• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende mustela düşünüyorum iyimiydi peki memnunmuydun
Evet çok memnundum, hatta sonra kendi yüzüme de kullandim 🙈 mustelanın 1 2 3 pişik kremini, şampuanini ve saç ile vücuda aynı şeyi kullanmayı sevmediğim için bal mumlu sabununu, bebek yağını, yüz kremini ve hasta olduğunda ( 8 aylıktı) göğüs balsamını kullandim, hepsinden de memnun kaldım, bu kızımda da onlari kullanmayı düşünüyorum yine

Ben şöyle düşünüyorum canım, başlarda slingi denerim severse o zaman kanguruya geçerim. Zaten kanguru hemen kullanılmıyor ya bu süreçte slingle denemiş olurim
Evet canım çok güzel düşünmüşsün 🙂
Bir yandan da hep hayalim dışarıda gezerken babasının kanguruda taşıması 😍 birlikteyken genelde ona vermeyi planlıyorum, çok hoşuma gidiyor bebekle babasını öyle görmek.
Hem de sürekli belime yük bindirmeye gerek yok, zaten sakat her tarafım 🫢

Evet canım çok güzel düşünmüşsün 🙂
Bir yandan da hep hayalim dışarıda gezerken babasının kanguruda taşıması 😍 birlikteyken genelde ona vermeyi planlıyorum, çok hoşuma gidiyor bebekle babasını öyle görmek.
Hem de sürekli belime yük bindirmeye gerek yok, zaten sakat her tarafım 🫢
Yaaa benim de çok hoşuma gidiyor 😍 valla kuzum bende de hem boyun hem sırt fıtıkları var, emzirme dönemi eminim daha da coşacak o yüzden kanguru işi babalara 🥳🖐🏻

Ne güzel, iyi ki sormuşum 😍 günüm güzelleşti 🥹 Çok şükür, her şey yolunda 🙂 ben de bugün 30+0 oldum Aralık annelerinin son annesi de 30 oldu anlayacağınız, zaman ne güzel ilerliyor 😍
Kimsenin 1. Olmak istemedigi yarista kim birinci olacak bakalim;) 2025in en kucuk bebekleri geliyor, bekleyin....
Moralim iyi allahtan.kaynanam kendisindki kiyafetleri yikamaya baslamis. Ben de buraya gelen birini buldum rastgele. Bagaj hakki adik, Annem onla eşya yolladı, puset ortusu nevresim falan yapmisti,hastane cikisi falan. Biraz daha icim rahat

Kimsenin 1. Olmak istemedigi yarista kim birinci olacak bakalim;) 2025in en kucuk bebekleri geliyor, bekleyin....
Moralim iyi allahtan.kaynanam kendisindki kiyafetleri yikamaya baslamis. Ben de buraya gelen birini buldum rastgele. Bagaj hakki adik, Annem onla eşya yolladı, puset ortusu nevresim falan yapmisti,hastane cikisi falan. Biraz daha icim rahat

Canım eşyalar hallolur hiç üzülme, yeter ki sağlıkla eve gelin inşallah 🙏 onları dert etme lütfen 🙏 Moralini hep iyi tut, zaman su misali geçiyor, güzel şeyler söyler inşallah doktorlar

Kızlar bir aydır yazamıyorum ama arada girip okuyorum nedenide çok kötü karpaltünel sendromu oldum ellerim hiçbirşey tutmuyor atel ile geziyorum sürekli online alışverişlerimi bile yapamaz hale geldim. Geceleri ağrıdan uyuşukluktan uyuyamıyorum benim kadar ileri derecede yaşayan varmı bilmiyorum ama çok sıkıntılı birşeymiş. Bugün 34. Hafta olduk 🥰 plasenta previa kaynaklı sezeryan olucam. Doktor tahmini 20 kasım olur dedi. İsime karar verdik Marsel olucak ❤️ eşyaları ve dolapları hazırladık sadece hastane çantası ve hediyelikler çikolata kaldı
Sizlerde durumlar nasıl 😊
oy maşallah tarihte belli çok güzel😍🧿
isimde belli listeye ekler adminim sizide🥰🫶🏼
bizlerde durumlar iyi daha doğuran olmadı aralık grubunda😍🤣

Canım hosgeldin, dün mesajlar arasinda kaldı senin yazdığın okumamışım 🌸
30lu haftalardan sonra bazi sorunlar biraz daha artışa geciyor gördüğümüz kadarıyla. Bende insülin kullanıyorum okuyorsan biliyorsundur zaten. Ben günde 4 kez kullaniyorum.
Senin kac ünite?
Bu arada benim insüline rağmen şeker yüksek geldi hep gecen hafta. Bu hafta da doktorum doz artirdi yine. Zaten rutin oldu her hafta artiriyor.
Ayy benimde cantami hazirlamam lazim..
Haftalarımız biraz daha anne bebek ayni bedende ilerler umarım ki sonra saglikla dogar bebislerimiz.
Bebisin kilo durumu nasil canım?
Evet bütün mesajları geriden okudum yaklaşık 1 haftamı aldı herkesin durumuna hemen hemen hakimim 😅🙈 evet benim normalde 27 den 32 ye kadar diyetle iyi gidiyordu 32 de bir anda aynı şeyleri dönüp dolaşıp yememe rağmen sınır üstü çıkınca panik oldum 32 haftamda perinatologa durumu anlattım suyumun biraz fazla olduğunu bebeğinde kilosunun 1900 lerde olduğunu haftasına göre 200 300 gram önden gittiğini söyledi muhtemelen şekerden dolayı olabileceğini söyledi ve beni aynı gün endokrine yönlendirdi endokrin hemen insilün başlattı önce 7 ünite tek doz başlattı sonra takipte düzelmenin az olduğunu görünce 12 ünite tek doz dedi onda da orta bir ilerleme gördü en sonunda işte günde 2 doz sabah akşam olacak şekilde sabah 5 akşam 10 Ünite yapmamı istedi hafta sonu da ölçümlerimi istedi bende bekliyorum bakalım umarım şifa olur bebeklerimize yani şu anlık açlık tokluklar en azından sınıra yakın yada çok az sınırın üzerinde gibi umarım kontrol altına alırız aç dolaşıyorum resmen kilo da verdim baya inşallah şekerle ilgili sorun yaşayan tüm anneler ve diğer tüm diğer sıkıntı çeken anneler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. He bu arada normal doğum istiyordum ilk gebeliğim ama korkumdan diyorum ki 37 bittiği gibi sezeryan olayım şekerden dolayı da kafam karışık pazartesi randevum var bu durumu doktorumla paylaşacağım bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor insilüne rağmen ölçümlerin ?

pilatese giden ya da başlayan var mı aramızda kızlar? Ben gruba yeni üye oldum o yüzden ben tanımıyorum kimseyi
Hoşgeldin ben 16.haftamdan beri gidiyorum şimdi 34 e doğru gidiyoruz çok şükür 🙏 aletli pilatese gidiyorum ben ve çok memnunum çok şükür bel ağrım bacak omuz kol ağrım olmadı faydasının çok olduğunu düşünüyorum bence düşünebilirsin ben haftada 2 gün pilates ve pilates biter bitmez salondan çıkmadan yürüyüş bandında 15 20 dakika yürüyordum şimdi onu yarım saate çıkardım şekerden dolayı yürüyüp iyi geliyor diye 😀

Bu marka hakkında haber çıkmıştı bı ara sanki hatta toplatma kararı alınmıştı diye hatırlıyorum
Doğru çıkmıştı öyle haberler bende hatırlıyorum ama sanki 2023 yada 24 yılında o zamanki yağışlar kaynaklı mı çok az bir + minarel değişimi olmuş içeriğinde eski diye takılmadım çok.intstagramda bir sürü gıda mühendisi gebelikte en iyisi bu diye tavsiye edince kullanmaya başladım daha çok yazın içtim zaten soğuk soğuk iyi geliyordu şimdi ılık sütle devam🤣🤣

Evet bütün mesajları geriden okudum yaklaşık 1 haftamı aldı herkesin durumuna hemen hemen hakimim 😅🙈 evet benim normalde 27 den 32 ye kadar diyetle iyi gidiyordu 32 de bir anda aynı şeyleri dönüp dolaşıp yememe rağmen sınır üstü çıkınca panik oldum 32 haftamda perinatologa durumu anlattım suyumun biraz fazla olduğunu bebeğinde kilosunun 1900 lerde olduğunu haftasına göre 200 300 gram önden gittiğini söyledi muhtemelen şekerden dolayı olabileceğini söyledi ve beni aynı gün endokrine yönlendirdi endokrin hemen insilün başlattı önce 7 ünite tek doz başlattı sonra takipte düzelmenin az olduğunu görünce 12 ünite tek doz dedi onda da orta bir ilerleme gördü en sonunda işte günde 2 doz sabah akşam olacak şekilde sabah 5 akşam 10 Ünite yapmamı istedi hafta sonu da ölçümlerimi istedi bende bekliyorum bakalım umarım şifa olur bebeklerimize yani şu anlık açlık tokluklar en azından sınıra yakın yada çok az sınırın üzerinde gibi umarım kontrol altına alırız aç dolaşıyorum resmen kilo da verdim baya inşallah şekerle ilgili sorun yaşayan tüm anneler ve diğer tüm diğer sıkıntı çeken anneler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. He bu arada normal doğum istiyordum ilk gebeliğim ama korkumdan diyorum ki 37 bittiği gibi sezeryan olayım şekerden dolayı da kafam karışık pazartesi randevum var bu durumu doktorumla paylaşacağım bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor insilüne rağmen ölçümlerin ?
Selam canım daha önce şeker yüklemesi yapılmış mıydı onu merak ettim
Başından beri şekerle mücadele edenler kaçıncı haftalara geldiler sende 37 diye hedefi düşürme sabır 🥰🥰

Selam canım daha önce şeker yüklemesi yapılmış mıydı onu merak ettim
Başından beri şekerle mücadele edenler kaçıncı haftalara geldiler sende 37 diye hedefi düşürme sabır 🥰🥰
Selam 👋 Evet 26 27 haftaları arasında şeker yüklemesi yaptırdım açlık 97 di çıkmıştı 1.saat tokluk 185 çıkmıştı 2.saat tokluk iyi gelmişti ama 2 değer referans aralığının üstünde çıkınca teşhisi koyuyorlar biliyorsunuz bana 75 mg şeker yüklemesi yapıldı aslında açlık tokluk sınırın çok az üzerindeydi belki o yüzden 32 ye kadar hep açlık tokluklarımı diyetle korudum ama gel görki bi anda hormonlardan kaynaklı diyette işe yaramadı insülüne başladık ama iyikide başladık annelik anne karnında başlar derlerdi de inanmazdım hep bebeğim için ne gerekiyorsa onu yapıyordum tatlı delisi ben kaçamak bile yapmadım çevremdekiler bi kaşıktan bi çataldan bir şey olmaz demesine rağmen pes etmedim istiklarli bir şekilde gittim dalgalanma olmasın diye umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏☺️

Niye grupta hep erken doğuracakmışsınız gibi bir hava hakim , herkes vaktinde doğursun. Kızımın beklenen tarihi 3 şubattı, şubat annesi grubundaydım, hiç ocak annelerini okumadım da, 3 şubatta doğdu 🙈 lütfen olumlu dualarda bulunalım, evrene olumlu mesajlar gönderelim, artık neye inanıyorsanız olumlu şeyler düşünelim 🥰
Canım aralık ilk haftası olanlar sezeryan olursa otomatik kayar kasıma ister istemez ama artık o da erken doğum sayılmaz. Maşallah grup iyi gidiyor zaten ama bir kaç arkadaşın sancı sıkıntısı vs başladı o yüzden böyle düşünmeleri normal yinede bence çoğunluk aralıkta doğuracak 🥰🥰

Back
X