- 22 Şubat 2021
- 357
- 683
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.581
Biz de daha yeni 2340gr olduk ve tutmakta zorlanıyor. Bir de bizim hastanede hemen kolaya kaçtılar. Ne şırınga kullandılar ne de kaşık biberon. Philips avent biberonuma ekstra delikler açtılar. Çok şükür bunun sayesinde biraz durumu toparladık ve dediğin gibi zamanla daha iyi olacağına ve buna da gerek kalmayacağını inanıyorumAyy ben söylemiştim işe yaramasına sevindim ben de hala kullanıyorum tutmakta zorluk yaşıyoruz sanırım bebeklerimiz küçük olduğu için. Zamanla buna ihtiyaç duymayacaklarına inanmak istiyorum
Ahahaha anladım kuzum bende öyle hatırlıyorum çünküü. Sen telaşe yapma bence de senin daha 1-1,5 haftan varnormalde uygulama hesabına göre 12.12 çıkıyor
ama doktorum 9.12. diye hesapladı oyüzden değiştirdim
sata göre 38+5im bugün
doktora göre 39+1im bugün
neyi hesaplicamı bende bilmiyom
Benm biberonum da aynısı acaba o yzden mi tutmuyor memeyi diyr düşündüm ama yok canım henüz çok küçükler çenesi tam gelişmiş değil zamanla her şey hallolacak inşallahBiz de daha yeni 2340gr olduk ve tutmakta zorlanıyor. Bir de bizim hastanede hemen kolaya kaçtılar. Ne şırınga kullandılar ne de kaşık biberon. Philips avent biberonuma ekstra delikler açtılar. Çok şükür bunun sayesinde biraz durumu toparladık ve dediğin gibi zamanla daha iyi olacağına ve buna da gerek kalmayacağını inanıyorum
Cok heyecanliyim ya hem hemen dogsun hem de hic dogmasin istiyorumAşkım benimki 40 dayanacak gibi, dün dr 15-18 arası dediama ben haftaya gelsin istiyom
ay hadi bakalım az kaldı, geri sayım başladı
ay bu günde sen süpriz yap artık
ben kızıma kavuşmak istiyoom artıkAhahaha anladım kuzum bende öyle hatırlıyorum çünküü. Sen telaşe yapma bence de senin daha 1-1,5 haftan var
Ay yok ben doğmasın değil önümüzdeki hafta doğsun istiyorum, doğumları görünce canım çekti kızımı sevmek istiyorum artıkCok heyecanliyim ya hem hemen dogsun hem de hic dogmasin istiyorum
Parvos yeni biseyler onerdi mi arada bilgilendir beni
Yaa maşallah Kerem paşayaCanlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
Ben bu ikisini aldım ama çok az kullandım şimdilik ihtiyacım olmadı şükür ( silikon uçla emzirdiğim için olabilir)kızlar yarın eczaneye gideceğim göğüs kremi ne öneriyorsunuz ?
Canım benim ilk doğumum da çok çatlamıştı göğüs uçlarım Lansinoh kullanmıştım çok iyi gelmişti devlet karşılamıyor fiyatı ne kadar şu an bilmiyorum ama çok iyiydikızlar yarın eczaneye gideceğim göğüs kremi ne öneriyorsunuz ?
Canım bir hafta düzenli sabırla yaparsan faydasını göreceksin ben ilk hafta bilemedim ne yapacağımı, ikinci hafta dediklerimi yaptım, şimdi 3. Haftadayız kendisi uyanıyor çok şükür, anladığım kadarıyla da sarılık bayağı geriledi bizde anne sütü sarılığı da var kan uyuşmazlığından dolayıCanım ne kadar devam ettin böyle benim ki daha 6 günlük sarılığıda var ve küçük doğdu 2540
Bende lansinoh kullanıyorum canımkızlar yarın eczaneye gideceğim göğüs kremi ne öneriyorsunuz ?
Kaçıncı gün oldu yoğun bakımda? Bizimki tam 8. Gün taburcu oldu. Sabah aldık geldik eve şükür. Umarım bir an önce çıkarB
Biz haftada 2 kere görebiliyoruz sadece hastane kuralları çok katı. Henüz emzirme yapmadık ama değerlerinde düşme var daha temizlenmemiş. Çok sevindim sizin adınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?