Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Bende gümüş kapak konusunda almasam mı yara olunca mı alsam diye düşünüyordum alayım bari ya, ne güzel hiç yara olmamış kuzu bende 2-3 gündür meme ucu kremi sürmeye başladım

Toprak ismini koydunuz mu ben de istiyorum ama emin olamıyorum

Maşşallah canım nasıl bir süreçti
İkincj doğumum 39+2 de oldu çok kolay geçmişti gece 3 te başladı sancım sabah 8 buçukta doğum yaptım bu doğumum 35+6 da oldu biraz zor geçti iki gün hastanede yattım sancım vardı ama henüz haftam erken diye doğum olmaması için serum verdiler ona rağmen sancım kesilip tekrar çıkıyordu açılmamda çok geç ilerledi çok uzun sürdü aşırı yıpratıcı bir süreçti

Bende gümüş kapak konusunda almasam mı yara olunca mı alsam diye düşünüyordum alayım bari ya, ne güzel hiç yara olmamış kuzu bende 2-3 gündür meme ucu kremi sürmeye başladım
Canım bende gümüş kapak kullandım. Hatta doğumdan önce başladım. Ben sağma makinesi kullandığım için bide Bebek yoğun bakıma girdi biran önce süt gelsin diye hep yüksek ayarda sağmaya çalıştım oda ister istemez yıprattı. Lansinoh sürüp üstüne gümüş kapak kapattım bende çok memnun kaldım. Kesinlikle almanı tavsiye ederim

Ay kesin alıyorum o zaman teşekkür ederim canım

Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallah hepimizede böyle kolay doğum nasip olsun

Ay arkadaşım maşallah ne güzel bir doğum hikayesi, su gibi akmış gitmiş dilerim bizlere de böylesi nasip olur. Sürecin çoğunu evde geçirmen harika olmuş
Kızlar beyaz gürültü cihazı aldınız mı kullanan var mı mantıklı mı bana bir helpp
Canım ben alacaktım son dk vazgeçtim çünkü şöyle düşündüm, telefonlarda beyaz gürültü zaten var evet biz radyasyondan uzak tutmak istiyoruz ama telefon uzak mı kalacak bizden, benim için hayır o yüzden caydım bir de sevip sevmeme durumu var tabi
Kızlar selam herkese. 36+2 yim ben de ama benim göbek hala aşağıya düşmedi. Aşağı düşünce doğum yaklaşıyor derler ya :) Doğum yapmayanlarda son durum nedir acaba :)
38+1 benim de düşmedi bence

Kuzu ben radyasyondan ziyade bazen çok uzun saatler açık kalması gerekiyormuş örneğin bildirim filan gelince de bölünüyor ya o yüzden alayım diye düşünmüştüm ama bir bakıcam eğer çok gerek olursa alırım

Aynen doğunca severse alırız. Bu arada kuzu aklında olsun Temu'da fiyat olarak çok daha uygun, ben oradan sipariş verecektim

Her doğum bir olmuyor işte her süreç her doğum anneye özgü gelişiyor bunu anladım

Arkadaşlar perşembe sabah doğum yaptım ama bebeğim küveze girmek zorunda kaldı malesef sadece ilk gün emzirebildim. Şu an sağım yapıyorum ama göğüslerim aşırı şiş ve rahatsızlık veriyor. Ne sıklıkla sağmalıyım ne kadar sağmalıyım bilgisi olab var mı

Canım hangi mamaya başladınız ve ne ile veriyorsunuz biberon mu kaşık biberon mu

Canım gözün aydın öncelikle sen nasılsın? Bebeğin neden küvezde solunumdan falan mı kaynaklı

Merhaba, ben de çarşamba sabah sezaryen ile doğum yaptım, bebeğim küvözde hala. Doğduktan sonra hızlı nefes alıp veriyordu, enfeksiyon teşhisi konuldu. Sizinki neden tutuluyor?

Süt konusuna gelince, benim 3. Gün geldi sütüm tam olarak, ilk iki gün Kolostrum. 3 saatte bir sağım yapman gerekiyor, hemşireler öyle demişti. Sağdıkça artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…