 93lü. Mezun olduktan sonra girdi. 30 yaş sınırı var.Bankalarda 28-30 yaş sınırı var. Bu söylediğiniz matematiksel olarak mümkün değil.
Bu kpss laneti nedir böyle?
Ben 2018 yilinda 89 la atanamadim iktisat mezunuyum beklememek için de bankaya girdim, 78le atanan iktisat mezunu duymadim hiç genelde çok yuksekte kapatiyolar.AdChoices
ADVERTISING
Her atanan 100 puanla atanmıyor ki. İktisat mesela 78le atanan görmüştüm. Merkezi alımda mülakat yok. Mülakat olanlarda da bir şekilde başaran başarıyor işte. Benim abim 30 yaşında 22 yaşındaki mezun oldu iktisat okumuştu o da. Biliyorum virgül puanla atama kaçırdığı günleri. Sonra a grubu hazırlandı uzman olarak atandı ki Torpil yok yani. Ben de 95le atandım. Benim bölümüm 99la da alıyor 90 altına düşmüyor. Ama bizim zamanımızda diyetetik ftr psikoloji vs çok yüksek puanla alan bölümlerdi üniversite sınavında. Hemşirelik ebe bunlar düşüktü. Onlar 65le atanıyor biz 90la. Banka sınavları denemediniz mi? Benim tanıdığım bir kadın 25 yaşından sonra üniversite okudu açıktan. Sonra da bankaların uzmanlık sınavlarını kazandı. Maalesef keşke böyle olmasa ama durum böyle. Her türlü insan önünde bir sınav var. 2 senede bir oluyor zaten 2 sene bekliyorsun. Ben atanmaya güvenmediğim için 6 ay başka bir bakanlıkta büro personeli olarak atandım. Sonra kendi bakanlığıma atanabildim. Bence kpss abartılıyor. Gerçekten çalışan birisi 80 üstü alır. Matematik yapmadan bile alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?