• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Selam 👋 Evet 26 27 haftaları arasında şeker yüklemesi yaptırdım açlık 97 di çıkmıştı 1.saat tokluk 185 çıkmıştı 2.saat tokluk iyi gelmişti ama 2 değer referans aralığının üstünde çıkınca teşhisi koyuyorlar biliyorsunuz bana 75 mg şeker yüklemesi yapıldı aslında açlık tokluk sınırın çok az üzerindeydi belki o yüzden 32 ye kadar hep açlık tokluklarımı diyetle korudum ama gel görki bi anda hormonlardan kaynaklı diyette işe yaramadı insülüne başladık ama iyikide başladık annelik anne karnında başlar derlerdi de inanmazdım hep bebeğim için ne gerekiyorsa onu yapıyordum tatlı delisi ben kaçamak bile yapmadım çevremdekiler bi kaşıktan bi çataldan bir şey olmaz demesine rağmen pes etmedim istiklarli bir şekilde gittim dalgalanma olmasın diye umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏☺️
Merhaba tekrar tekrar şeker kontrolü yaptırıyor musunuz peki

Kızlar ecowell şanbuanı ve losyonu nasıl sizce aldım ama sizlerede sormak istedim ebebekte indirimi var

Kesin kocanın isteğidir 🤪
Ben de bitter çikolata ile körelttim nefsimi 🍫
Kız cidden öyle 😅 tatlı daha yeni yeni yemeye başladım midemi bulandırıyor benim 🫠 ama tabi canım çeker nolur nolmaz diye söyledim yarısını yedim yarısı kaldı 😬 benim oğlan tatlı sevmicek bence anasına yedirmiyo 😅

Bence de 🤭normal olan hamilelikte kilo almaktır... Bız gıbı alınır😁

Ben oğlumda da 16 kılo aldım... 10 kılo verdım gerısı kaldı, hedef hepsını kızımda vermek🤭bende aynı oyleyım canım... Benım canım her gördüğümü istiyor 🤭iştahım da hayli açık
ohoo ben oğlumda 25kg aldım kız🤣 hepsinide verdim sadece uzun sürdü😂 busefer az aldık oyüzden takmıyorum kafama gider ye gitsin kuzum sende şifa olsun bebişine😍

Son düzenleme:
Back
X