- 25 Şubat 2024
- 1.696
- 2.317
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.701
O kadar haklısın kiAnne için bi noktada iyi gibi toparlanmayı düşününce sonuçta ilk gün sadece yatarak geçirdim ki böyle de zorlandım ama daha bebeği kucağıma alamamak da koymadı değil ne koklayabildim ne sarılabildim dokunamadım daha fotoğraflarına bakmakla yetiniyorum şuan. Bugünü atlatırsam yarın inşallah kucağıma alabileceğim
Kuzu hayırlısıyla gelsin miniğinGünaydın Güzel Annelerr
bugun kızımı gormeye gidicem son ultrason
dün tansiyonum cok yukseliyordu yine
gozume vuruyor sag gozum hep bulanik igne batiyor gibi oluyor bas agrısıda cabası
37+0 olduk cok sukur kafam rahat artık dogum pazartesi ama bugun yarın olsa bile olur artık
dogum yapanlari okuyunca kızıma hemen kavusmak istiyorum
3.sezeryanım olucak ilk sezeryan sıkıntılıydı onu es geciyorum
sezeryan olanlara sorum var
anesteziden sonra dogum sırasında çekistirmeleri dokunmaları hissettiniz mi
agrı kesinlikle hissedilmiyor onu biliyorum ama o dokunma hissiyatı beni geriyor nedense cogu insan hic hissetmiyormus ben cok odaklanıyorum heralde
şuan tek dusundugum kısım orası
ilk sezeryan spinal+genel anesteziKuzu hayırlısıyla gelsin miniğinönceki sezeryanları spinal mi yapmışlardı, nasıldı sence
Sağlıkla al kucağına, riskli dönemleri geçtin şükürGünaydın Güzel Annelerr
gozume vuruyor sag gozum hep bulanik igne batiyor gibi oluyor bas agrısıda cabası
37+0 olduk cok sukur kafam rahat artık dogum pazartesi ama bugun yarın olsa bile olur artık
agrı kesinlikle hissedilmiyor onu biliyorum ama o dokunma hissiyatı beni geriyor nedense cogu insan hic hissetmiyormus ben cok odaklanıyorum heralde
sagol canımSağlıkla al kucağına, riskli dönemleri geçtin şükürben ilk sezaryende hissetmemiştim diye hatırlıyorum ama bunda hissettim bayağı, hatta sedye falan oynuyordu bastırınca. Ama asla korkmadım, aynı hastanede aynı doktorla ameliyat oldu ama ikisi niye birbirinden farklı olduğu anlamadım ben de.
Ben hiç hissetmedim canım inşallah bunda da hissetmem diye dua ediyorumGünaydın Güzel Annelerr
inşallahh canım saglıkla atlatalım da şu sureci minnaklarımız kucagımızda donelim evimizeBen hiç hissetmedim canım inşallah bunda da hissetmem diye dua ediyorum
Amin aminn doğum sonrası 20. Güne ışınlanmak istiyorum hızlıcainşallahh canım saglıkla atlatalım da şu sureci minnaklarımız kucagımızda donelim evimize
Benim hastane de almıyor canım, ilkinde de istemiştik ama eşim giremedi. Dediğin gibi ameliyathane baya ayrı bir dünya. Su gibi geçsin inş, belki de hiç hissetmezsin. Hissedip rahatsız olursan da sakinleştirici veriyorlar. Korkma hiç.sagol canım
acı hissedilmiyor zaten ama o hissiyati yasamak istemiyorum heralde 2 3 gundur bu var sadece aklımda takıldm oraya insallah hemen girer cıkarım
en kotu uyutun beni derimkızımı gordukten sonra
keske esimi iceri alsalrdi ya cok istiyodum yanimda olsun diye ama hastanenin ameliyathane bolumu cok buyukmus butun bolumler yan yana ameliyatta oluyor sadece kadin dogum bolumu ayri degil o yuzden alamiyoruz dediler
Anladım kuzu ben de galiba sezeryana karar vercem de merak ettim genel istemiyorum çünküilk sezeryan spinal+genel anestezi
2.sezeryan sadece spinal olmustu
3.sezeryanda spinal olucak insallah
zaten bebek 3 dk cikiyor anesteziden sonra
ben hissetmeye takıldm sadece
sagol bu arada canim hepimizin ki saglikla hayırlısıyla gelsin insallahhhepimizi doguralim da gaz süt ayni seyleri konusalm
Evet elimden gelen başka bir şey yok kızım için iyi olup dua edeceğimAllah yardımcınız olsun, senin de onun da. İyiliği için orda biliyoruz ama insan üzülmeden duramıyor. Lütfen bol bol süt yapan şeyler ye iç, süt sağ, şu durumda ona yapabileceğin en iyi şey bu olur. Tez zamanda çıksın inş
benim kızımda 15 gün yoğun bakım ünitesinde kalmıştı enfeksiyon ve solunum sıkıntısı vardı beslenme olmamıştı 10 gün sadece serum vermişlerdi 15. gün çıktı şuan da 5 yaşında çok sağlıklı maşallah diyelim :) Pandemi de doğmuştu ve 15 gün içerisinde sadece 1 kez uzaktan görmüştüm çok ağlamıştık eşimle sütüm de kesilmişti ama inan bebekler hemen toparlanıyor :)Evet elimden gelen başka bir şey yok kızım için iyi olup dua edeceğim
Tööööbeeee bende şaşırdım şimdiKız ben çoğu yazılanları yeni görüyorum hiç bildirim de görmemişimevet bebek iri haftasına göre 2 hafta önde gidyor, bugün risk varsa sezeryan yapalım dedim çok yanlış bir kelime falan diyip durdu herşeyde risk vardır dedi. Dedim şekerim var dün tansiyonum da yükseldi normal doğum sıkıntı olmaz mı yoo normal daha uygun olabilir hatta dedi. Bişey bildiğinden şüpheliyim ama neyse geldk son zamanlara. Hayırısıyla bir doğurayım da
Kaç haftalıksın canımKızlar bacak bacak üstüne atma testini yaptım asla atamıyorum ikisini depazartesi denediğimde atabiliyordum ama
Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebişinnAmin teşekkür ederizikimizde iyiyiz ama benim dikişlerim var alttan biraz yanıyor. 39+5 tim bebiş 3700 civarı doğdu. Akşam üstü başlayan sancımla sabah doğurdum detayları kendime gelince yazacağım diğer bekleyen annelerimize,herkese kolay sağlıklı doğumlar diliyorum
Kızlar bacak bacak üstüne atma testini yaptım asla atamıyorum ikisini depazartesi denediğimde atabiliyordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?