- 1 Aralık 2022
- 2.413
- 3.704
- 63
- Konu Sahibi annabelica
- #5.341
Ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım kaçta randevun![]()
Akşam 18.00 da canım inşallah bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım kaçta randevun![]()
Minik melekAmin canım inşallahbak bu kaybettiğim erkek bebeğimin ultrasonu Eki Görüntüle 3590885
Evet cinsiyeti öğrendikten hemen sonra kaybettik teşekkür ederim sağolunGecmıs olsun. Kaç haftalıktı acaba kaybettıgınızde? Cınsıyetı belli olduğuna göre büyükmüş
Evet tüp Bebek tedavisine başlayacagim ay öğrendim hamile olduğumu.Ah canım benim bende çok kanama yaşadım ağrılı ağrısız hala yaşıyorum lekeler ağrılar vsonlar seni korkutmasın uzan bolca rabbimin izniyle güzel haberlerle alırsın
nice değişik olaylar duyuyoruz okuyoruz sandığından çok daha küçüktür inşallah
Ve bak hatırlıyorum sen tüp bebeğe gidecektim yazmıştın rabbim ne güzel nasip etmiş mucize haberi almışsın yine olacaktır inşallah![]()
Amin canım inşallahbak bu kaybettiğim erkek bebeğimin ultrasonu Eki Görüntüle 3590885
Niyet etmişsin bizi 18.00 kadar bekletmeyeAkşam 18.00 da canım inşallah bakalım![]()
İnşallah canım inşallah inancını hep yüksek tutmaya çalışEvet tüp Bebek tedavisine başlayacagim ay öğrendim hamile olduğumu.
İnşallah sağlıklı olduğunu öğrenirim yıllar sonra gelen mucizemin.![]()
Bak bu bile mucize canım, Allahtan yiyecek ekmeği var ki, böyle bir şey olmuş, Allah inşallah sağlıkla sıhhatle size bağışlasınEvet tüp Bebek tedavisine başlayacagim ay öğrendim hamile olduğumu.
İnşallah sağlıklı olduğunu öğrenirim yıllar sonra gelen mucizemin.![]()
Canım benimMelek annesi olmak çok güzel bir duygu canım, ben gurur duyuyorum, en özel anneleriz bizMelek kuşum benim, oğlumun cennet arkadaşı, onlar bizleri ellerinde çiçeklerle bekliyorlar. Emin ol
![]()
Niyet etmişsin bizi 18.00 kadar bekletmeye![]()
Canım beniminşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi
Amin inşallah canım.Bak bu bile mucize canım, Allahtan yiyecek ekmeği var ki, böyle bir şey olmuş, Allah inşallah sağlıkla sıhhatle size bağışlasın![]()
Kalbimiz elimizde bekliyoruz aşkımGeçen haftadan beri bugünü bekliyorum, iş çıkışı hemen gideceğim, belki erken alır diyorum ama zorçok heyecanlıyım gerçekten, eşim benden heyecanlı akşam olmuyor diyor sürekli
![]()
Canım, inşallah iyi haberle gelirsin, o güzel pıt pıt sesi duymanı bütün kalbimle diliyorum.Geçen haftadan beri bugünü bekliyorum, iş çıkışı hemen gideceğim, belki erken alır diyorum ama zorçok heyecanlıyım gerçekten, eşim benden heyecanlı akşam olmuyor diyor sürekli
![]()
Canım normalde 1 mm büyür ama seninki 100% ultrason cihazından olsa gerek, çünkü makinalar gerçekten çok farkediyor. Sana 6+6 dedi dedin, yani 7 haftada kese o kadar olmalı zaten kese boyutundan dolayı sıkıntı yokAmin inşallah canım.
Ben bir şey soracağım bir de,
Dün akşamki ultrason görüntüsünde kese 16.2 mm, bugünkü ultrasonda ise 21 mm.
Dünden bugüne bu kadar büyüme imkanı var mı? Ve bu iyiye işaret mi acaba? Zaten kese normal , kesede bir bozukluk yok dedi doktor.
Anladım canım, ben de bu kadar farkın normal olmadığını anladım zaten..Canım normalde 1 mm büyür ama seninki 100% ultrason cihazından olsa gerek, çünkü makinalar gerçekten çok farkediyor. Sana 6+6 dedi dedin, yani 7 haftada kese o kadar olmalı zaten kese boyutundan dolayı sıkıntı yok
Evet canım için rahat olsun, dünkü dr kalırsa bu gün kürtaj yapıyordu sana, asla güven olmuyor, iyi yaptın böyle konularda 2 göz önemli farkı dr’lara görünmek mühimAnladım canım, ben de bu kadar farkın normal olmadığını anladım zaten..
Ama öyle yada böyle kese normal çok şükür şu an.
Kalbimiz elimizde bekliyoruz aşkımah o pıt pıt kalbi
Eşler hep böyle yabenimki ultrason odasında duramıyor yerinde o tarafa bu tarafa yürü
![]()
Canım, inşallah iyi haberle gelirsin, o güzel pıt pıt sesi duymanı bütün kalbimle diliyorum.![]()
Hurafeye göre seninki evrim geçiriyor karar vermemişKanka benim değişik ya atayım şimdibir fasulye bir yuvarlak kenardan patlatılmış balon gibi
değişik ama farklı haftalar tabi