- 4 Ekim 2024
- 3.623
- 2.194
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.821
Doğuma kadar olma ihitmali var o zaman ben zaten çok daha kiloluydum zayıfladım sonra. O kiloma hamileyken bile gelemedimBende yok zannediyordum karnımı tutup şöyle kaldıriyim bakiyim dedim 3 4 tane mini mini kızarıklıkları gördüm aynada38+1 şu an benimde yeni yeni kaşıntım başladı, ama bi doktordanda dinlemiştim ergenlik döneminde kilo alıp veren kadınların vücudu zaten esnediği için gebelikte çatlak olmayabiliyor dedi belkide sende olmaz
Ben de bol bol yağlayıp duruyorum ve su içmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum. Her yerim çatlamış zaten harita gibiyimCanım benim de dua ediyorum bu 3 günde çatlamasın diye. Ben ki ergenlikte, her kilo aldığımda her tarafı çatlamış biriyim. Genetik olarak da çok yatkınım yani annem de öyle çatlak dolu. Ama hiç hamilelik çatlağım olmadı. Ben de senin gibi günde 2-3 kere açıp bakıyorum çatladı mı diyeSürekli ama sürekli nemlendir, yağ krem ne varsa sürüyorum özellikle son günlerde
Canım ben buna hiç dikkat etmiyorum çünkü doktorum nasıl rahat ediyorsan öyle yat zaten zarar veriyor olsan yatamazsın dedi. Sürekli dönüyorum bir tarafta uzun süre uyuyamıyorum zaten.Kızlar hep sola mı yatmak zorundayız, benim sağ böbreğime bebek.baski yaptığı için hep soluma yatıyordum, böbreğim düzeldi şükür ama şuan sola yatsam solum ağrıyor artık, sağa yatsak olmuyor mu ? Bu arada ben 25 Aralık istedim tarih olarak, Dr um da eğer bebek kendi daha erken gelmek istemezse, bekleyebileceğimizi söyledi,inşallah bekler minikkuşum
Merhaba canımmm evet gün sayıyoruz artıkCanım merhaba her an doğuracaksın maşallah. Biz de 22 haftalık oldukk. Nasılsınnnn benim de oğluşum olacak
Riksli bir durum olsa zaten doktor o kadar bekletmez bence cnmMerhaba kızlar bende şu an 37+0 dayım 2 sezaryenim var bu da sezaryen olacak suyum çok fazla hatta perinatoloji de takipteyim erken doğum riskin var diyorlardı geçen hafta doğum tahmini ne zaman olur dedim 39 da alıyoruz dediler ama risk olduğu için 39 geç olmaz mı kafamı çok karıştırıyor bu durum
İnşallah canım korkuyorum her an suyum gelirse sancım gelirse ne yaparım diye diğerlerinde hiç yaşamadım çünkü bilmiyorumRiksli bir durum olsa zaten doktor o kadar bekletmez bence cnm
İnşallah canım korkuyorum her an suyum gelirse sancım gelirse ne yaparım diye diğerlerinde hiç yaşamadım çünkü bilmiyorum
Al benden de o kadar vallabende aynı 2 tane sezeryanım var Buda 3 olucak hiç teçrübem yok
Şu anki kilon eski halinden daha zayıfsa olmaz daha herhalde canım ya, kantaron sürüyorum işe yarıyo mu bilmiyorum daDoğuma kadar olma ihitmali var o zaman ben zaten çok daha kiloluydum zayıfladım sonra. O kiloma hamileyken bile gelemedimkaşıntı başlayınca hiç elleme direkt yağ sür canım bi de bol su içmek lazım
Evet hayırlısı ile kucagına al canım. İsmi ne olacak minnoşunCanım ben buna hiç dikkat etmiyorum çünkü doktorum nasıl rahat ediyorsan öyle yat zaten zarar veriyor olsan yatamazsın dedi. Sürekli dönüyorum bir tarafta uzun süre uyuyamıyorum zaten.
Merhaba canımmm evet gün sayıyoruz artıkmaşallahh sağlıkla gelsin senin oğlunda sende yolu yarılamışsın
Aminn canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaEvet hayırlısı ile kucagına al canım. İsmi ne olacak minnoşun
Nemli tutmak önemli ben de bio oilin natural olanını kullanıyorumŞu anki kilon eski halinden daha zayıfsa olmaz daha herhalde canım ya, kantaron sürüyorum işe yarıyo mu bilmiyorum da
Merhabalar hanımlar, biz bugün evimize geldik çok şükür, üniversite hastanesi olunca her türlü ihtimal biraz didikleniyor, tam çıkış yapacakken bebek için ultrason görüntüsü istediler ordan tahlil fln derken bir gece fazladan kalmış olduk. Ama iyiyiz bir sorunumuz yok çok şükür
Heran benden haber gelebilir. Yatış yaptimKızlar doğum var mıydı dün ve bugün. Bana etiket yapmayı unutmayın eskisi kadar aktif olamıyorum hepinizi merak ediyorum
Gözünüz aydın, analı babalı büyüsün ini. Canım seni çok iyi anlıyorum canım, ben hiç kucağıma alamadan aldılar kuvöze, 8. Gün alabildik ordan. Solunumu düzeldiyse ne mutlu, bunu fark etmiş olman da çok iyi. Neden 2. Gün yatırmak istemediler merak ettim.Herkese selam , 3 aralıkta doğumum gerçekleşti. Sizlere yazmak istedim ama moralim bozuk olduğu için sizleride etkilememek açısından vazgeçtimbebeğimin ayağına 2 kez kordon dolanmış olarak doğdu . Bu da onu biraz nefessiz bıraktığı için odaya geldiğinde sadece bir kez biraz emzirdim ve uyurken inlediğini farkettim. Dr u çağırdık tedbir amaçlı solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma aldılar. Keşke kolumu kesip götürselerdi. Ama onun iyiliği için zorlu bi sürece girdik. Şükür ki bugun solunum desteğini kestiler yarın yada diğer gün evimize gelebilcek. Onun dışında herşey çok güzeldi. Canımın acıdığı zamanlarda oldu ama çabuk topluyor insan. Sezaryen olmasına rağmen beni 2. Gün yatırmak istemediler. Ben bebeğim orda diye kalmak istedim 1 gece daha o ayrı umarım hepiniz çok güzel doğumlar geçirirsiniz. Bebeğinden ayrı olanlar bian önce kavuşur. Hepiniz değerlisiniz
Su gibi geçsin inşKızlar bir-iki saate suni sancı verecekler bana. 39+4 teyim.beklenmeyen bir sekilde ilerliyor süreç. Umarım her şey yolunda gider. Normal doğum deneyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?