Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Sağıp biberonla veriyorum ve mama takviyesi. Çok dolu olunca da emmekte zorlanıyor prematüre olduğu içindir diye tahmin ediyorum umarım düzelir çok üzülüyorum
Bazen biberonla bazen mama takviyesi…Hepsi bebeğinin sağlığı için,sen elinden geleni en iyi sekilde yapiyorsun canim. O büyüdükçe emme gücü de gelişecek ve her şey çok daha kolay olacak insallah

hepinizi doğurturdum ilk bi aslında ama hayallerim dediğin gibi 1.Aralık

basıcam bacım hic merak etme sen naptın?
Temizlik ve korunmasız cinsel ilişki kuzu bence bunlara öncelik ver inanıyorm olacak aman ne yapayım da ben de bekliyorum ama sabırsızlanıyorım artık yoruldum hamilelikten doğurmak istiyorum

Temizlik ve korunmasız cinsel ilişki kuzu bence bunlara öncelik ver inanıyorm olacak aman ne yapayım da ben de bekliyorum ama sabırsızlanıyorım artık yoruldum hamilelikten doğurmak istiyorum
evet biliyorum canım

evet insan yoruluyor gercekten ben oturup kalkarken artık çook zorlanıyorum

sende şimdiden başla harekete

AB0 uyumsuzluğu mu? Benim bebeğim yanımda olmadığı için mecburen mama alıyor ama süt de sağıp götürüyorum. İlk iki gün çok azdı, Kolostrum zaten az oluyor. Bugün göğüslerim sertleşmeye başladı, sütün indiğini anlıyorum burdan da. Sağınca da 40 cc falan alabildim bugün tek seferde. Tabii yetmiyor, sen sık sık emzir, özellikle geceleri. Doğum kilosundan ne kadar eksildi? Almaya başladı mı geri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…