Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Evet evet ilk önce bununla başlayacağından bahsetti. Ben de buna güveniyorum bakalım

Ayy kızlar teşekkür ederim bilgiler için bir de duş ne zamn alabiliyoruz sezeryandan sonra ( sanki ayağa kalkabildim de duş kaldı )

Hahaah kız napsak anaokulu evraklarını da hazırlayalım bari direkt yazdırırız ahhahaha

Kuzum gözün aydın Allahım sağlıklı sihhatli anneli babali büyütmeyi nasip etsin. Zor seyler yasamissin ama kuzunn yaninda şükürler olsun .
Beterinden korumus Allah
Iyi olmaniza sevindim..
Ğ
canım ben de 38+3’üm. Bebek de pek gelecek gibi değil sanki hiçbir belirti yok, yalancı sancı bile Doktoruma bizzat sordum suni sancıya pek yanaşmadı. Hem bebek hem de anne için stresli bir süreç bence dedi, belli bir açılma oranında doğumu hızlandırmak için suni sancı işe yarar ama suni sancı ile doğum başlatmayı önermem dedi. Ben de haftası dolduğu halde gelmezse sezeryan olacağım

Eklentiler

• 1000000848.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 94
Ben odama geçtiğimde herkes bebeğimin başındaydı

Ben de yazsam aynılarını yazardım canım. Aynı durumdayız, hafif sarılık var, sütüm çok çok az, max 3 saatte bir memeden mama ile besliyorum, meme ucum yetmiyor silikon uç kullanıyorum. Sürekli süt sağıyorum. Göğüslerim düğüm düğüm, onu açmaya çalışıyorum bir yandan. 6 günde toplamda 15-20 saat anca uyumuşumdur. Geceleri çığlık kıyamet, susturamıyoruz, en son babasının kucağında uyutuyoruz korka korka, biraz uyuyalım diye. Yorgunluk, uykusuzluk max seviyede, düzene ne zaman gireriz onu bekliyorum. Eşim ve annem inanılmaz yardımcılar, ona rağmen perişan haldeyim. Eşim yarın işe başlayacak, çok korkuyorum bir kişi eksilmesinden Göğüsten direkt emzirebilen ve sütü gelenler çok çok şanslısınız kızlar. Çok büyük bir konfor. O günlere gelmeyi iple çekiyorum
Ama her şeye rağmen öyle bir sevgi ki güç geliyor insana kokladıkça

Benim ilk yürümemi 12 saat sonra yaptılar. Hemşire sondamı çıkardı, altımı bağladı üstüme zaten gecelik giydim kolaylık olması için. Gazını takip ediyorlar evet, ben 20 saat falan yapamadım, öyle olunca ilaç verdiler, sonra yapmaya başladım. Sürekli soruyorlar yaptın mı diye. Çünkü bir yandan çıkışımız yapılacağı için gaz çıkarmadan göndermek istemiyorlar.

Canım 40+0 da her şey yolunda olmasına rağmen, ben 3-4 gün daha beklesem mi diye içim içimi yerken doktorum beklemeyi genel olarak risk gördüğü için suni ile başladık. Ki çok korkuyordum normalde suniden. Ama başlayınca korkularım azaldı. Sonra oğlum kakasını yapmış, doktor suyumu patlatınca gördük. Acil sezaryene dönmem gerekti. İlk doğumum, vajinal olmasını o kadar isterdim ki. Sezaryen gerçekten kolay değil. Yani zorunlu olmadıkça gerçekten daha rahat olacağını düşünerek sezaryen yapılmamalı diye düşünüyorum. Her şey yolundaysa suni de denenmeli, güzel giderse epidural de aldın mı misler gibi doğurup 1-0 önde başlamak en güzeli.
Ha sezaryen de hayat kurtarıyor, iyi ki var o ayrı.

Bir de benim hikayemde iyi ki 40 tan sonra beklemem diyen doktora denk gelmişim diyorum. Bana kalsa beklerdim ve belli ki kakasından dolayı sorun yaşardık.

Elbette herkesin süreci ayrı ilerliyor. Henüz doğum yapmamış annelerime kolaylıklar diliyorum. Hangi şekilde olursa olsun, zor ama evet sonu çok güzel

Benim su yalanci kasilmalar bu ara sıklasti daha cok karnim sertlesiyor gibi doguma yakin mi oluyo boyle acaba

Ben haftalarca yalancı sancılarla boğuştum, doğuma yakın yalancı sancılarım çok azaldı. NST' de 100 lere gelen sancılarım vardı ama doğum haftamda baya düşüktü sancılar. Sancılardan dolayı hep erken gelecek diye düşündüm 40 oldu gelmedi bebeğim

Kuzumm çok geçmiş olsun. O kadar az giriyorum ki buraya, hepsini okuyamıyorum ama yazmadığını fark ettim sürekli aklım sendeydi benim de. Şu an ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. En kısa zamanda toparlanırsınız umarım

Kızlar ben 41+0 da doğum yaptım iki haftadır suniye cesaret edemedim ilk doğumum normal olduğu için bu seferde öyle olsun diye bekledim bugune kadar ama nasip değilmiş olsun ikimizde sağlıklıyız sonuç olarak ...pazartesi artık bebeği tehlikeye atmicam suniys suni dedim ama bugün gece 3 gibi sancıyla uyandım yine yalancı sanci.diye eşime söylemedim bekledim sonra artınca devamı gelince anladım ki gerçek sancı bir saat evde cekiyim dedim sancıyi biraz ev toparladım o arada sancı geldikçe yaptırmadı tabi ama aralarda yaptım eşime söyledim 4 buçuk gibi hastaneye geldik ve sancım cidden çok fazlaydı ki acilmam çok çabuk olmuş 7 8 cm dedi ve doğurur bu şekilde diye direk doğuma alındım sonra suyum gelirken mekonyumlu geldi sonları dendi ikindim sürekli ikin dediler ama bir türlü olmadi bebeğim 3700 olmuş biraz kilodan sanırım bide acilma tam.olmadan başladılar bence ondan yapamadım sonra kalp atışı düştü biraz acil sezeryana alındım sezeryan olurken bağırsağımda bir kist ve rahmimde bir iyi huylu tümör varmış doktor onuda almış o yüzden biraz uzun sürdü uyandığımda bebeğimi sordum direk ve bebeğinde sende iyisin dediler giydirme mislerdi.hala odaya getirilince annem giydirdi çok şükür bir sıkıntı olmadan geçirdik doktor suni sancı korkundan sezeryan korkundan iki hafta kaçtın dedi sezeryana döndü genede dedi bebeğim çok tatlı Allah'ım böyle güzel bi duyguyu herkese yaşatsın

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…