Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence vardır benim ilk çocuğumda tüp bebek tedavisi ile oldu orta kalitede bir embriyoyduMerhaba bende iki tane dondurulmuş embriyo var geçen seneden...bugün kan testi tahlile baktı Dr..amh düşük..bı oran iyi ...tutma ihtimali biraz düşük dedi ama..bakalım Ağustos regl de gidicem...düşük oranlarda dahi tutan gene kalan varmıdır...
Ayy hadi inşallah dediğiniz gibibolurBence vardır benim ilk çocuğumda tüp bebek tedavisi ile oldu orta kalitede bir embriyoydu
Merhaba benimde perşembe günü yumurtalar toplandı 5 temmuz Salı günü transfer gerçekleşti 2 embrıyo transferi oldu şuan transferin 4. Gunundeyim dikkat ediyorum evden çıkmıyorum genelde yatıyorum çoğu kişi yatmamam gerektiğini söylüyor ama ilk denemem olduğu için çok korkuyorum bugun hapşırdım baya şiddetli ve cok agrı hissettim kasıklarımda iki taraflı çok korktum birşey olucak diye inşallah olmaz benim sürecim tedirgin geçiyor kendimi rahatlatmak istiyorum ama beceremiyorum sizin süreciniz nasıl geçiyorMerhaba hanımlar tüp bebek sürecinde girmiş bulunmaktayım cuma toplama günü benim gibi başlamış olan var mı nasıl, gidiyor süreciniz
Hayırlı olsun, bende dün transfer oldum 18nde test yapıcam anlıyorum, sizi, ilk olduğu için ister istemez ekstra özen oluyor ka, solaşımı için de biraz yürüyüş yapsanız, iyi olur oturdukta daha çok, kendimizi dinleriz afedersin bende dün tuvalette zorlandım şüpheliyim yani inşallah hala benimle dirMerhaba benimde perşembe günü yumurtalar toplandı 5 temmuz Salı günü transfer gerçekleşti 2 embrıyo transferi oldu şuan transferin 4. Gunundeyim dikkat ediyorum evden çıkmıyorum genelde yatıyorum çoğu kişi yatmamam gerektiğini söylüyor ama ilk denemem olduğu için çok korkuyorum bugun hapşırdım baya şiddetli ve cok agrı hissettim kasıklarımda iki taraflı çok korktum birşey olucak diye inşallah olmaz benim sürecim tedirgin geçiyor kendimi rahatlatmak istiyorum ama beceremiyorum sizin süreciniz nasıl geçiyor
Sağolun sizinde hayırlı olsunHayırlı olsun, bende dün transfer oldum 18nde test yapıcam anlıyorum, sizi, ilk olduğu için ister istemez ekstra özen oluyor ka, solaşımı için de biraz yürüyüş yapsanız, iyi olur oturdukta daha çok, kendimizi dinleriz afedersin bende dün tuvalette zorlandım şüpheliyim yani inşallah hala benimle dirama oturup çokta kafa yormaya gerek yok zaten bu, süreçte yeteri kadar yıpranıyoruz yine iğneler ilaçlar rahat olmaya çalış merak etme güzel sonuç, alacaksın sizin ne zaman, test günü
İnşallah canımSağolun sizinde hayırlı olsuninşallah bizleri bırakmazlar yüzlerimizi güldürürler gerçekten çok zor bir süreçmiş bukadar olacağını tahmin etmemiştim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
benimde 17 agustos ama pazar gününe geldiği için 18 inde veririm bnde büyük ıhtımalle aynı gün mutlu haberleri alırız inşallah
![]()