Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
3 cm açıklıkla 3 gün beklemiş miydin canım sen demek ki herkesin farklı ilerliyor süreci sağlıkla gelsinler de inşallah anı olarak kalır hepsi hepp mutlu günlerini gör bebişinn

Kızlar büyük ihtimalle günüm kesinleşti pazartesi sezeryan olucam sizce bestlak damla kullanmaya basliyimmi süt için ya da başka bir önerdiğiniz var mi kullanayim 2 günüm kaldı bari sütüm gelsin
Canım şimdiden düşünme damlayı falan olumlu düşün bakarsın hiç gerek bile kalmaz düşünerek stres yapma engelleme hiç olmazsa onu o zaman düşünürsün

3 cm açıklıkla 3 gün beklemiş miydin canım sen demek ki herkesin farklı ilerliyor süreci sağlıkla gelsinler de inşallah anı olarak kalır hepsi hepp mutlu günlerini gör bebişinn
İlk gün 3cmle yatış yaptım nidicart mıdır nedir 15 kez o ilaçtan verdiler açılmayı durdurmak için ama 5cm e ulaşmış en son epidural aldım ve suni sancıyla 8cm oldu yarım saat sonra çocuğum kucağımdaydı

Amin canım hepimiz hep mutluluklarını görelim

Çocuğum kucağımdaydı diyorsun ya bu cümle yetiyor gerçekten sağlıklı yılları olsun inşallah

Doğum yapan anneler süt durumunuz ne durumda ya ? Benim ikinci günüm, oğlum emmek istiyor sürekli meme de kalmak istiyor emzik gibi kullanıyor beni biraz, promalt içiçem, anne sütü çayi içiyorum ve bestlak aldım aslında kakasini yaptı idrar çıkışı da güzel ama sarılık olcak diye korkuyorum o yüzden kaşık biberon ile bir kaç kere mama mi versem ya bilemedim çünkü bizde kan uyuşmazlığı var sarılık olursa çok uzar dediler

Kuzum bırak emsin biz sarılık tedavisi gördükten fototerapi aldıktan sonra meme reddi yaşamaya başladık inan böylesi daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…