• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Yaa günler alınmış ne tatlı heyecanlar ben yaşayamadım tadını çıkarın arkadaşlarım🌸🌸🌸
Sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻🙏🏻
Bizim yarın yine sarılık kontrolümüz var umarım atlatırız 🙏🏻🙏🏻
Süt konusu da konuşulmuş şu ebebekte satılan malt içecekten aldım denemek için tadı içilesi değil ama sütü arttırdığını söyleyebilirim☺️
Konudan bağımsız olarak da farkettim ki kızımın çamaşırları için kirli sepeti almamışım yokluğunu hissettim alanlar tavsiyede bulunursa sevinirim 🌸🌸
Maltana diye bir içecek var, o da işe yarıyor, tadı daha güzel, malt içeceği. Getir’de migros’ta falan var

Kızlar benim bugün kontrol vardı 33 haftayım. Kilo alımı yavaşlamış 2 kg su an yalnızca ve canım sıkıldı nasıl kilo alır kefir yumurta vs diyorlar instagramda.birde kafası 13 gün büyük sizde böyle oldu mu ? . İlk defa nst girdim o da ok şükür güzel çıktı şimdilik sorun yok
Ben en son 32+4 de kontrole gittim bebeğim 2198 gr, kafası da 3 hafta önde çıktı, şaşırdık tabi ama doktorum bir sorun görmedi anne-babadan genetik bir durum dedi. Bende o gün ilk defa nst girmiştim. Doktor mu söyledi kilo alımı yavaşlamış diye? Bana çok geride gelmedi, yakınız yani ondan sordum 🌸

Ayy inş canım gerçekten sarılık zor ama her bebekte de oluyor
Evet ben ihtiyaç hissettim açıkçası çünkü süt içtikçe ağzından akan sütler giysilerini sarı sarı yaptı öyle olunca sık giysi değiştirdik bi baktım birikmiş giysiler banyoda kapının arkasında😅
Evet kuzu her bebekte oluyor geçer mutlaka Allah beterinden korusun 🧿 oyyy içilsin sütler yaa 😍 ben hep bizim kirli sepetine koyar sonra yıkarım diyordum ama bize bile sepet yetmezken bebişinkilerle birlikte dağ olur 😂

Canım 38 küsür olacağım, günü değişiyor ama 38+2 falan, senin de sanki bugün kontrolün vardı 😍
38 ler en sevdiğim ideal doğum zamanı 😂 maşallah çok heyecanlanıyorm böyle olunca ya 😍 dündü kuzu kontrolüm ama doktora gıcığım bu aralar ondan yazasım gelmedi 😂 ölçümleri yapamıyor sanki yaa bir hafta normal çıkıyor haftasıyla uyumlu bir hafta 2 hafta ilerde çıkıyor 2950 gr ölçtü bu sefer doğunca belli olur artık diyor, geçen hafta 2576 gr demişti pcye 2400 küsür kaydetmişler😂 geçen haftaki hatalı olabilir diyor , neye inanacağımı bilemedim. Plesanta su bebek sağlığı iyi olsun da ölçümlerine asla inanmıyorm 😬

38 ler en sevdiğim ideal doğum zamanı 😂 maşallah çok heyecanlanıyorm böyle olunca ya 😍 dündü kuzu kontrolüm ama doktora gıcığım bu aralar ondan yazasım gelmedi 😂 ölçümleri yapamıyor sanki yaa bir hafta normal çıkıyor haftasıyla uyumlu bir hafta 2 hafta ilerde çıkıyor 2950 gr ölçtü bu sefer doğunca belli olur artık diyor, geçen hafta 2576 gr demişti pcye 2400 küsür kaydetmişler😂 geçen haftaki hatalı olabilir diyor , neye inanacağımı bilemedim. Plesanta su bebek sağlığı iyi olsun da ölçümlerine asla inanmıyorm 😬

Evet canım, güzel haftalar, inşallah zamanında gelir 🥰 şaşırdım, öyle şey mi olur, nasıl öyle farklı çıkıyor 🤔 bencede canım hiç takma sağlıklı olsunlar da 😍

Kızlar bugün kontrolüm vardı🤗

35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse 😍

Sağlıkla gelsin hepsi 🙏🏻🌷
Maşallah cnm sayılı günlerimiz sağlıkla geçsin inş

Kızlar bugün kontrolüm vardı🤗

35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse 😍

Sağlıkla gelsin hepsi 🙏🏻🌷
😍😍😍 maşallah kuzum sağlıkla gelsin bilgemiz 😍

javairia javairia canım ben böyle birşey aldım ilerde oyuncak kutusu da yaparım diye düşünerek fiyatı da çok uygun 🥰
Bella Maison Abstract Safari Ağzı Büzgülü Çamaşır Sepeti Mix 36X40 Cm

Kızlar benim bugün kontrol vardı 33 haftayım. Kilo alımı yavaşlamış 2 kg su an yalnızca ve canım sıkıldı nasıl kilo alır kefir yumurta vs diyorlar instagramda.birde kafası 13 gün büyük sizde böyle oldu mu ? . İlk defa nst girdim o da ok şükür güzel çıktı şimdilik sorun yok
Dr bir şey dedimi niye canınız sıkıldı ki? Benim kızım 34.haftada 2350 idi dr gayet iyi de
Maltana diye bir içecek var, o da işe yarıyor, tadı daha güzel, malt içeceği. Getir’de migros’ta falan var
senin tecrübelere güveniyorum 😂 kaydettim

35+1 de 2180 doğum yaptım usg de 2400 dü bence iyi kilosu
Dr bir şey dedimi niye canınız sıkıldı ki? Benim kızım 34.haftada 2350 idi dr gayet iyi de

senin tecrübelere güveniyorum 😂 kaydettim
Lazım olcak beybi kaydet bnde kocamdan isticem aama bi sürü aromalısı var

Back
X