- 10 Haziran 2024
- 2.761
- 4.251
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.081
ciddi ciddi bitirdik kızBu ayın sonuna doğumlar başlıcak ayy bitirdik valla günleri
Sağol kuzumKızlar gözüme çarpanlar
se25lin canım çok geçmiş olsun, her şeyin başı beyin ve düşünce + stres, yapma diyemem biliyorum kolay değil deprem + aksilikler insanı geriyor ister istemez bizimde yaşadığımız oluyor, annemin ameliyatına stres yaptım geçenlerde çarpıntı girdi kalbime, sonra kendimi frenledim bu zamana kadar geldim bundan sonrasıda güzel geçsin diye, çok az kaldı kızlar sabır babylovee yaşadıklarınız hiç kolay değil
E erkekbebek Kanka kendini neye şartlarsan öyle olurdoğumun her ikiside güzel bence önemli olan sonrası bebitona kavuşacağın zaman , bu arada hpv kadınların 95% var olan bir şey, eğer vajina ağzında siğil yoksa vajinal doğumda bulaşma olmuyor hiç canını sıkma
Aşkım onunla ilgili dr’ların çok reels var ben sana atarım karşıma çıkarsa, siğil yoksa hiçbir engel yokSağol kuzumkendimi sezaryene şartlamıştım şimdi yön değiştirmeye çalışıyorum, epidurale kadar dönüyorum şu an
Siği yok evet. Az bile bulaş ihtimali varsa bu riski göze almazlar herhalde ya. Güven de vermiyor her biri başka konuşuyor gene
Babylovee gece boyunca uyandıkça sen aklıma geldin. Bugüne kadar sorunsuz gelmeme rağmen bu haftamda 2 progestan verdi diye doktorum tribe girdim. Sen,Sorma canım gerçekten ikimizi baya etkiliyor stresli olmak. Stresten uzak durmakta kolay degil. Napcaz bilmiyorum.. amin canım cok teşekkür ederimişe yarar şifa olur umarım ki...
Limonlu su ic canim. Gün icinde de icebilirsin.
Mesela ben tansiyonum yükseldiğinden beri çay da içmiyorum. Zaten kahve hic icmiyordum çayı da bıraktım, etrafimda çay iciliyorken normal çay niyetin demlikten sicak su icine limon sıkıyorum bardagima. Onu iciyorum. Kahvaltida bile oyle yapiyorum
Su an hala elimde mesela.
Dün aksamda 2 tane limon sıkıp ictim evimize gelince yatmadan falan toplam 2 tane icmis oldum. O da fayda sagladi biraz.
Canım cok uygun olmuyor vajinal dogum tansiyonda bildiğim kadarıyla. Yani riskli durum olusuyor biz annelerin hayatı tehlikeye giriyor o nedenle sezeryana geciliyor direkt. Sen bu durumu mutlaka doktorunla konus. Bana zaten sezeryan dedigi icin ben hic düşünmedim bile bu ihtimali.
Ayy bak sen doktorlardan daha çok güven verdin şu anAşkım onunla ilgili dr’ların çok reels var ben sana atarım karşıma çıkarsa, siğil yoksa hiçbir engel yok
Bakalım bebek nasıl gelmek isteyecekherhangi bir tahmini varmı tarihle ilgili, ben kaçırdıysam
36.haftadan sonra sanırım haftada bire düşüyor kontrol, o zaman kadar 2 haftada bir diye biliyorumAyy bak sen doktorlardan daha çok güven verdin şu an
Yok kuzum tarih vermedi, ama 17 gün sonraya gün verdi. Ki bence çok fazla bu 37. haftam oluyor. O zaman vajinale uygun mu değil mi diye bakacak daha. Ama bu sırada ben, doğuracam diye korkumdan yataktan çıkmadım daha kahvaltı yapıp geri yattım
Hadi ya ay o zaman sezeryan olma durumum söz konusu yaniNormal doğuma sıcak bakmıyorlar ben bu sebeple sezeryan olmak durumunda kaldım her sancıda tansiyonum 18 leri görüyordu. En son dil altı ve sakinleştiriciyle doğuma girdim ve doğum sonrasıda tansiyonum 15-20 gün tam düşmedi
Canımsın kuzucum çok teşekkür ederizKızlar gözüme çarpanlar
se25lin canım çok geçmiş olsun, her şeyin başı beyin ve düşünce + stres, yapma diyemem biliyorum kolay değil deprem + aksilikler insanı geriyor ister istemez bizimde yaşadığımız oluyor, annemin ameliyatına stres yaptım geçenlerde çarpıntı girdi kalbime, sonra kendimi frenledim bu zamana kadar geldim bundan sonrasıda güzel geçsin diye, çok az kaldı kızlar sabır babylovee yaşadıklarınız hiç kolay değil
E erkekbebek Kanka kendini neye şartlarsan öyle olurdoğumun her ikiside güzel bence önemli olan sonrası bebitona kavuşacağın zaman , bu arada hpv kadınların 95% var olan bir şey, eğer vajina ağzında siğil yoksa vajinal doğumda bulaşma olmuyor hiç canını sıkma
Canım benim doktorum bu rahatlıkla 37 de görür beni, sonra anca doğumda artık36.haftadan sonra sanırım haftada bire düşüyor kontrol, o zaman kadar 2 haftada bir diye biliyorum3 gün daha geç gitçen
Kasım gelince herkeste bir telaş dimi diğer gruplarından gördük
Direkt çıkınca bende limonlu su içiyorum düşüyor Allahtan var yani limonlu suSorma canım gerçekten ikimizi baya etkiliyor stresli olmak. Stresten uzak durmakta kolay degil. Napcaz bilmiyorum.. amin canım cok teşekkür ederimişe yarar şifa olur umarım ki...
Limonlu su ic canim. Gün icinde de icebilirsin.
Mesela ben tansiyonum yükseldiğinden beri çay da içmiyorum. Zaten kahve hic icmiyordum çayı da bıraktım, etrafimda çay iciliyorken normal çay niyetin demlikten sicak su icine limon sıkıyorum bardagima. Onu iciyorum. Kahvaltida bile oyle yapiyorum
Su an hala elimde mesela.
Dün aksamda 2 tane limon sıkıp ictim evimize gelince yatmadan falan toplam 2 tane icmis oldum. O da fayda sagladi biraz.
Canım cok uygun olmuyor vajinal dogum tansiyonda bildiğim kadarıyla. Yani riskli durum olusuyor biz annelerin hayatı tehlikeye giriyor o nedenle sezeryana geciliyor direkt. Sen bu durumu mutlaka doktorunla konus. Bana zaten sezeryan dedigi icin ben hic düşünmedim bile bu ihtimali.
ay yok ben cok esya sevmem, gerekirse ordan alirim derim sonra ordan da almamHep şöyle olmak istemişimdir ama 3 gün için eşim ayrı büyük valiz alır ben ayrı büyük
Ah canım zor süreçlerden geçiyoruz ama az kaldı bunada şükür diyelimKızlar gözüme çarpanlar
Yaa canımmmBabylovee gece boyunca uyandıkça sen aklıma geldin. Bugüne kadar sorunsuz gelmeme rağmen bu haftamda 2 progestan verdi diye doktorum tribe girdim. Sen,se25lin , ve sizin gibi problem yaşayan diğer akadaşlarım, her gün farklı sorunlarla uğraştınız ve hepsi çok ciddi konular. İnsan başına gelmeyince gerçekten anlamıyor.
Sizler çok güçlü kadınlarsınız, tüm zorluklarla çok güzel bir şekilde mücadele ettiniz, eminim çok da güzel anne olacaksınızTüm bunların ödülünü yavrularınız size verecek Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonunda. Sağlıkla, sabırla, kolaylıkla ve güzellikle kucağınıza alın yavrularınızı
Ne güzel yazmışsın canımmmmBabylovee gece boyunca uyandıkça sen aklıma geldin. Bugüne kadar sorunsuz gelmeme rağmen bu haftamda 2 progestan verdi diye doktorum tribe girdim. Sen,se25lin , ve sizin gibi problem yaşayan diğer akadaşlarım, her gün farklı sorunlarla uğraştınız ve hepsi çok ciddi konular. İnsan başına gelmeyince gerçekten anlamıyor.
Sizler çok güçlü kadınlarsınız, tüm zorluklarla çok güzel bir şekilde mücadele ettiniz, eminim çok da güzel anne olacaksınızTüm bunların ödülünü yavrularınız size verecek Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonunda. Sağlıkla, sabırla, kolaylıkla ve güzellikle kucağınıza alın yavrularınızı
Kesinlikle iyiki var limonlu su.. benimde kurtaricim.Direkt çıkınca bende limonlu su içiyorum düşüyor Allahtan var yani limonlu suama çaydan vazgeçemiyorum ya yinede bi bardak içiyorum bi demliği tek başına bitiren ben normalde olsa haftaya 36 olcam çarşamba günü herhalde artık konuşuruz diye düşünüyorum çok isitiyorum normal ama nasip olmazsada yapacak bişey yok napalım sağlığımdan önemli değil ya
Senin kontroller nasil giduyor canim soramadim pek kendi derdime düştüm bu aralar yine..benim doktorum da rahim azgi yumusak normal dogum gozukuyor simdilik dedi
Sen bu grupla 3.bile doğurursunCanımsın kuzucum çok teşekkür ederiz
Gerçekten her hamilelik kendine hasmış.
Bir sonraki hamileligimde tam piremses oluyormusum(2.ye cesaret edebilirsem)
Aşko emin misinSen bu grupla 3.bile doğurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?