- Konu Sahibi annabelica
- #54.621
Nasılsınız kızlar napıyorsunuz 38. haftayıda bitirmek üzereyiz artık bekliyoruz. Doğum yapanlarada hayırlı olsun
Bizde tek nefeste kurtulalım inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ediliyor birkaç arkadaşım hamilelikte kullandığı vitaminleri de kullanıyordu. Doktora danışıp ona göre kullanmak lazım çünkü emzirirken de aynı şekilde ihtiyacımız olacak gibi bu saç dökülmelerinin başlangıcı sanırım değerlerin düşmesinden kaynaklı benim de demirim en son dört tü nasıl toparlayacağım bilmiyorum ya 38. haftamdayım inşallah sıkıntı yaşamamKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Hepimizi bekliyor uykusuz geceler, sağma emzirme problemleri... buyuk kavusma oldu ya önemli olan oCanım cok sagol. Hic giremiyorum nerdeyse buralara artik.
Ilk gunler epey yorucu oluyormusuykusuz geceler onlineee
sağım yapmak da zor
zorliklarla beraber ayni zamanda da harika birsey
bi an evvel vaktinde dogurmalisinizzz
CCanımcook sagol birbirimize alismaya calisiyoruz iste. Malum bebiste dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Hersey yolunda gitsin hepimiz icin
Sen nasılsın
Aramızda bir gün var diye takipteyim valla.bazilari dogurdu bile çünküOy canım benim çok isterim buraya doğurup doğum hikayemi yazmayı valla ama azamani var demekki 39+4 bugün bakalım bebiş ne zaman isterse paşa ya keyfi bilecek demekki seninde doğum haberini ben takip ediyim dur .Canım hastanedemi oluyor suda doğum valla bizim şehirde bile yok o yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu cahil olduğum bir konu daha mı kolay oluyor acaba ki onu istedin ben epidural sordum o bile yok doğum yapacağım hastane de öyle
yokluk yani bize bilgi ver eğer bu doğumu seçersen bizde tecrübe edelim
Hepimizi bekliyor uykusuz geceler, sağma emzirme problemleri... buyuk kavusma oldu ya önemli olan oBizim heyecanlı bekleyiş sürüyor. 39+2 bitiyor.gelsin istiyorum merakla.
Aramızda bir gün var diye takipteyim valla.bazilari dogurdu bile çünküben de senle E erkekbebek i merak ediyorum napiyim
ALmanyadayim burda hastaneyi kendin seciyorsun.halen tam karar veremedim ama düşündüğüm iki hastanenin de bir doğumhane odasında küvet var. Uygunsa yaparlar heralde.o ana birakiyorum. Tanıtım gününe katıldım istediğiniz anda epidural veririz dediler.burda kendi doktorun dogurtmuyor seni.bakalim süreç nasıl ilerleyecek.cok bekletmeden 2-3 güne gelsinler bence yaa
Yaaa Maşşallah canım benim sağlıcakla büyüt ne kadar sürdü doğumun peki epudurel yaptırdın mıNormal oldu canım. 38 haftalık gelmek istedi bebeğim. Hepinize böyle kolayca nasip olsun inşallah![]()
Galiba sen benGelecek inşallah canım, sen toparlanmaya çalış lütfenPamuk kuşun da gelecek yanına
![]()
coğu bacılarım yazmıyor zatenGaliba sen ben
demet1374
suuuduru68
sepide
Pamlok Kaldı hatırladığım kızlar
aralık girmeden bitirdik bebekleri
![]()
Benim bebek gelmezse 8ine kadar bende de işler karışır. Normalde haftada bir doktoruma gidiyorum ama doktorum 8inden itibaren izne çıkıyormuş. Zaten dediğim gibi doğumu o yapmayacak, ya yanındaki doktora giderim kontrole ya da doğum yapacağım hastaneye giderim bakarım ne diyorlar.Bende işler karıştı biraz ya. Senin de tarihin aynı, 8 aralık ta gelmemiş olursa sürecin nasıl ilerleyecekmiş?
Biz doğum yapmayanlar ne güne duruyoruz, sadece biz kaldık derkenGaliba sen ben
demet1374
suuuduru68
sepide
![]()
Valla çatır çatır doğuruyorlarlar ben de burda kuzu gibi bekliyorum korku içindeBiz doğum yapmayanlar ne güne duruyoruz, sadece biz kaldık derken![]()
Valla ben hastanede hiçbir şey kullanmadım desem yeridirDoğum yapan annişler hastanede neleri kullandınız neleri boşuna almışım dediniz![]()
Gözün aydın canımKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam![]()
Daha çok kişiyiz kızzzGaliba sen ben
demet1374
suuuduru68
sepide
![]()
Maşallah tospiğeKızlaarr bende doğurdumepidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini
şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu
doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.
ALlah analı babalı büyütsün inşallahEvet canım cumartesi günü paşamızla kavuştukhafif sarılığımız var , dualarınızı bekliyorum
![]()
O kadarını bilmiyorum bak yazın kızlar niye yazmıyor sunuz yaDaha çok kişiyiz kızzzama çoğu arkadaşımız yazmayı değil sadece okumayı tercih ediyor
![]()
her allahın günü sancım var hiç halim kalmadıAllah analı babalı büyütsün canımmKızlar bende sonunda elendim![]()
Sancın nasıl kuzum? Benim karnımda hep sertleşme oluyor sık sık. Sağ tarafta olunca sırtıma da vuruyor ağrısı.O kadarını bilmiyorum bak yazın kızlar niye yazmıyor sunuz yaher allahın günü sancım var hiç halim kalmadı
Galiba sen ben
demet1374
suuuduru68
sepide
![]()