Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Ayy ben söylemiştim işe yaramasına sevindim ben de hala kullanıyorum tutmakta zorluk yaşıyoruz sanırım bebeklerimiz küçük olduğu için. Zamanla buna ihtiyaç duymayacaklarına inanmak istiyorum
Biz de daha yeni 2340gr olduk ve tutmakta zorlanıyor. Bir de bizim hastanede hemen kolaya kaçtılar. Ne şırınga kullandılar ne de kaşık biberon. Philips avent biberonuma ekstra delikler açtılar. Çok şükür bunun sayesinde biraz durumu toparladık ve dediğin gibi zamanla daha iyi olacağına ve buna da gerek kalmayacağını inanıyorum

normalde uygulama hesabına göre 12.12 çıkıyor
ama doktorum 9.12. diye hesapladı oyüzden değiştirdim

sata göre 38+5im bugün
doktora göre 39+1im bugün
neyi hesaplicamı bende bilmiyom
Ahahaha anladım kuzum bende öyle hatırlıyorum çünküü. Sen telaşe yapma bence de senin daha 1-1,5 haftan var

Benm biberonum da aynısı acaba o yzden mi tutmuyor memeyi diyr düşündüm ama yok canım henüz çok küçükler çenesi tam gelişmiş değil zamanla her şey hallolacak inşallah ve aynı gün doğum yapmışız sanırım

Aşkım benimki 40 dayanacak gibi, dün dr 15-18 arası dedi ama ben haftaya gelsin istiyom

ay hadi bakalım az kaldı, geri sayım başladı

ay bu günde sen süpriz yap artık
Cok heyecanliyim ya hem hemen dogsun hem de hic dogmasin istiyorum
Parvos yeni biseyler onerdi mi arada bilgilendir beni

Cok heyecanliyim ya hem hemen dogsun hem de hic dogmasin istiyorum
Parvos yeni biseyler onerdi mi arada bilgilendir beni
Ay yok ben doğmasın değil önümüzdeki hafta doğsun istiyorum, doğumları görünce canım çekti kızımı sevmek istiyorum artık
Kanka dün parvoştaydık, işte 36+0 itibaren merdiven zorlamayacak şekilde, bol yürüyüş 30-40 dk, ebe 4/5 adet hurma, bir dilim ananas dedi, göğüs ucu kremine başla mutlaka dedi. Çatı muayenesi yapmayacam boyun 1.50 değil dedi 40 kadar bekleyecez eğer gelmezse sonra konuşuruz ne yapacağımızı dedi. Zaten normal istiyorsun bekleyecez diyor. Epidural sordum bu güne kadar tek hastam hariç yan etki görmedik korkulacak bir şey değil ama şimdi konuşmayalım belkide hiç ihtiyacın olmayacak dedi. Yan etkisi olanda baş ağrısı olmuş, onda zaten kronik varmış

Yaa maşallah Kerem paşaya gözün aydın canımmm Allah analı babalı büyütsün inşallah sizlere bağışlasın

kızlar yarın eczaneye gideceğim göğüs kremi ne öneriyorsunuz ?
Canım benim ilk doğumum da çok çatlamıştı göğüs uçlarım Lansinoh kullanmıştım çok iyi gelmişti devlet karşılamıyor fiyatı ne kadar şu an bilmiyorum ama çok iyiydi

Canım ne kadar devam ettin böyle benim ki daha 6 günlük sarılığıda var ve küçük doğdu 2540
Canım bir hafta düzenli sabırla yaparsan faydasını göreceksin ben ilk hafta bilemedim ne yapacağımı, ikinci hafta dediklerimi yaptım, şimdi 3. Haftadayız kendisi uyanıyor çok şükür, anladığım kadarıyla da sarılık bayağı geriledi bizde anne sütü sarılığı da var kan uyuşmazlığından dolayı

B

Biz haftada 2 kere görebiliyoruz sadece hastane kuralları çok katı. Henüz emzirme yapmadık ama değerlerinde düşme var daha temizlenmemiş. Çok sevindim sizin adınıza:)
Kaçıncı gün oldu yoğun bakımda? Bizimki tam 8. Gün taburcu oldu. Sabah aldık geldik eve şükür. Umarım bir an önce çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…