Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Oyy maşallah kavuşmussun kuzum sende bebeğine sonu güzel bitmiş ya çok şükür olsun böyle hayırlısı olanmış sağlıkdan ötesi yok maşallah size

Çok üzgünüm neden olmuş söylediler mi? Tez zamanda kollarına gelir yine inş. Onun iyiliği için biliyoruz ama ana yüreği dayanmıyor
Hayır canım yarın doktorla görüşücez aminn inşallahhh çok zor rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın ağlamaktan gözlerim zor açılıyor kıyafetlerini koklayıp duruyorum kuzumun

Kızlar bebeğime tekrar yatış verdiler idrar yolu enfeksiyonu yüksek çıktı Allah'ım ikinci kez ayırdılar bebeğimi benden nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canım çok üzüldüm rabbim şafi ismiyle şifa versin lütfen sakin kalmaya çalış bugünlerde geçici İnşanlah

Maşşallah canım benim sende elendin daha seni dün etitketledim ne bileyim doğrulmuşsun

Bıgünde aynı şekil nişan geldi ama bebek yok aksine gece bir rahat uyuyoruz ki son iki gündür anlatamam böyle giderse içerde okula da başlarız
Canim kontrole gittinmi peki bebek hareketlerjni takip ediyomusun benim nişanım kizimda aksam 5 bucukta geldi sancimda gece yarisindan sonra ufak ufak baslamisti bana yarınada dogurabilirsin 1 haftayada dogurabilirsin oyuzden eve git enerji topla demişti dr. Suanki aklim olsa sancim yokken bolca esneme hareketi yapar sanci yokken acilma olsun die ugrasirdim yorucu heraket yapma sen dinlen ama esnet bacak arani

Hayır canım yarın doktorla görüşücez aminn inşallahhh çok zor rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın ağlamaktan gözlerim zor açılıyor kıyafetlerini koklayıp duruyorum kuzumun
Amin canım. Zor ama üzülmemeye çalış lütfen, sütün etkilenmesin. Bol bol süt sağıp götürmeye çalışın, şifa olur ona. Tez zamanda kavuştursun inşallah

Kızlar sabah 11 de sezeryanım var dua edin 2. Sezeryanım çok korkuyorum ilki güzel geçmişti ama kızım yoğun bakım ünitesinde kalmıştı inşallah bu öyle olmaz gece gece korku bastı beni
Korkma lütfen, benim de ikinciydi operasyon sonrası çok daha kolay geçti. Lakin ilkinde bebeğim hemen yanıma gelmişti, ikincide bir hafta kuvözde kaldı. Korkutma kendini, her şey çok iyi geçsin inşallah

Sancı gelmeden açılma oluyo mu öyle duymamıştım

Ben bekleme konusunu doktora sordum bebeğin genel durumu iyiyse bekleyebiliriz diye yuvarlak bi cevap verdi hiç haftadan falan bahsetmedi. Bu seferki kontrolde kaka konusunu da bir sorayım benim de aklıma takılıyor henüz haftam dolmamış olacak ama dolduğunda nasıl bir yol izleneceğini bilmek istiyorum biz ne kadar plan yaparsak yapalım nihayetinde bebek istediği şekilde geliyor

40+0 a mı 41+0 a mı bekletiyor yani canım senin doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…