- 24 Ekim 2024
- 847
- 813
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.001
3 cm açıklıkla 3 gün beklemiş miydin canım senBen yüksek tansiyon şikayetiyle gittim nst de sancım çıktı muayene etti 3cm açıklıkla hastaneye yattım kuzumsonra gelen giden kim varsa muayene etti hastanedeki 3.günümde doğum yaptım zorla doğurttular beni
Canım şimdiden düşünme damlayı falan olumlu düşün bakarsın hiç gerek bile kalmaz düşünerek stres yapma engelleme hiç olmazsa onu o zaman düşünürsünKızlar büyük ihtimalle günüm kesinleşti pazartesi sezeryan olucam sizce bestlak damla kullanmaya basliyimmi süt için ya da başka bir önerdiğiniz var mi kullanayim 2 günüm kaldı bari sütüm gelsin
Geçmiş olsun canım bazen yalancı sancılar da olabiliyorCanim karnim agridi bugun ayaga kalkinca da vajina da baski hissettim nts girdim o yuzden
Evet evet sanki aşagı iniyor gibi ama ben biliyorum daha zamanı olduğunu çünkü doğum sancısı başlarsa keskin oluyor düzenli geliyorBanada aynisi oldu bugun canim
İşte bebek doğum kanalına dönmüş artık kuzu ondanBen de öyle hissediyorm kuzu yaa sanki üçgen bolgemde eğilmemi bile engelleyecek sert bişey var
İlk gün 3cmle yatış yaptım nidicart mıdır nedir 15 kez o ilaçtan verdiler açılmayı durdurmak için ama 5cm e ulaşmış en son epidural aldım ve suni sancıyla 8cm oldu yarım saat sonra çocuğum kucağımdaydı3 cm açıklıkla 3 gün beklemiş miydin canım sendemek ki herkesin farklı ilerliyor süreci sağlıkla gelsinler de inşallah anı olarak kalır hepsi hepp mutlu günlerini gör bebişinn
Çocuğum kucağımdaydı diyorsun ya bu cümle yetiyor gerçektenİlk gün 3cmle yatış yaptım nidicart mıdır nedir 15 kez o ilaçtan verdiler açılmayı durdurmak için ama 5cm e ulaşmış en son epidural aldım ve suni sancıyla 8cm oldu yarım saat sonra çocuğum kucağımdaydı
Amin canım hepimiz hep mutluluklarını görelim
Senin nişanın mı geldi kız vajinal muayene mi oldu ay kaçırmışım neden oldu çatı muayenesi falan mıAy güldüm halimize affet arkadaşımdoktorum da şimdi yazmış vajinal muayene sonrası normal endişe etme diye. Ben sonrasında doğum süreci nasıl oldu diye merak ettim
Yaaa ayy yarın kontrole gidicem bakalm gelsin artık yeter herkes doğuruyor ben de istiyorumİşte bebek doğum kanalına dönmüş artık kuzu ondan
Sana yazacaktım kız bugün nerdesin doğurdun mu diyeBende daha doğurmadım kızlar
kimse kalmadı yazmıssınız
daha grubun coğu doğurmadı
Kuzum bugün çatı yaptı 1-2 cm açıklık vardı sonra da nişan geldi diye düşünüyorumSenin nişanın mı geldi kız vajinal muayene mi oldu ay kaçırmışım neden oldu çatı muayenesi falan mı
Yaaa o zaman yakın zamanda senden de hayırlı haberler bekliyoruzKuzum bugün çatı yaptı 1-2 cm açıklık vardı sonra da nişan geldi diye düşünüyorumbeklemedeyiz, ağrı sızı yok
İnşallah arkadaşım, dört gözle bekliyorumYaaa o zaman yakın zamanda senden de hayırlı haberler bekliyoruz
yok daha doğurmadım oyüzden ananas hurmaya başlıyorum + evde egzersiz hareketlerSana yazacaktım kız bugün nerdesin doğurdun mu diye
Kuzum bırak emsin biz sarılık tedavisi gördükten fototerapi aldıktan sonra meme reddi yaşamaya başladık inan böylesi daha zor.Doğum yapan anneler süt durumunuz ne durumda ya ? Benim ikinci günüm, oğlum emmek istiyor sürekli meme de kalmak istiyor emzik gibi kullanıyor beni biraz, promalt içiçem, anne sütü çayi içiyorum ve bestlak aldım aslında kakasini yaptı idrar çıkışı da güzel ama sarılık olcak diye korkuyorum o yüzden kaşık biberon ile bir kaç kere mama mi versem ya bilemedim çünkü bizde kan uyuşmazlığı var sarılık olursa çok uzar dediler
Peki napıyosunuz şu anda kuzum mama takviyesi mi yapıyorsunuz?Kuzum bırak emsin biz sarılık tedavisi gördükten fototerapi aldıktan sonra meme reddi yaşamaya başladık inan böylesi daha zor.
Sağıp biberonla veriyorum ve mama takviyesi. Çok dolu olunca da emmekte zorlanıyor prematüre olduğu içindir diye tahmin ediyorum umarım düzelir çok üzülüyorumPeki napıyosunuz şu anda kuzum mama takviyesi mi yapıyorsunuz?
Sen bu gidişle hepimizi doğurtcan galibayok daha doğurmadım oyüzden ananas hurmaya başlıyorum + evde egzersiz hareketler
tahmin et kız nezaman doğururum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?