- 15 Ağustos 2024
- 2.610
- 5.408
- 78
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.221
Hiç üzülme aşı oldum ama geçtiğimiz hafta ben de şiddetli grip oldum hatta ağladım ya doğurursam şimdi opemem doya doya yavrumu diyeDoğum tarihim yaklaşmışken grip oldum aşısını olanlar akıllılık yaptı valla
Ay bende o yüzden üzüldüm dudağımda minik uçuk çıktı ne ters zamana geliyor ya atlattınmi.canim şuanHiç üzülme aşı oldum ama geçtiğimiz hafta ben de şiddetli grip oldum hatta ağladım ya doğurursam şimdi opemem doya doya yavrumu diye
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bebeğiniz doğduktan ne kadar süre sonra yoğunbakıma girdi mastit olmadan önce süt sağımınız nasıldı. Benim göğüslerim aşırı şişti aütyenlerim olmuyo ama sağınca şişlik iniyo tabi bende yeterli sağamamaktan korkuyorumCanım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınaynı durumu bende yaşadım bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Allahım acil şifasını versin kuzucuğun mastit oldum Dr antibiyotik verdi. 2 saatte bir sağım yapacaksın dedi. Göğüslerim taş gibi oldu ateşleniyordum sürekli. Sağım makinesine gögüsünü koyduğunda eşine masaj yaptır. Göğüs başlangıcından ucuna doğru. Böyle yuvarlak hareketlerle değil uzunlamasına. Ben öyle faydasını gördüm ki. Hem canım açıyordu hem rahatlıyordum. Önce hafif hafif yapacak. Zaten sen rahatlamaya başladığında biraz daha bastırarak yap diyeceksin. İnşallah sende kolay bir şekilde atlatırdın Allah yardımcın olsun
Ben hastane kontrolü sonrası odayı görmek için servise çıktığımda ebe söyledi hastane de kullanıyoruz dedi ama bende duymayıp araştırdım evde yapmak beni de korkuttur doktorumla konuşmadım haftaya ona da soracağım belki sizden de istemişlerdir dedimHiç duymamıştım ancak ishal yapıyor diyince ve ben hala kabızlık çektiğim için araştırdım şimdi biraz. Belki rahatlatır diyeAncak içime sinmedi, ben kullanmayı tercih etmem. İstenmeyen durumlara sebep olabileceği yazıyor. Doktorun bir şey olmaz kullan derse ancak o zaman kullanmanı tavsiye ederim.
Meryem ana otu gibi şeylere de normalde hiç ama hiç inanmam. Ama aldımBir zararı yok, psikolojik olarak da rahatlatır belki ona anlam yüklediğimiz için. Ya işe yarıyorsa diye mutlaka kullanacağım
tabii daha farklı yollar var doğumu başlatmak için böyle şeyler evde kullanılmamalıKesinlikle böyle düşünüyorumHint yağının doktor gözetiminde kullanılması gerektiğini okumuştum aman diyim kızlar
haftaya öğrenip yazarım buraya benden Hint yağı diyince ben acaba vajinal yolda gelmesi kolaylaşsın diye oraya mı sürülecek diye düşündüm bakalım doktorum ne diyecek sizlerde böyle diyince daha da merak ettimYani neden istedi acaba hastaneye ki
Kuzum çok sevindim kaka yapmasına maşallah. Hangi ayda geceyi gündüzü ayırıyordu onu hatırlayamadım ama galiba 2. Ayda falandı. Şu an çok küçük zaten anlamıyor gece gündüz farkını. Umarım bi an evvel düzelir. Sen de uyu o uyuduğundaTam yazıştığımız günün akşamı kakasını yaptı hemde iki kere şükürler olsunama bu seferde uyku düzeni 0 gece asla uyumuyor gündüzleri de uyutmamaya çalışıyorum ama yinede geceye göre gündüz çok uyuyor bu uyku düzeni hangi aylarda düzene girmeye başlayacak ki acaba
Evet canım çok şükür 3 günde geçti ama tüm tuşlara bastımAy bende o yüzden üzüldüm dudağımda minik uçuk çıktı ne ters zamana geliyor ya atlattınmi.canim şuan
Ağlamak mıAy gecelerin yargıcı mi diyo bidetabi gülüyoruz da sanırım yoruluyorsun canım Allah kolaylık versin agliyomu gece kalkinca
Canım ben bir kere bile kucağıma bile alamadım doğumdan sonraTeşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bebeğiniz doğduktan ne kadar süre sonra yoğunbakıma girdi mastit olmadan önce süt sağımınız nasıldı. Benim göğüslerim aşırı şişti aütyenlerim olmuyo ama sağınca şişlik iniyo tabi bende yeterli sağamamaktan korkuyorum
Kuzum dudağında uçuk varken sakın bebeğini öpme. Böyle çok kötü bi haber okumuştum lütfen dikkat et bu ara doğarsa bebeğinAy bende o yüzden üzüldüm dudağımda minik uçuk çıktı ne ters zamana geliyor ya atlattınmi.canim şuan
Birde dr bana sütyen kullanma demişti. O sıkışıklıkta yapar dedi. Ben hala daha emzirme atleti kullanıyorum. Sütyeni unuttum vallaTeşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bebeğiniz doğduktan ne kadar süre sonra yoğunbakıma girdi mastit olmadan önce süt sağımınız nasıldı. Benim göğüslerim aşırı şişti aütyenlerim olmuyo ama sağınca şişlik iniyo tabi bende yeterli sağamamaktan korkuyorum
Anladım canım inşallah mastit sorununu yaşamam zor gerçekten yoğunbakımda beklemekte bebek emmeden süt sağmaktaCanım ben bir kere bile kucağıma bile alamadım doğumdan sonraameliyat haneden direk gitti yoğun bakıma. Benden süt istedi yoğun bakım Dr. Bende sağa sağa 2 ml 4 ml diye diye 2 ölçüye çıkarttım. Sonra bebek emmesi olmayınca mastit oldum 4. Gün. Zaten öyle bir ağrı ve acı ki insanın koltuk altından sırtına varana kadar ilerliyor. 1-2 gün sürekli masajlı şekilde sağdım 2 saat bile olmadan o içindeki süt boşalınca normale dönebildim. Tabi antibiyotiğin de faydası oldu bence
Herşeyde bir hayır varmış demekki kuzum yaa gerçekten insan yaşamayınca anlamıyor. Doğumdan hemen sonra geçiyor mu peki iki güzel lafa çok ihtiyacım var sanırmay canım sabret seni o kadar iyi anlıyorum ki benim doğumdan bir hafta oncesi ayaklarım heryerim aşırı şişti ödemden ellerim ayaklarım uyuşuk sağ elimi hissedeyim diye diğer elimle cimciriyordum hatta bir ayım vardı o zaman daha içimden diyodum şimdi böyleysem bir ay içinde ne halde olurum diye ki oğlum erken geldi yoksa halim haraptı
Canım hamilelik+ olanın baby+ olanı var philipsinDoğum yapmış bacılarım uygulama olarak kullandığınız önerebileceğiniz bir uygulama var mı acaba?
Ben kullanıyorum canım oksapar değil de aynısı muadili yani Axeparin benimki 4000 lik bide coraspirin kullanıyorum. Yerleri genelde morarıyor. Göbekten mi yapıyorsunBacılar oksapar iğne kullanan var mı aranızda, ben yeni başladım ama çok acıyor yanıyor normal mi ki
Aa ne güzelHenüz 31+3 haftalık hamileyim ancak ismine karar verdik evet Toprak olacak :)
Yok göbekten korkuyorum koldan yapıyorum acıyor mu senin de peki ilk 5 dakika falan kıvranıyorum resmenBen kullanıyorum canım oksapar değil de aynısı muadili yani Axeparin benimki 4000 lik bide coraspirin kullanıyorum. Yerleri genelde morarıyor. Göbekten mi yapıyorsun
Allah bağışlasın bizim perşembe inşallah toprak koyscağız biz de galiba :)sağlıkla gelsin bebişinizz, ben çok seviyorum toprak ismini içime sine sine koydum. ama siz bilirsiniz tabiki, sağlıkla atlatın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?