Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar gümüş kapak ne almalıyım? Nereden almalıyım

Canım ben e-bebekten almıştım, 999 ayar, ilk doğumda kullandım faydasını görmüştüm

Canım gözün aydın, kavuşacaksınız inşallah, çok zor evet haklısın onu tekrar oraya götürmek ama tedavisi bitince gelecek, sen sütüne odaklan, memişleri doldurmaya çalış, gelecek yavrucuğun ve cuk cuk emecek inşallah, geçmiş olsun

Canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda da yanında olsun bebişin inşallahh
Kuzu bebekler buna alışınca da normal memeye hiç alışmıyorlarmış o yüzden buna alıştırmayın filan demişlerdi emin olamadım bende

Benide eklermişsiniz,
benide eklermişsiniz, 28 yaş 1. çocuk, sat 17 mart, kalp atışı 6+4 erkek çocuk, planlanan sezaryen 12 aralık, isim Toprak

Fototerapiden sonra doktor mama verin dedi artık biberon mu kolay geldi başka bişey mi bilmiyorum meme reddi yaşadık canım bununla tuttu anca memeyi.
Kızlar Meryem ana otu kullanan var mı?
Ben kullandım kuzum doğumum çok kolay oldu valla

Fototerapiden sonra doktor mama verin dedi artık biberon mu kolay geldi başka bişey mi bilmiyorum meme reddi yaşadık canım bununla tuttu anca memeyi.

Ben kullandım kuzum doğumum çok kolay oldu valla
Kuzumm doğumhaneye gidince mi suya koydun, hangi evrede kullandın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…