- 3 Haziran 2016
- 896
- 487
- 103
- Konu Sahibi beyazkasimpati
Eczacı bu markayı iyi dedi ilkkez kullanıyorum ama hemen çıktı ve pembe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç idrar tutmadım duşa girerken yaptım çıkınca baktım boyleKızlar testinizi 4 saat idrar tutmayla mı yapıyorsunuz sabah idrarıyla yapmayanlar
Çok sevindim canım cesaretinden dolayı da ayrıca tebrik ederim pozitifler artıyorCanım hiç idrar tutmadım duşa girerken yaptım çıkınca baktım boyle
Ayy ben de çizgi görüyorumkızlar bugun t+4 ve ben kimseden habersiz bir yaramazlık yaptım![]()
Öyle daha belirgin olabilir öyle dene istersen benim 3. Gün olduğu için ve de tabi ki tutmama ihtimali de olduğu için cesaret edemiyorum t+9 dayım cuma kan vermeye gideceğimCanım hiç idrar tutmadım duşa girerken yaptım çıkınca baktım boyle
Henuz çok erken bikaç gün ilk idrarla takip edicem elimde predictor var gerekirse sbaah onu yapıcamÇok sevindim canım cesaretinden dolayı da ayrıca tebrik ederim pozitifler artıyor![]()
Var dimiAyy ben de çizgi görüyorumhangi marka test yaptınız
Sabah ilk idrarla da bakayımÖyle daha belirgin olabilir öyle dene istersen benim 3. Gün olduğu için ve de tabi ki tutmama ihtimali de olduğu için cesaret edemiyorum t+9 dayım cuma kan vermeye gideceğim
Var var ben ilk transferimi ekim ayında olmuştum yine böyle bir grubumuz vardı bir tane arkadaş t+5 te kan verip öğrenmişti hatta düşüktü değeri ama gebelik vardıVar dimiClear pink diye bir marka eczacı çok eski bir marka guvenilir dedi
Muhtemelen benim de çok düşük yeni yansıdı heralde eğer varsaVar var ben ilk transferimi ekim ayında olmuştum yine böyle bir grubumuz vardı bir tane arkadaş t+5 te kan verip öğrenmişti hatta düşüktü değeri ama gebelik vardı![]()
Nolur bize de dua et biz de pozitifleri görelim seni hamiş kategorisine ekledim ben kafamdanMuhtemelen benim de çok düşük yeni yansıdı heralde eğer varsa
Ben herzaman dua ediyorum Rabbim düşmanıma bile aratmasın hepiniz pozitif gorun inşallah kızlar canı gönülden dileğim❤Nolur bize de dua et biz de pozitifleri görelim seni hamiş kategorisine ekledim ben kafamdan![]()
Çok erken yapmanıza rağmen çıktıysa bence bende vardır diyorum canımBöyle daha net görünüyor![]()
Amin amin inşallah kızlar çok heyecanlıyım inşallah sıkı sıkıya tutunurÇok erken yapmanıza rağmen çıktıysa bence bende vardır diyorum canımlimonlusodaaa
rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Idrar testi yaptim cok net bir sekilde tek cizgi gordum tokat gibi geldi t+9da 3.gun embriyosu predictor early hem de, hicbirinizin moralini bozmak istemem ama ben baya bozuldum
T+11de vericem o gunu soyledilerCanım moralini bozma ben son güne kadar test yapmayacağım. İnsanın modu düşüyor çok haklısın ama halen sans var 3.gün embriyosu normalde sonuç için t +12 gün veriyorlar doktorlar diye biliyorum![]()
Sebepsiz miydi sizin olmama sorunu ? Yoksa başka bir şey mi canım ?T+11de vericem o gunu soylediler
Benim amh 0.48 tek bildigimiz kotu sey bu 6 yumurta toplanabildi gelisen 2 tane 3.gunSebepsiz miydi sizin olmama sorunu ? Yoksa başka bir şey mi canım ?