- 18 Temmuz 2022
- 7.345
- 13.126
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.021
Anladım kuzum. Ben şehir hastanesine gittiğim için zaten elimde rapor falan yok doktor sekreterine yazdırırken duyduklarımı aklımda tutuyorum sadece. Bana kilo boy söylüyor sadece. Ben 50 gibi bişey duydum da oradan tahmin yürüttüm en derin yeri olarak geçiyor sanırım keseyle bebek arasındaki mesafeyi ölçüyorlar. Hepsi kendi çıkarırım dediğim gibiBulduk canım bşz de katı meyve sıkacağı bundan sonra orada sıkıp içeceğim. Su konusunda da kendi doktorum söylemedi de şehir hastanesindeki doktor kızım için 58mm, oğlum için 34mm yazmış. Chat gpt ikiz gebelik için 30mm ve aşağısı risk oluşturur demiş. Kendi doktorum ölçmüyor galiba çünkü eşim ultrason ekranını video kaydına alıyor ve afi değeri diye sayısal bir değer yok. Bakarak anlıyor galiba.
Haklısın gerçekten sıkıntılı bir durum ama insan hangisinin dediği yönde hareket edecek bizim için de zor bir durum oluyor doktorlar çelişince. Her zaman üçüncü doktor diyoruz zaten böyle durumda da. Emin olman lazım bebeğe virüs bulamayacağından. Eğer sakıncası yoksa vd yapmanı çok isterim. Bebeğin ve senin için hangisi hayırlıysa öyle gelsinAyy inşallah canım, yatıyordum zaten sürekli evde, artık hiç kalkmam yerimdenneyse ki işlerimi bitirmiştim
Artık kimseye de güvenimiz kalmadı zaten böyle yaptıkları içintüm seçenekleri söylüyorlar, biz seçiyoruz içinden resmen ne olacağını
Bunu bana da demişti doktorum bikaç hafta önce. Şu an mesanesi dolu çişini yapınca 1 cm daha artar diye. Su baya değişken bişey aslında. O yüzden havuçlara güvenelimBir de bu sıvı ile ilgili şöyle bir şey olmuştu ben amniyosentez yaptırdıktan sonra sıvı miktarını kontrole gitmiştim doktorda birazdan çişini yapacak sıvı dahada artacak mesanesi dolu demişti. Yani bu bile gün içinde fark ettiğini düşündürüyor ama yine de en iyisini dr lar bilir risk varsa dışarda daha iyi olacaksa bebişler dua etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor
Ah kuzum çok geçmiş olsun okurken strese girdim ne büyük aksilik. Allah beterinden korusunKızlar bugün o kadar zor bi gün geçirdim ki depremin etkisi anca geçiyordu üstüne bide bu geldi başımasabaın 9 undan beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum sabah eşim doğalgazı açtı işe gitmeen once ev soğuk diye Allahtan benim haberim vardı uyumuyordum bi kaç dk sonra kapı çaldı bende deliktn baktım alt komşu üstüm uygun olmadığı için açamadım hadi giyindim hemen baktım gitmiş bi yerdende ses geliyordu mutfak tarafına gittim Allah allah bişey mi oldu acaba diye balkona bi baktım her yer su kombinin borusu patlamış sıcak su akıyor heryerden sağolsun komşular kapımı çalmasa aşağıya su inmese belki doğalgaz borusu bile patlayabilirdi çok korktum sabah sabah onunla uğraştım usta bulduk hemen eşimi çağırdım her taraf battı etti elim yandı vanayı kapataym derken karnım yine sertleşti bu hafta iyice bebeğimle strese girdik anlayacağınız şu haftaları kazasız belasız geçirmek istiyorum artık sağ salim hep dua ediyorum ama illa bi terslik oluyor tansiyon desen habire yüksek çıkıyor iyice streste yaptım bebeğime yansitmamaya çalışsamda başaramıyorum galiba
Böyle videolar var canım, ayrı çanta pek görmedim, hurç ya da kilitli poşetlerle kategori olarak ayrılmışKızlar herkese günaydın. Sormak istediğim bir şey var doğuma giderken hem küçük bir valiz hem de anne anne bebek çantası mı hazırlamak gerekiyor. Bunların içerisine ne koyacağız koyanlar müsait olduğunda yazabilir mi eksik bir şey kalsın istemiyorum
Ben anne bebek çantasını hazırlamadım hepsi bir valizde olucak kalabalık olamamasını istedim pusetti valizdi birde o çantayı gerek duymadım ben cnmKızlar herkese günaydın. Sormak istediğim bir şey var doğuma giderken hem küçük bir valiz hem de anne anne bebek çantası mı hazırlamak gerekiyor. Bunların içerisine ne koyacağız koyanlar müsait olduğunda yazabilir mi eksik bir şey kalsın istemiyorum
Canım bende nasipse yarın cantayı hazırlıycamKızlar herkese günaydın. Sormak istediğim bir şey var doğuma giderken hem küçük bir valiz hem de anne anne bebek çantası mı hazırlamak gerekiyor. Bunların içerisine ne koyacağız koyanlar müsait olduğunda yazabilir mi eksik bir şey kalsın istemiyorum
Ben anne bebek cantasini da hazirlayacagim canim. Valizi hazirladim ona benim bebegin kocamin kiyafetlerini ve terlik, dis fircasi, havlu gibi seyleri koydum. Anne bebek cantasina da bebek bezi, pisik kremi, biberon vs vs diger ihtiyaclari koymayi dusunuyorumKızlar herkese günaydın. Sormak istediğim bir şey var doğuma giderken hem küçük bir valiz hem de anne anne bebek çantası mı hazırlamak gerekiyor. Bunların içerisine ne koyacağız koyanlar müsait olduğunda yazabilir mi eksik bir şey kalsın istemiyorum
Canım çok çok çok teşekkür ederim. Hepsinden bir mix yaparım artıkBöyle videolar var canım, ayrı çanta pek görmedim, hurç ya da kilitli poşetlerle kategori olarak ayrılmış
Hazırlarsam çantayı daha derli toplu mu durur acaba dedim bendeeBen anne bebek çantasını hazırlamadım hepsi bir valizde olucak kalabalık olamamasını istedim pusetti valizdi birde o çantayı gerek duymadım ben cnm
Bende 2 pijama bi fotoğraf çekilmelik koyarım diye düşündüm. Pijama altında bi leke falan bi kaza olursa o da diyeCanım bende nasipse yarın cantayı hazırlıycam
niyetim 1 valizle gitmek
ama sonuc ne cıkar bilemiyorum
1 gece kalınıyor bizim hastane de kendim için cok fazla birsey koymayı düşünmüyorum
Heh bende ayni şeyi düşündüm canım işteBen anne bebek cantasini da hazirlayacagim canim. Valizi hazirladim ona benim bebegin kocamin kiyafetlerini ve terlik, dis fircasi, havlu gibi seyleri koydum. Anne bebek cantasina da bebek bezi, pisik kremi, biberon vs vs diger ihtiyaclari koymayi dusunuyorum
Teşekkür ederim kuzum inşallah, hepimizin kolay doğumları olsunHaklısın gerçekten sıkıntılı bir durum ama insan hangisinin dediği yönde hareket edecek bizim için de zor bir durum oluyor doktorlar çelişince. Her zaman üçüncü doktor diyoruz zaten böyle durumda da. Emin olman lazım bebeğe virüs bulamayacağından. Eğer sakıncası yoksa vd yapmanı çok isterim. Bebeğin ve senin için hangisi hayırlıysa öyle gelsin
Bizi de aksine daha sık ultrasona alıyorlar artıkKasım hoşgeldi! Güzel geçirelim bu ayı inşallah, güzel haberler alalim
Dun Ctg ye girdim yarim saat sonra hemşire geldi pek hareket etmemiş dedi, bir dürttü karnımı. Doktora gösterip geldi.biraz daha takip edelim dedi bir yarım saat daha yaptık.allahtan her şey yolunda, uyuyormuş erken saatte demek kiburda artık ultrason da yapılmıyor ya.ekstra yaptıracağım 36.haftayi beklerse bebiş
Ben de bir miktar açıklık olduktan sonra veriliyor diye biliyorum. 4-5 cm e kadar doğal yolla geliyorsun, sonra epidurala geçiyorsun. Böyle değil mi ?Epidurali belli bir cm açıklıktan sonra vermiyorlar, ıkınmayı engellemesin diye. Öncesinde veriliyor talep edilirse.
Ben önceki doğumumda bir sırt çantası bir valiz bir de bebek çantası hazırladım. Kendi kol çantam vardı hatta bir deKızlar herkese günaydın. Sormak istediğim bir şey var doğuma giderken hem küçük bir valiz hem de anne anne bebek çantası mı hazırlamak gerekiyor. Bunların içerisine ne koyacağız koyanlar müsait olduğunda yazabilir mi eksik bir şey kalsın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?