Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
aynı şekil bakıyorum ama tık yok sıra bizde kız napcaz

Maşallah için açıldı, hemen doğurasım geldi. Her şey çok güzel ilerlemiş. Bundan sonrası da daha güzel olsun inşallah

Oyy su gibi geçmiş maşallah ya maşallah canım benim, birbirinize kavuşmuşsunuz ne güzel

okadar pozitif bi doğum hikayesiki içimizi kıpır kıpır yaptın balımm

kerem balımada sanada maşallah

Kuzum ben de kendimi takipteyim ama yok yani ne gelen var ne giden
Şahsen ben de epiduralciyim, suda doğum hiç detaylı bakmadım da gerçi benim hastanemde yok zaten. Ama videolarda insanlar pıt diye doğuruyor suda

aynı şekil bakıyorum ama tık yok sıra bizde kız napcaz

Ayy heyecan basıyor ya zaman çok daraldı. Birden geliverecekler galiba Bugün kontrolüm var benim bakalım durumlar ne.

birden gelcekler bencede annelerine süpriz yapıyorlar sende mi normal istiyorsun kuzum?

haber et bizede

Aşkım benimki 40 dayanacak gibi, dün dr 15-18 arası dedi ama ben haftaya gelsin istiyom
Kizlar ben de dun 22 aralika sezaryen tarihi aldim o zamana kadar kendi gelmezse ilk oglak gununde bu isi cozuyorum kismetse
ay hadi bakalım az kaldı, geri sayım başladı
ay bu günde sen süpriz yap artık

Maşallah canım yaa böyle doğum herkese nasip etsin Allah ohhhh bebişine de afiyetler olsun sağlıkla büyüsün inşalah

Bir suuuduru68 bir de sen herkesi doğurttunuz maşallah

Gözünüz aydın kızlarr maşallah size de bebişlerinize de

birden gelcekler bencede annelerine süpriz yapıyorlar sende mi normal istiyorsun kuzum?

haber et bizede

Normal bekliyorum aşko her gün bugün yarın diye bekliyorum ama hiç belirti yok. Annabelica gibi pıt diye birden geliverse çok mükemmel olur

bizim burda sezeryan demezler zorla normal doğum riskli bi durumda sezeryan derler ancak

40.haftama girdim kızım gelmiyor

ben dedim size doğurmammm diye

Aralıkda aralık!

şimdide o inat etti gelmiyor
Maşallah kızına inadı kimden almış böyle doğum için yapıyor musun peki bişeyler ilişki hurma ananas vs. Eğer ona rağmen gelmiyorsa boşuna denemiyim ben de

Aşkım benimki 40 dayanacak gibi, dün dr 15-18 arası dedi ama ben haftaya gelsin istiyom

ay hadi bakalım az kaldı, geri sayım başladı

ay bu günde sen süpriz yap artık
Ben hepinizi doğurtacam galiba Ay hadi inşallah doktora gideceğim ben de eve gelip 3-4 saat sonra şirinm gibi hop hastaneye
Senin de daha çokmuş kuzum ya bekleyelim bakalım minik kuşları

Maşallah canım çok güzel bir doğum olmuş. Ya bizim bulunduğumuz ilde epidural yapılmıyor hiçbir şeyde nasıl olacak bilmiyorum

Canım ne kadar devam ettin böyle benim ki daha 6 günlük sarılığıda var ve küçük doğdu 2540

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…