• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Ya ben fazla sıkışık girmişim hemşire bile şaşırdı baya sıkıntı cektim valla 😂😂 hemen sonra sürgü getirdiler ona yaptım ama acaba biraz beklese miydim şimdi içime dert oldu ama bir sıkıntı olmaz yapabilirsin dediler ama bir yandanda Bana hemşire kafamı kaldırıyorum karın kaslarımı oynatıyorum diye bile kızdı karın kaslarını cok oynatma diye bilmiyorum valla hayırlısı artık😂
Ben de oyleydim bi daha olursam o kadar sıkişmam ama o kadar sıkışık olmama ragmen retrovert uterus(ters rahim) oldugum icin mi ne zor gorduler rahim icini ultrasonla

Kan test

kan testi verene kadar hiç bir şey belli olmaz gönlümüzü ferah tutup Allaha teslim olmaya çalışalım 🥰
Valla kızlar canınızı hiç sıkmayın hem hemşire hem doktora ayrı ayrı sordum ikisi de dedi ki kan sonucu çıkana kadar hiçbir şeyi doğru kabul etmeyin dedi idrarda görseniz bile kanda istediğimiz değer olmayabilir dedi ya da idrarda görmeyip kanda iyi değerler görebiliriz diyor çok fazla karşılaşıyoruz böyle durumlarla diyor o yüzden ben de karar verdim yapmayacağım moral bozmaya gerek yok

Kızlar ben sabah bir heyecanla idrar testi yaptım T+6 dayım neyazık ki bembeyaz bir ekran gördüm biraz üzüldüm ama sonra forumda T+8 de bile idrarda negatif görmelerine rağmen kanda pozitif gören kişilere denk geldim ve içimi rahatlatmaya çalışıyorum keşke yapmasaydım dedim , inşallah tutunmuştur miniğim bana bol bol dua ediyorum 😔
Bencede içini rahat tut ben de bu yüzden bu gün doktorumla konuştum T+8 deyim şuan pazartesi tahlil var yarın yapalım kan testi dedim doktoruma hayır dedi en erken şuan dedi Kan verilmez zaten dedi tutunma dedi 6. Güne kadar devam eder dedi tututan embriyo kendine plasenta oluştururken beta değeri yükselir dedi o yüzden şuan çıkan sonuç genel olarak bize doğruluğu yansıtmıyor dedi belki yarından itibaren yükselmeye başlayacak bunu bilemeyiz dedi ben de çubuk testler yaptım hep bembeyaz bence bekle evham yapma en iyi sonuç kan
Herkesin erken belirlenecek diye bişey yok. Arkadaşım Hamileyken ilk 6 ay adet olmuştu 6 aylık hamileyken öğrendi gebeliğini. Yani her beden kendine özgü.

Ayy kızlar beta değerim ilkinden iki gün sonra 302 geldi ama ilk orana göre çok yükselmedi başka yerde yapmıştım doktor cumartesi bir daha istedi laboratuvar ve saat farkından da olabilir dedi ama korkmadım da değil yaşayan var mı ?

Bencede içini rahat tut ben de bu yüzden bu gün doktorumla konuştum T+8 deyim şuan pazartesi tahlil var yarın yapalım kan testi dedim doktoruma hayır dedi en erken şuan dedi Kan verilmez zaten dedi tutunma dedi 6. Güne kadar devam eder dedi tututan embriyo kendine plasenta oluştururken beta değeri yükselir dedi o yüzden şuan çıkan sonuç genel olarak bize doğruluğu yansıtmıyor dedi belki yarından itibaren yükselmeye başlayacak bunu bilemeyiz dedi ben de çubuk testler yaptım hep bembeyaz bence bekle evham yapma en iyi sonuç kan
Herkesin erken belirlenecek diye bişey yok. Arkadaşım Hamileyken ilk 6 ay adet olmuştu 6 aylık hamileyken öğrendi gebeliğini. Yani her beden kendine özgü.
Kesinlikle katılıyorum ben de hem forumdan hem chatgbtden baya okudum araştırdım erken çıkmak zorunda değil günümüzü bekleyip kan vermek en doğrusu olacak hayırlısıyla görelim pozitifleri

Ayy kızlar beta değerim ilkinden iki gün sonra 302 geldi ama ilk orana göre çok yükselmedi başka yerde yapmıştım doktor cumartesi bir daha istedi laboratuvar ve saat farkından da olabilir dedi ama korkmadım da değil yaşayan var mı ?
Maşallah Allah tamamına erdirsin herkesin embriyosunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇🌸

Merhaba bülent tıraştan memnun musunuz acaba doktoru hiç göremiyorum diyenler olmuştu burda çok. Fiyat olarak çok mu yüksek acaba
Bu konuda benim bir bir yorumum olacak, benim doktorum da Bülent Bey’in kendisiydi. 2022 yılında tedaviye başlamıştık 4 negatif denemeden sonra ve sayesinde kızımı kucagıma aldım 2023’de. Şimdi de dondurulmuş embriyo için transfer sürecini yeni bitirdik ve muhtemelen olumsuz sonuçlanacak. Olumsuz sonuçlanacağı için değil, 2-3 yıl önceki düzeni görmüş biri olarak çok net söyleyebilirim ki kurum çok değişmiş. O eski özen, disiplin bu sefer yoktu. Türkiye’deki kimse hocanın bilgisine laf edecek kadar densiz olamaz ama bence ekibinin ( doktorların, hemşirelerin) düzeni eskisi gibi asla değil. Ki geçen yıllarda ben kendim kaç tane arkadaşımı gönderdim ama bundan sonra öneremem kimseye. İletişim de eskisi gibi kuvvetli değil.

Back
X