- 31 Ocak 2025
- 752
- 898
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.981
Tabi doğumdan sonra sagmaya basladin dimi canımTakviye değil ama canım şu sağma makinesi çok işe yarıyor süt gelmesi konusunda bende de 2gun süt gelmemişti ısrarla sagdim sürekli üçüncü gün şelale gibi akmıştı makinen varsa denemekte yarar var doğumdan önce süt gelme durumu olur mu onu bilemiyorum
Canım bir avaz da kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah kaç haftalıktın bugün inşallah su gibi bir doğum geçirirsiinHanımlar hepinize çok teşekkür ederim yatışım yapıldı kafam yerindeyken yazayım size dedim (benim kadınlar kulübü bağımlılığım) , suni sancı verdiler epiduralde yapılacak birazdan, suyum gelmedi henüz
Ne durumdasın cano, var mi bi gelismeAy hadiii güzel haberlerle gel canım
İlk başlarda benim de öyleydi ama son iki gündür ileri bir boyuta ulaştı sanki saatlerdir üzerine yatıyormuşum gibi bir ağrı ve hisszlik var yarın kontrolüm var söyliycem doktora bakalmCanım geceleri oluyor bende, sabah uyanınca yarım saate geçiyor. Saldım artık kabullendim
Canım hafif regl sancısı gibi var, asıl sıkıntı belimde tutulmuş gibi bir bel ağrısı
Ben de öyle hissediyorm kuzu yaa sanki üçgen bolgemde eğilmemi bile engelleyecek sert bişey varKızlar benimde pazartesi bir aralıkta kontrolüm var kaç gündür hem sancılar var gidip gelen hemde yürürken sanki bebek vajinaya kadar inmiş hissediyorum çok kötü ağrıyor duruyorum yerimde herkes sağlıcakla kavuşsun yavrusuna inşanlah
Yok canım aksine azaldı sanki ya anlamadım bu işiNe durumdasın cano, var mi bi gelisme
Üzme kendini olacağına varacak birde onun stresini yükleme kendine canımYok canım aksine azaldı sanki ya anlamadım bu işi
Ayyy ne kadar hızlı olduHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum
Doğurmuştur benceAyyy ne kadar hızlı olducanım ne yaptın nasılsın acaba şuan 5 cm olana kadar ağrıların nasıldıı merakta bırakma bizi
Benim vajinal muayene sonrası oldu hastanede yattığım dönem her wc sonrası ebeyi çağırıyodum 3den sonra gelmedi o ayrıKızlar nişan geldikten sonra ara ara sümüksü kanlı yapı gelen var mı? Yani bir kez olmadı her wc sonrası oluyor, doktoruma yazdım henüz dönmedi. Allah'tan bebeğim hareketli
Hadi inşallah kolaylıkla sağlıkla olmuşturDoğurmuştur bence
Ay güldüm halimize affet arkadaşımBenim vajinal muayene sonrası oldu hastanede yattığım dönem her wc sonrası ebeyi çağırıyodum 3den sonra gelmedi o ayrı
Ayy yok gülelim zaten boşverAy güldüm halimize affet arkadaşımdoktorum da şimdi yazmış vajinal muayene sonrası normal endişe etme diye
Nasip et AllahımAyy yok gülelim zaten boşverhaftan da iyi ben 35. Haftamda yaşadım nasıl korktuğumu anlatamam şimdi bebeğim kucağımda yazıyorum
Ben yüksek tansiyon şikayetiyle gittim nst de sancım çıktı muayene etti 3cm açıklıkla hastaneye yattım kuzumNasip et Allahımkuzu o olaydan sonra mi doğumun olmuştu
Evet darısı hepimizin başına :)Hadi inşallah kolaylıkla sağlıkla olmuşturdarısı başıma
Amin canımCok sagol canım cok teşekkür ederim. Allah razı olsun
çok şükür kuzum dedigin gibi cok güçlü olsun sağlıklı olsun da büyüsün Allahın izniyle hala cok küçük ve kilo kaybı da var ama inanıyorum başaracağız
hepinize ayri ayri teşekkür ederim kuzumm şükürler olsun hepiniz cok sagolun
şükürler olsun kuzucum
amin kuzumm çok sagoll
Allah razı olsun kuzuum şükürler olsun
aminn aminn Allah razı olsun
ah dimi ... neler ne zorluklar yasadik.. şükürler olsun bugünlere. Rabbim kimseyi darda zorda birakmasin hepiniz sag salim yavrulariniza kavusun. Evet canimm aldik bestlak başladık. Sifasini görürüz umarim.
Cok sagol kuzumm. Saglicamla büyütelim hepimiz
Aminn aminnn sagol canimm darısı başınıza saglicakla dogsun bebisler
Şükürler olsun teyzesii.. pek musait olamadigim icin yazamiyorum o kadar cok sey yapmam gerekiyor ki 72 saatte toplam 6 saat uyumamisimdir firsat bulabildikce yazacagim kizlar
demet teyzesii cok sagol kuzum zamana ijtiyac var. Saglicakla kavustuk ya. Detaylari anlatacağım en kisa zamanda.
Cok sagol kuzucuk saglicakla büyüsün tüm bebisler. Amin aminn
D destinaa88 canım gözün aydın tebrik ediyorum sag salim yavrularimiz büyüsünler. Bizde cok zayif dogduk birde kilo kaybi yasadik zor seyler yasiyor her bebis farkli seyler yasiyor. Sayfaları okuyamadim su an süt sagmaya çalışıyorum sadece o arada bi girdim gorduklerime yazabildim. Diger sayfalara gecemedim insallah yavruna kavusmus yada kavusmak uzwresindir
Hadi bir avazda inşallahHanımlar hepinize çok teşekkür ederim yatışım yapıldı kafam yerindeyken yazayım size dedim (benim kadınlar kulübü bağımlılığım) , suni sancı verdiler epiduralde yapılacak birazdan, suyum gelmedi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?