Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Sağol kuzum kendimi sezaryene şartlamıştım şimdi yön değiştirmeye çalışıyorum, epidurale kadar dönüyorum şu an
Siği yok evet. Az bile bulaş ihtimali varsa bu riski göze almazlar herhalde ya. Güven de vermiyor her biri başka konuşuyor gene

Aşkım onunla ilgili dr’ların çok reels var ben sana atarım karşıma çıkarsa, siğil yoksa hiçbir engel yok
Bakalım bebek nasıl gelmek isteyecek herhangi bir tahmini varmı tarihle ilgili, ben kaçırdıysam

Babylovee gece boyunca uyandıkça sen aklıma geldin. Bugüne kadar sorunsuz gelmeme rağmen bu haftamda 2 progestan verdi diye doktorum tribe girdim. Sen, se25lin , ve sizin gibi problem yaşayan diğer akadaşlarım, her gün farklı sorunlarla uğraştınız ve hepsi çok ciddi konular. İnsan başına gelmeyince gerçekten anlamıyor.
Sizler çok güçlü kadınlarsınız, tüm zorluklarla çok güzel bir şekilde mücadele ettiniz, eminim çok da güzel anne olacaksınız Tüm bunların ödülünü yavrularınız size verecek Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonunda. Sağlıkla, sabırla, kolaylıkla ve güzellikle kucağınıza alın yavrularınızı

Ayy bak sen doktorlardan daha çok güven verdin şu an
Yok kuzum tarih vermedi, ama 17 gün sonraya gün verdi. Ki bence çok fazla bu 37. haftam oluyor. O zaman vajinale uygun mu değil mi diye bakacak daha. Ama bu sırada ben, doğuracam diye korkumdan yataktan çıkmadım daha kahvaltı yapıp geri yattım

36.haftadan sonra sanırım haftada bire düşüyor kontrol, o zaman kadar 2 haftada bir diye biliyorum 3 gün daha geç gitçen
Kasım gelince herkeste bir telaş dimi diğer gruplarından gördük

Hadi ya ay o zaman sezeryan olma durumum söz konusu yani 38 39 da sezeryan yaparız derse 3 haftadan az vakitm var gözüküyor ay ben nerelere gideyim

Canımsın kuzucum çok teşekkür ederiz
Gerçekten her hamilelik kendine hasmış.
Bir sonraki hamileligimde tam piremses oluyormusum (2.ye cesaret edebilirsem)

36.haftadan sonra sanırım haftada bire düşüyor kontrol, o zaman kadar 2 haftada bir diye biliyorum 3 gün daha geç gitçen
Kasım gelince herkeste bir telaş dimi diğer gruplarından gördük
Canım benim doktorum bu rahatlıkla 37 de görür beni, sonra anca doğumda artık iyisin, sorun görmüyorum diye diye beni kontrole çağırmıyor adam
Kasım hepimiz için çok önemli ya, aralık sonundakiler kasımda olmasın erken diye düşünüyor, aralık başındakiler ya gelirse ayy ne zaman gelecek diye bekliyor en kafası rahatlar aralık ortası herhalde

Direkt çıkınca bende limonlu su içiyorum düşüyor Allahtan var yani limonlu su ama çaydan vazgeçemiyorum ya yinede bi bardak içiyorum bi demliği tek başına bitiren ben normalde olsa haftaya 36 olcam çarşamba günü herhalde artık konuşuruz diye düşünüyorum çok isitiyorum normal ama nasip olmazsada yapacak bişey yok napalım sağlığımdan önemli değil ya

Hep şöyle olmak istemişimdir ama 3 gün için eşim ayrı büyük valiz alır ben ayrı büyük
ay yok ben cok esya sevmem, gerekirse ordan alirim derim sonra ordan da almam benim esim de benden beter. iki haftalik turkiye tatiline icinde birkac hediyelik cikolata olan sirt cantasiyla geldi
hastanede uzun kaldim ve plansizdi. ondan dolayi ihtiyacim olan esyalari tahmin edip hazirladim simdi kendim icin ama bebek icin az sey aldim. almanyada veriyorlar diyor herkes ona guveniyorum.hastanenin dedigi listeye uyacagim

Ah canım zor süreçlerden geçiyoruz ama az kaldı bunada şükür diyelim Annende en kısa sürede sağlığına kavuşur umarım çok geçmiş olsun

Yaa canımmm cok duygulandım.. amin kuzum. Hepimiz saglikla alalım kucagimiza bebeklerimizi
Hepimiz farkli yollardan gectik geciyoruz,hamilelik hic dışardan görüldüğü gibi degilmis yasadikca anlasiliyormus
Dedigin gibi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bundan sonrasi mukemmel ilerlesin hersey cok güzel olsun yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim.
Bu ay bizim icin kavuşma ayı olacak
Biz hepimiz çok da güzel anneler olacağız

Ne güzel yazmışsın canımmmm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hepimiz şükürler olsun diyorum bende şaka gibi geliyor ilk buraya yazdığımız zamanlarda minnacıklardı şimdi hepsi kocaman oldu şey seda sayanın da dediği gibi neler neler yaşadık be sonunda kavuşmak var ya en güzelide o tüm herşeyi unutturuyor

Kesinlikle iyiki var limonlu su.. benimde kurtaricim.
Ay yok valla ben bir kalemde sildim attim çayı kahveyi. Normalde kahve daha cok severim mesela ama hamile oldugumu ogrendigim an bıraktım hepsini
Hadi bakalim bir konusun canim doktorun ne diyecek.
Kesinlikle ben bu yolda şunu öğrendim hicbirsey icin doktorumla şu olsun bu olsun diye diretmeden ilerlemeyi. Çünkü beni o biliyor tıbbi olarak. Ben sadece yorumluyorum o her yönümle görüp karara varıyor. O ne derse o.
Gönlümden 1 aralik geciyor bebegim biraz daha dursun diye ama doktorum 26 Kasım dedi ona da tamam dedik mesela.
Dedigin gibi sağlığımızdan önemli degil. Dogum sadece bebeklerimize kavusmak icin bir yol. Sonunda evlatlarımızı kucagimiza sağlıkla alalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…