Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
O kadar haklısın ki bitmiş bile canım, yarın inşallah kucağına al da hiç ayırmasın Allah sizi

Kuzu hayırlısıyla gelsin miniğin önceki sezeryanları spinal mi yapmışlardı, nasıldı sence

Kuzu hayırlısıyla gelsin miniğin önceki sezeryanları spinal mi yapmışlardı, nasıldı sence
ilk sezeryan spinal+genel anestezi
2.sezeryan sadece spinal olmustu
3.sezeryanda spinal olucak insallah
zaten bebek 3 dk cikiyor anesteziden sonra
ben hissetmeye takıldm sadece
sagol bu arada canim hepimizin ki saglikla hayırlısıyla gelsin insallahh hepimizi doguralim da gaz süt ayni seyleri konusalm

Sağlıkla al kucağına, riskli dönemleri geçtin şükür ben ilk sezaryende hissetmemiştim diye hatırlıyorum ama bunda hissettim bayağı, hatta sedye falan oynuyordu bastırınca. Ama asla korkmadım, aynı hastanede aynı doktorla ameliyat oldu ama ikisi niye birbirinden farklı olduğu anlamadım ben de.

sagol canım
acı hissedilmiyor zaten ama o hissiyati yasamak istemiyorum heralde 2 3 gundur bu var sadece aklımda takıldm oraya insallah hemen girer cıkarım
en kotu uyutun beni derim kızımı gordukten sonra
keske esimi iceri alsalrdi ya cok istiyodum yanimda olsun diye ama hastanenin ameliyathane bolumu cok buyukmus butun bolumler yan yana ameliyatta oluyor sadece kadin dogum bolumu ayri degil o yuzden alamiyoruz dediler

Ben hiç hissetmedim canım inşallah bunda da hissetmem diye dua ediyorum

Benim hastane de almıyor canım, ilkinde de istemiştik ama eşim giremedi. Dediğin gibi ameliyathane baya ayrı bir dünya. Su gibi geçsin inş, belki de hiç hissetmezsin. Hissedip rahatsız olursan da sakinleştirici veriyorlar. Korkma hiç.

Anladım kuzu ben de galiba sezeryana karar vercem de merak ettim genel istemiyorum çünkü aminnn inşallah hayırlısıyla o muhabbetlere geçelim valla

Evet elimden gelen başka bir şey yok kızım için iyi olup dua edeceğim

Evet elimden gelen başka bir şey yok kızım için iyi olup dua edeceğim
benim kızımda 15 gün yoğun bakım ünitesinde kalmıştı enfeksiyon ve solunum sıkıntısı vardı beslenme olmamıştı 10 gün sadece serum vermişlerdi 15. gün çıktı şuan da 5 yaşında çok sağlıklı maşallah diyelim :) Pandemi de doğmuştu ve 15 gün içerisinde sadece 1 kez uzaktan görmüştüm çok ağlamıştık eşimle sütüm de kesilmişti ama inan bebekler hemen toparlanıyor :)

Tööööbeeee bende şaşırdım şimdi benim dr.da demişti ki kilo olarak yüksek olmasa bile omuzları geniş oluyor şekerli annelerdeki bebeklerin demişti. Hayırlısı neyse olsun canım

Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebişinn
Kızlar bacak bacak üstüne atma testini yaptım asla atamıyorum ikisini de pazartesi denediğimde atabiliyordum ama
sirinm de atamadıktan bir kaç gün sonra doğurdu diye hatırlıyorum ama instagramda gördüm kız doğuma gitmeden atmaya çalıştı attı ama doğurdu o da. Çok inanmamak lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…