• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Sanırım süreçlerimiz benzer bende de pcos var eşiminde sayı çok çok az morfolojide bozuk ilk denememiz olacak bizimde ama embriyo oluşumu istediğimiz gibi gitmedi sadece 3.gün embriyosu var suan elimizde
bizde de öyleydi inan. 4 kriter var 4 ü de bozuk demişti spermler için hocamız. nasip olacak olduktan sonra 3. günde nasip olur Rabbim ol desin yeter ki. hakkımızda hayırlısı. sağlıkla gelsinler inşallah Allah gönlüne göre versin. 🌸

Umarım herkes için en hayırlısı olur. Bu iş gerçekten nasip, ama bir söz vardır ben ona çok inanırım güvenirim. Sen emeğini ver Allah hayırlı ise onu sana verecektir…
İnanın ben varikoselden sonra o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki.. evliliğimi yıprattım,neredeyse eşimle boşanma seviyesine geldim.Sonra çok dua ettim Rabbim bana bir evlat nasip et diye. Nasip oldu 3 ay sonra gebe kaldım. Ama kalbi durdu. Cinsiyetini öğrenmeye çok az vardı. Sonra durdum dedim neden böyle oldu, ilk haberi aldığımda inanın elim öyle titriyordu ki doktor su getirin dedi. İnanılmaz umutsuzdum. Umudum bitmişti…Rabbim ol dedi ve oldu sonrasında öğrendim ki bebeğim doğsa engelli olacaktı %90 ihtimalle. Yine bir sınav dedim, ama duamda bir eksikliğim olduğunu hissettim.Rabbim bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et dedim. Kolay imtihanlar nasip et dedim. Psikolojikmen çok çöküşteydim. Herkes çocuk diye soruyordu. Kimseye bebeğimi kaybettiğimi bile söylemeyemedim. Ailemde dahil. Unutmak istedim herşeyi… en son tüp bebek kararı aldık iştee.. transfer sonrası eve geldim yemek yaptım. Ara sıra oturdum, hatta 3.gün zıpladım bile uzandım bir yere…banyo yaptım,merdiven indim çıktım. Sonuç ne olacak bilmiyorum ama dün kötü bir rüya gördüm. Şunu net anladım, Ne kadar çok takarsan tak sana o şey gelse de gidiyor. Ve hayrı şerri gerçekten bilemiyoruz. O nedenle o olsa bu olsa gibi cümleler faydasız,şunu keşke yapmasaydım, bunu neden yaptım demeyin kendinize. Ben yaşadım. Gebe olduğumu öğrendiğimde kimseye söylemedim herkesten herşeyden sakındım kendimi, her gün cevizler kefirler neler yaptım neler.. şuan da tam tersini yapıyorum. Bu demek değildir ki dikkat etmiyorum ediyorum ama sevdiğim yemeklerden sevdiğim şeylerden mahrum kalmıyorum…belirtileriniz neler diye soruyorum bende buradaki kader arkadaşlarıma, buraya her gün geliyorum, ama inanın stresten değil, konuşalım birbirimize destek olalım, yardımcı olalım birbirimize diye..Emeğimizi verelim, gerisi gerçekten takdir 😍Tek bir embriyo bile yeter Allah ol dedikten sonra🫶🫶
derler ya nasip varsa geilr yemenden nasip yoksa ne gelir elden. takdiri ilahi biz naparsak yapalım mevlam nasip edecekse nasip oluyor. yiyeceği 1 ekmeği varsa hoplasakta zıplasakta tutunur :) herkes o kadar zor sınavlardan geçmişki sende dahil. inşallah rabbim onu unuttaracak acı vermesin güzellikle sağlıkla seni bebeğine kavuştursun hayırlısıyla. :KK200:

Kızlar pazartesi kan testi sonucum negatif çıkarsa ben bi süre buralardan giderim ya da gitmem bilmiyorum da listeyi misteyi artık pozitiflere emanet ederim psikolojim hiç iyi değil 🤣
belki de şu an içinde bir yerlerde annesine tutunmaya çalışıyodur bilemeyiz inşallah iyi düşünelim iyi olsun. güzel haberleri sizdende alırız inşallah. :KK200::KK200:

Ya bende sürekli birşey soruyorum ama yine bir sorum var 😀 bugün çok baş ağrım böyle hastalık başlangıcı gibi halsizliğim ve sersemlik var kafamın içinde yarın transferim var acaba progestanın etkisi mi dün günde 3 doza cıkarmıştık o mu yapıyor acaba benzer seyler yasayanlar var mı

Ay bir de o gün raporum bitiyor işe başlayacağım inşallah mutlulukla başlamak nasip olsun yoksa iş yerinde o ruh halini yürütmek nasıl olur bilmiyorum benim gibi o gün işebaşlayacak var mı ?
Benim doktor cuma izin al transfer günü pazartesiden başlatalım raporunu dedi sağolsun öyle olunca 10 günlük raporun 17snde bitiyor. 18 işe başlarım.

Ya bende sürekli birşey soruyorum ama yine bir sorum var 😀 bugün çok baş ağrım böyle hastalık başlangıcı gibi halsizliğim ve sersemlik var kafamın içinde yarın transferim var acaba progestanın etkisi mi dün günde 3 doza cıkarmıştık o mu yapıyor acaba benzer seyler yasayanlar var mı
Olabilir bence o kadar çok hormon alıyoruz ki baş ağrısı sersemlik normal. Mesela benim bir hapım var endol diye onu içtikten yarm saat sonra mide bulantısı baş dönmesi sersemlik yapıyo ama biliyorum ki haptan çunku her içtiğimde aynısı. Bir de günde 3 kere 😔

Olabilir bence o kadar çok hormon alıyoruz ki baş ağrısı sersemlik normal. Mesela benim bir hapım var endol diye onu içtikten yarm saat sonra mide bulantısı baş dönmesi sersemlik yapıyo ama biliyorum ki haptan çunku her içtiğimde aynısı. Bir de günde 3 kere 😔
Ya birden halsizlik çökünce endişelendim ağırlık çöktü resmen uyku hali bastırdı acaba hasta mı oluyorum dedim valla artık psikolojim hepten çökmüş durumda bir an önce ne olacaksa olsun artık gerçekten böyle çok zor nolcak diye beklemek

Ben size şunu soyleyeyim şimdi bukadar dikkat ediyoruz tabi ama ilk gebeliğimde çok ağır bir işte çalışıyordum ve çok ağır kaldırrığım bir işti o halde bebeğim tutundu ve kadın doğum doktoru drmişti ki o bebek tutunmayacaksa sen pamukta da yatsan tutmaz ama tutunacaksa halter de kaldırsan düşmez dedi
Benim doktorum da aynısı dedi hatta sakın yatma git eğlen gez aklından çıkar dedi :)

Siyahhhinci

5. Gün
2 tane

4ab
4bb

13 Aralık

05/12/2025
@beyazkasimpati

5. Gün

4ab

15 Aralık
1.deneme