Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Ah canım benim bende çok kanama yaşadım ağrılı ağrısız hala yaşıyorum lekeler ağrılar vs😒 onlar seni korkutmasın uzan bolca rabbimin izniyle güzel haberlerle alırsın
nice değişik olaylar duyuyoruz okuyoruz sandığından çok daha küçüktür inşallah
Ve bak hatırlıyorum sen tüp bebeğe gidecektim yazmıştın rabbim ne güzel nasip etmiş mucize haberi almışsın yine olacaktır inşallah 🙏🏻🙏🏻
Evet tüp Bebek tedavisine başlayacagim ay öğrendim hamile olduğumu.
İnşallah sağlıklı olduğunu öğrenirim yıllar sonra gelen mucizemin. 🤍

Amin canım inşallah 🙏 bak bu kaybettiğim erkek bebeğimin ultrasonu Eki Görüntüle 3590885

Melek annesi olmak çok güzel bir duygu canım, ben gurur duyuyorum, en özel anneleriz biz 🤍 Melek kuşum benim, oğlumun cennet arkadaşı, onlar bizleri ellerinde çiçeklerle bekliyorlar. Emin ol🙏🏻🌸

Melek annesi olmak çok güzel bir duygu canım, ben gurur duyuyorum, en özel anneleriz biz 🤍 Melek kuşum benim, oğlumun cennet arkadaşı, onlar bizleri ellerinde çiçeklerle bekliyorlar. Emin ol🙏🏻🌸
Canım benim 💞🥹inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bak bu bile mucize canım, Allahtan yiyecek ekmeği var ki, böyle bir şey olmuş, Allah inşallah sağlıkla sıhhatle size bağışlasın 😍
Amin inşallah canım.
Ben bir şey soracağım bir de,
Dün akşamki ultrason görüntüsünde kese 16.2 mm, bugünkü ultrasonda ise 21 mm.
Dünden bugüne bu kadar büyüme imkanı var mı? Ve bu iyiye işaret mi acaba? Zaten kese normal , kesede bir bozukluk yok dedi doktor.

Geçen haftadan beri bugünü bekliyorum, iş çıkışı hemen gideceğim, belki erken alır diyorum ama zor 🥲 çok heyecanlıyım gerçekten, eşim benden heyecanlı akşam olmuyor diyor sürekli 🥹
Kalbimiz elimizde bekliyoruz aşkım 😍😍😍 ah o pıt pıt kalbi 🥹🥰🥰
Eşler hep böyle ya 😂 benimki ultrason odasında duramıyor yerinde o tarafa bu tarafa yürü 😂

Amin inşallah canım.
Ben bir şey soracağım bir de,
Dün akşamki ultrason görüntüsünde kese 16.2 mm, bugünkü ultrasonda ise 21 mm.
Dünden bugüne bu kadar büyüme imkanı var mı? Ve bu iyiye işaret mi acaba? Zaten kese normal , kesede bir bozukluk yok dedi doktor.
Canım normalde 1 mm büyür ama seninki 100% ultrason cihazından olsa gerek, çünkü makinalar gerçekten çok farkediyor. Sana 6+6 dedi dedin, yani 7 haftada kese o kadar olmalı zaten kese boyutundan dolayı sıkıntı yok

Canım normalde 1 mm büyür ama seninki 100% ultrason cihazından olsa gerek, çünkü makinalar gerçekten çok farkediyor. Sana 6+6 dedi dedin, yani 7 haftada kese o kadar olmalı zaten kese boyutundan dolayı sıkıntı yok
Anladım canım, ben de bu kadar farkın normal olmadığını anladım zaten..
Ama öyle yada böyle kese normal çok şükür şu an.

Anladım canım, ben de bu kadar farkın normal olmadığını anladım zaten..
Ama öyle yada böyle kese normal çok şükür şu an.
Evet canım için rahat olsun, dünkü dr kalırsa bu gün kürtaj yapıyordu sana, asla güven olmuyor, iyi yaptın böyle konularda 2 göz önemli farkı dr’lara görünmek mühim

Kalbimiz elimizde bekliyoruz aşkım 😍😍😍 ah o pıt pıt kalbi 🥹🥰🥰
Eşler hep böyle ya 😂 benimki ultrason odasında duramıyor yerinde o tarafa bu tarafa yürü 😂

Ne yapsın bunca acı tecrübeden sonra kıyamam eşime hiç, hayat arkadaşım o gerçekten iyi ki var, ondan güç alıyorum ve güçlü bir kadın oluyorum 😍 geçecek bu süreç, hayaller kuruyorum 2. trimester için, oğlum da hep gezmiştim, çok eğlenmiştim inşallah bu da öyle olur

Back
X