Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Anladım kuzum. Ben şehir hastanesine gittiğim için zaten elimde rapor falan yok doktor sekreterine yazdırırken duyduklarımı aklımda tutuyorum sadece. Bana kilo boy söylüyor sadece. Ben 50 gibi bişey duydum da oradan tahmin yürüttüm en derin yeri olarak geçiyor sanırım keseyle bebek arasındaki mesafeyi ölçüyorlar. Hepsi kendi çıkarırım dediğim gibi havuç suyu işe yarayacaktır inşallah kuzum günde bir bardak iç güzel güzel. Benim gibi sana da şifa olur inşallah

Haklısın gerçekten sıkıntılı bir durum ama insan hangisinin dediği yönde hareket edecek bizim için de zor bir durum oluyor doktorlar çelişince. Her zaman üçüncü doktor diyoruz zaten böyle durumda da. Emin olman lazım bebeğe virüs bulamayacağından. Eğer sakıncası yoksa vd yapmanı çok isterim. Bebeğin ve senin için hangisi hayırlıysa öyle gelsin

Bunu bana da demişti doktorum bikaç hafta önce. Şu an mesanesi dolu çişini yapınca 1 cm daha artar diye. Su baya değişken bişey aslında. O yüzden havuçlara güvenelim Beyazyasemin

Ah kuzum çok geçmiş olsun okurken strese girdim ne büyük aksilik. Allah beterinden korusun Stres nasıl olmasın ki yüklenme kendine gayet normal paniklemen

Kasım hoşgeldi! Güzel geçirelim bu ayı inşallah, güzel haberler alalim
Dun Ctg ye girdim yarim saat sonra hemşire geldi pek hareket etmemiş dedi, bir dürttü karnımı. Doktora gösterip geldi.biraz daha takip edelim dedi bir yarım saat daha yaptık.allahtan her şey yolunda, uyuyormuş erken saatte demek kiburda artık ultrason da yapılmıyor ya.ekstra yaptıracağım 36.haftayi beklerse bebiş

Kızlar herkese günaydın. Sormak istediğim bir şey var doğuma giderken hem küçük bir valiz hem de anne anne bebek çantası mı hazırlamak gerekiyor. Bunların içerisine ne koyacağız koyanlar müsait olduğunda yazabilir mi eksik bir şey kalsın istemiyorum

Böyle videolar var canım, ayrı çanta pek görmedim, hurç ya da kilitli poşetlerle kategori olarak ayrılmış

Ben anne bebek çantasını hazırlamadım hepsi bir valizde olucak kalabalık olamamasını istedim pusetti valizdi birde o çantayı gerek duymadım ben cnm

Canım bende nasipse yarın cantayı hazırlıycam
niyetim 1 valizle gitmek
ama sonuc ne cıkar bilemiyorum
1 gece kalınıyor bizim hastane de kendim için cok fazla birsey koymayı düşünmüyorum

Ben anne bebek cantasini da hazirlayacagim canim. Valizi hazirladim ona benim bebegin kocamin kiyafetlerini ve terlik, dis fircasi, havlu gibi seyleri koydum. Anne bebek cantasina da bebek bezi, pisik kremi, biberon vs vs diger ihtiyaclari koymayi dusunuyorum

Böyle videolar var canım, ayrı çanta pek görmedim, hurç ya da kilitli poşetlerle kategori olarak ayrılmış
Canım çok çok çok teşekkür ederim. Hepsinden bir mix yaparım artık
Ben anne bebek çantasını hazırlamadım hepsi bir valizde olucak kalabalık olamamasını istedim pusetti valizdi birde o çantayı gerek duymadım ben cnm
Hazırlarsam çantayı daha derli toplu mu durur acaba dedim bendee
Canım bende nasipse yarın cantayı hazırlıycam
niyetim 1 valizle gitmek
ama sonuc ne cıkar bilemiyorum
1 gece kalınıyor bizim hastane de kendim için cok fazla birsey koymayı düşünmüyorum
Bende 2 pijama bi fotoğraf çekilmelik koyarım diye düşündüm. Pijama altında bi leke falan bi kaza olursa o da diye

Heh bende ayni şeyi düşündüm canım işte

Teşekkür ederim kuzum inşallah, hepimizin kolay doğumları olsun
Bütün gece doğurdum durdum zaten, tecrübeliyim şu an

Bizi de aksine daha sık ultrasona alıyorlar artık

Epidurali belli bir cm açıklıktan sonra vermiyorlar, ıkınmayı engellemesin diye. Öncesinde veriliyor talep edilirse.
Ben de bir miktar açıklık olduktan sonra veriliyor diye biliyorum. 4-5 cm e kadar doğal yolla geliyorsun, sonra epidurala geçiyorsun. Böyle değil mi ?

Ben önceki doğumumda bir sırt çantası bir valiz bir de bebek çantası hazırladım. Kendi kol çantam vardı hatta bir de bu kez tek valiz gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…