• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Canım allahın izniyle korkma hiç bir şey olmaz doktorlar da korkutuyor biraz benim de ilk doğumum da kızım da vardı sarılık doktor geceleri bile saat başı emzir dedi alarm kurup uyanıyordum artık sık sık emzirdim çok şükür geçmişti anne sütü şifadır rabbim şifa verir sen gönlünü ferah tut
İnşallah canım 🙏🏻
Bende sık sık emziriyorum uykusunda uyandırıyorum inşallah çabucak atlatırız 🤲🏻

İnşallah canım 🙏🏻
Bende sık sık emziriyorum uykusunda uyandırıyorum inşallah çabucak atlatırız 🤲🏻
İnşallah canım korkma herşeyden önce sen sakin ol ki her anlamda bebeğine destek olacak kişi sensin insan illa ki üzülüyor kafasına takıyor seni anlayabiliyorum benimde hamileliğim zehir oldu bana ama kendimizi üzmekten başka bir şey yapmıyoruz ne yazık ki

Canım bebeğimin değeri 18 kadar çıkmıştı, mama desteğiyle düştü çok şükür, ne kadar bez değiştirirse sarılığı o kadar hızlı düşüyor , Rabbim cc şifa versin 🤲
Benim bebeğimin 11 günlükken değeri 6ydı dün ölçtü 12 çıktı 1 aylık olacak artık Dr değerin yükselmesine şaşırdı altında bir hastalık olabileceğini söyledi inşallah bizim sonuçlarda temiz çıkar🤲🏻

Kızlar su duru bebisle ilgileniyor ya 😂 bugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii 😊😂
Ben bugün kontrole gittim canım. 38+0 tam. Ölçümlerde 39. Haftayla uyumlu çıktım. Bebeğin suyu ve hareketi iyiydi. Kilosu 3300-3500 civarı ölçüldü. Henüz kanala girmemiş ama doktor girişinde bekliyor dedi geçen hafta da aynı şeyi söylemişti biraz umutsuzluğa kapıldım açıkçası. Çatı muayenesi de oldum rahim ağzı yumuşamış belki o işe yarar. 🤲🏻

Kızlar su duru bebisle ilgileniyor ya 😂 bugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii 😊😂
Ben varııım bugün tam 38+0 oldum 39+5 e kadar bekliyoruz bakalım 😬 İnşallah gelir kendi kendinee. Pilates yürüyüş merdiven masaj herşeyi yapıyorum, çatı ağrısından uyku uyuyamıyorum ama banamısın demedi henüz 😅 haftaya bekliyorum, konuştuk kendisiyle anlaştığımızı umuyorum🌺

Merhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan
Canım biz de sarılıktan 1 gece yattık 17 çıkmıştı tahlilde 15 değerle taburcu olduk 3 gün sonra kontrole çağırdı. Arkadaşların dediği gibi sık sık beslemen gerek ben kontrol günümüze kadar neredeyse hiç uyumadım sürekli süt+mama beslendik. Kontrolde 11 çıktı değerimiz yatırmadı tekrar. 12 değer gerçekten yüksek mi lab parametreleri mi farklı bilmiyorum ama sarılık her bebekte oluyor. Beni de kan değişimi gerekebilir diye korkutmuştu doktor

Benim bebeğimin 11 günlükken değeri 6ydı dün ölçtü 12 çıktı 1 aylık olacak artık Dr değerin yükselmesine şaşırdı altında bir hastalık olabileceğini söyledi inşallah bizim sonuçlarda temiz çıkar🤲🏻
Tekrar yükselme olabiliyormuş canım dikkat etmek gerek , bende başta çok korktum ama üç ay sürenler bile oluyormuş, çok şükür sağlıklı koca adam olmuşlar , bu dönemde bizde bebişlerimiz de hassasız ,Rabbim cc tüm yavruları, annelerini korusun ❤️

Canım biz de sarılıktan 1 gece yattık 17 çıkmıştı tahlilde 15 değerle taburcu olduk 3 gün sonra kontrole çağırdı. Arkadaşların dediği gibi sık sık beslemen gerek ben kontrol günümüze kadar neredeyse hiç uyumadım sürekli süt+mama beslendik. Kontrolde 11 çıktı değerimiz yatırmadı tekrar. 12 değer gerçekten yüksek mi lab parametreleri mi farklı bilmiyorum ama sarılık her bebekte oluyor. Beni de kan değişimi gerekebilir diye korkutmuştu doktor
sizindemi kan uyuşmazlığına bağlı sarılıkdı çünkü onda çok yüksek değerde kan değişimi yapıyorlar bide sarılığı gectimi sizin bize kan idrar tahlili yapıldı yarında karın ve kafa ultrasonu çekilecek tahlil sonucunu chat GBT ye attım böyle diyor

Eklentiler

• 1000040762.webp
    1000040762.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000040763.webp
    1000040763.webp
    22 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000040764.webp
    1000040764.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 4
sizindemi kan uyuşmazlığına bağlı sarılıkdı çünkü onda çok yüksek değerde kan değişimi yapıyorlar bide sarılığı gectimi sizin bize kan idrar tahlili yapıldı yarında karın ve kafa ultrasonu çekilecek tahlil sonucunu chat GBT ye attım böyle diyor
Kan uyuşmazlığı demediler 35.haftada küçük doğduğu için diye tahmin ettim. Kan uyuşmazlığı nasıl oluyor B+ eşim A+ kızım AB+

Kan uyuşmazlığı demediler 35.haftada küçük doğduğu için diye tahmin ettim. Kan uyuşmazlığı nasıl oluyor B+ eşim A+ kızım AB+
Senin ve bebeğinin kan Grubu farklı olunca kan uyuşmazlığına bağlı sarılık oluyor bebekte benim 0+ eşimin A+ oğlumun da A+

Back
X