Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Tabi doğumdan sonra sagmaya basladin dimi canım

Canım bir avaz da kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah kaç haftalıktın bugün inşallah su gibi bir doğum geçirirsiin

Canım geceleri oluyor bende, sabah uyanınca yarım saate geçiyor. Saldım artık kabullendim

Canım hafif regl sancısı gibi var, asıl sıkıntı belimde tutulmuş gibi bir bel ağrısı
İlk başlarda benim de öyleydi ama son iki gündür ileri bir boyuta ulaştı sanki saatlerdir üzerine yatıyormuşum gibi bir ağrı ve hisszlik var yarın kontrolüm var söyliycem doktora bakalm

Ben de öyle hissediyorm kuzu yaa sanki üçgen bolgemde eğilmemi bile engelleyecek sert bişey var

Kızlar nişan geldikten sonra ara ara sümüksü kanlı yapı gelen var mı? Yani bir kez olmadı her wc sonrası oluyor, doktoruma yazdım henüz dönmedi. Allah'tan bebeğim hareketli
Benim vajinal muayene sonrası oldu hastanede yattığım dönem her wc sonrası ebeyi çağırıyodum 3den sonra gelmedi o ayrı

Benim vajinal muayene sonrası oldu hastanede yattığım dönem her wc sonrası ebeyi çağırıyodum 3den sonra gelmedi o ayrı
Ay güldüm halimize affet arkadaşım doktorum da şimdi yazmış vajinal muayene sonrası normal endişe etme diye. Ben sonrasında doğum süreci nasıl oldu diye merak ettim

Nasip et Allahım kuzu o olaydan sonra mi doğumun olmuştu
Ben yüksek tansiyon şikayetiyle gittim nst de sancım çıktı muayene etti 3cm açıklıkla hastaneye yattım kuzum sonra gelen giden kim varsa muayene etti hastanedeki 3.günümde doğum yaptım zorla doğurttular beni

Amin canım bebeğime kavuşamadım hala, hastaneden taburcu oldum, günde bir kez gidip görüyoruz. Durumu iyi sadece tedavinin bitmesini bekliyoruz. Umarım sende de durumlar iyidir

Hadi bir avazda inşallah doğurmuşsundur şimdiye çoktan belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…