• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Canım ben pilates yaptım 37ye kadar sonrasında da evde hep pilates topu egzersizi yaptım kanala girmesinde çok faydası olduğunu düşünüyorum 💚

Hoççagalınn gideyom ben 🤣🤣
Canım ben de normalde zaten spor yapardım fıtness vs. Hamilelikte de özel pilatese gittim. Bu hafta bıraktım 38’de :) Her gün 7 bin civarı adım attım. 37’ye kadar çalıştım 🙂 ama yok kanala inmedi daha

bacım sen buralara gir biz seni doğurturuz ilham vererek🤣🤌🏼
Cnm bugn hastaneye gttm sabah nst normaldi ama eve geldim saat 12 sag kasigimdan fizime kadar agri giriyor sola yattm gecmedi dus aldm gene gecmexi hala var agri ssu yada nisan yok napmaliyim tekrar doktorami gitsem beklesemmi sen yda bilen baska biri varsa bilgi verin

Doktorum regl sancısı gibi sadece kasık ağrısı olduğunda bebeğin baskısıyla alakalı aynı zamanda da serviksine baskı yapıyor kısaltıyor demişti. Bel ağrısına da yalancı kasılmalar artık düzenliye geçme denemeleri demişti. Vajinada batma sızlama oluyodu ama bu iki gündür arttı hele bugün sabahtan beri 20 defa olmuştur belki. Sen şu an kaç artısın ? Çatı falan yaptı mı sana ?
Cati yapmadı 36+3teyim bebeğim de 1 hafta önde gelişimi. Benim de batma sizlama çok oluyor geçen hafta serviks 29du perşembe tekrar kontrol var bakalım doktorun dediği gibi kısalma olmuş mu

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 39+4 üm. Daha önce de bahsetmiştim 40+0 a kadar kendi gelmezse suniyle başlatacak doktor yavaş yavaş. Gittiğimde 1 cm açıklık vardı doktor kaslarım iyice yumuşadığı için biraz tabiri caizse eşindi bebeği dürttü 😂 3 cm e çıkardı. Bugün yarın biraz kanaman olabilir bi de iyice aşağı inmiş belki kendi de gelebilir bu iki günde dedi. Beklemedeyiiz hala bakalım. Duam kendisinin gelmesi yönünde 🥲

Karnımda sertleşmeler çok sık oluyor ama öyle sancı gibi değil
Benımde 2-3 gündür karnım sertleşiyor sık sık bu nst de sancı olarak gözüküyor mu acaba nst de sancın var mıydı? Şirinin de açılması vardı ya bir kaç güne doğum yapmıştı seninde öyle olacak herhalde güzel bir elenme olacak 😍 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏 🌸

Cnm bugn hastaneye gttm sabah nst normaldi ama eve geldim saat 12 sag kasigimdan fizime kadar agri giriyor sola yattm gecmedi dus aldm gene gecmexi hala var agri ssu yada nisan yok napmaliyim tekrar doktorami gitsem beklesemmi sen yda bilen baska biri varsa bilgi verin
kuzum ben bikere sağ kasıgımdaki ağrıdan dolayı gitmiştim hastaneye bebeğin hareketleri dedi gönderdiydi eve ama sen yinede takip et şiddetlenirse git mutlaka doktoruna

Doktor kaç günde bir çağırıyor canım
Haftalık gidiyorum hala canım
Canım ben de normalde zaten spor yapardım fıtness vs. Hamilelikte de özel pilatese gittim. Bu hafta bıraktım 38’de :) Her gün 7 bin civarı adım attım. 37’ye kadar çalıştım 🙂 ama yok kanala inmedi daha
Seninkinin niyeti yok o zaman canım 🥹 hayırlı zamanda gelsin 💚
Benımde 2-3 gündür karnım sertleşiyor sık sık bu nst de sancı olarak gözüküyor mu acaba nst de sancın var mıydı? Şirinin de açılması vardı ya bir kaç güne doğum yapmıştı seninde öyle olacak herhalde güzel bir elenme olacak 😍 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏 🌸
Kuzu ilk nstde 86 ya kadar sancım çıkmıştı o esnada karnımda sertleşmişti. Şuan maks 30 a çıkıyor sancı

Haftalık gidiyorum hala canım

Seninkinin niyeti yok o zaman canım 🥹 hayırlı zamanda gelsin 💚

Kuzu ilk nstde 86 ya kadar sancım çıkmıştı o esnada karnımda sertleşmişti. Şuan maks 30 a çıkıyor sancı
Anladım bakalım yarın kontrolüm var kaç çıkacak merak ettim sağlıkla gelsinler ama artık gelsinler 😂🙏💗
Kızlar biz doğduk 😍 bebişim 3830 gr doğdu sağlıklıyyız çok şükür 🤗 spinal sezeryan oldu çok rahattı ama hala uyuşuğum 🙈 Allah herkese nasip etsin kolay doğumlarınız olsun 😍🤗
Ayyy günlerimiz yakın veee sen doğum yaptın 😍 darısı bizim başımıza kıskanıyorum kavuşmak istiyorum sizleri böyle görünce 🥰❤️ tadını çıkarıyorsun şuan misss ❤️

Kızlarr ben sürekli bir şeyleri yıkamaktan kaynatmaktan bunaldım. Bir haftada ellerim pert oldu. Biberon değil ama mama ile beslediğim ve süt sağdığım için sürekli bulaşık çıkıyor. Kısayolu var mı bu işin ya bu biberon sterilazatörleri işe yarıyor mu? Kullanan memnun kalan var mı? Aventinki için çok ıslak bırakıyor demişler. Hayatımı kolaylaştıracak bir araca ihtiyacım var

Back
X