• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Sanırım ediliyor birkaç arkadaşım hamilelikte kullandığı vitaminleri de kullanıyordu. Doktora danışıp ona göre kullanmak lazım çünkü emzirirken de aynı şekilde ihtiyacımız olacak gibi bu saç dökülmelerinin başlangıcı sanırım değerlerin düşmesinden kaynaklı benim de demirim en son dört tü nasıl toparlayacağım bilmiyorum ya 38. haftamdayım inşallah sıkıntı yaşamam

Canım cok sagol. Hic giremiyorum nerdeyse buralara artik.
Ilk gunler epey yorucu oluyormus 🥲 uykusuz geceler onlineee😅sağım yapmak da zor 🥲zorliklarla beraber ayni zamanda da harika birsey🥰 bi an evvel vaktinde dogurmalisinizzz😍😍😁

CCanımcook sagol birbirimize alismaya calisiyoruz iste. Malum bebiste dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Hersey yolunda gitsin hepimiz icin🙏
Sen nasılsın
Hepimizi bekliyor uykusuz geceler, sağma emzirme problemleri... buyuk kavusma oldu ya önemli olan o🤗Bizim heyecanlı bekleyiş sürüyor. 39+2 bitiyor.gelsin istiyorum merakla.
Oy canım benim çok isterim buraya doğurup doğum hikayemi yazmayı valla ama azamani var demekki 39+4 bugün bakalım bebiş ne zaman isterse paşa ya keyfi bilecek demekki seninde doğum haberini ben takip ediyim dur .🧐😂 Canım hastanedemi oluyor suda doğum valla bizim şehirde bile yok o yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu cahil olduğum bir konu daha mı kolay oluyor acaba ki onu istedin ben epidural sordum o bile yok doğum yapacağım hastane de öyle 😂yokluk yani bize bilgi ver eğer bu doğumu seçersen bizde tecrübe edelim
Aramızda bir gün var diye takipteyim valla.bazilari dogurdu bile çünkü🤭 ben de senle E erkekbebek i merak ediyorum napiyim😉
ALmanyadayim burda hastaneyi kendin seciyorsun.halen tam karar veremedim ama düşündüğüm iki hastanenin de bir doğumhane odasında küvet var. Uygunsa yaparlar heralde.o ana birakiyorum. Tanıtım gününe katıldım istediğiniz anda epidural veririz dediler.burda kendi doktorun dogurtmuyor seni.bakalim süreç nasıl ilerleyecek.cok bekletmeden 2-3 güne gelsinler bence yaa

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim az az düzenli sancılarım çıktı pazartesiye gün verdi doktorumuz sabah saat 8.30 da hastaneye yatışımız yapılacak . Tabi inşallah kızımız da Pazartesiyi beklerse salgına yakalandığım için aynı zamanda sancılar baya zorluyor çünkü dua edin inşallah ameliyata kadar toparlamış olurum 🤲

Hepimizi bekliyor uykusuz geceler, sağma emzirme problemleri... buyuk kavusma oldu ya önemli olan o🤗Bizim heyecanlı bekleyiş sürüyor. 39+2 bitiyor.gelsin istiyorum merakla.

Aramızda bir gün var diye takipteyim valla.bazilari dogurdu bile çünkü🤭 ben de senle E erkekbebek i merak ediyorum napiyim😉
ALmanyadayim burda hastaneyi kendin seciyorsun.halen tam karar veremedim ama düşündüğüm iki hastanenin de bir doğumhane odasında küvet var. Uygunsa yaparlar heralde.o ana birakiyorum. Tanıtım gününe katıldım istediğiniz anda epidural veririz dediler.burda kendi doktorun dogurtmuyor seni.bakalim süreç nasıl ilerleyecek.cok bekletmeden 2-3 güne gelsinler bence yaa

Bende işler karıştı biraz ya. Senin de tarihin aynı, 8 aralık ta gelmemiş olursa sürecin nasıl ilerleyecekmiş?

Bende işler karıştı biraz ya. Senin de tarihin aynı, 8 aralık ta gelmemiş olursa sürecin nasıl ilerleyecekmiş?
Benim bebek gelmezse 8ine kadar bende de işler karışır. Normalde haftada bir doktoruma gidiyorum ama doktorum 8inden itibaren izne çıkıyormuş. Zaten dediğim gibi doğumu o yapmayacak, ya yanındaki doktora giderim kontrole ya da doğum yapacağım hastaneye giderim bakarım ne diyorlar.
Senin bebiş yeterince hazır galiba, sancın gelmezse sezaryene alacaklar pazartesi di mi doğru anladım?yoksa Suni sancı ile normal doğum mu denenecek?

Doğum yapan annişler hastanede neleri kullandınız neleri boşuna almışım dediniz 💜
Valla ben hastanede hiçbir şey kullanmadım desem yeridir 😂
Beklenmedik anda normal doğurduğum için aklımız başımızda değildi hemşirelere hiç bir şey istiyo musunuz demek aklımıza bile gelmedi, onlar da bir şey istemedi bebiş odaya geldiğinde hastanenin takımı giydirilmiş battaniyesi örtülmüş bezlenmişti.
Hemşireye verilecekler hurcunu boşa hazırlamış oldum
Kendim için Depend, göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi, 1 takım koyu renk gecelik, 1 takım koyu renk pijama (kanama olduğu için bulaşma ihtimaline karşı koyu renk), terlik, 2 adet emzirme atleti, lohusa tacı
Bebek için 5-6 bez, 1 alt değiştirme örtüsü, puset, 1 adet battaniye kullandım diye hatırlıyorum.
Başka kullandığım bir şey olmadı sanki.

Kızlaarr bende doğurdum 😂😂 epidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini😅 şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu 😅 doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.
Maşallah tospiğe 🧿gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar bende sonunda elendim 🙃🙃
Allah analı babalı büyütsün canımm 🙏🫶 sen nasılsın bebiş nasıl kaçıncı haftada doğum yaptın ayrıntılara boğ bizi 🤩
O kadarını bilmiyorum bak yazın kızlar niye yazmıyor sunuz ya :bicak: her allahın günü sancım var hiç halim kalmadı
Sancın nasıl kuzum? Benim karnımda hep sertleşme oluyor sık sık. Sağ tarafta olunca sırtıma da vuruyor ağrısı.

Back
X