Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kuzum sağlıkla büyüsün bebişin gözünüz aydın demekki biz ne kadar bişeyler düşünsek de bebekler nasıl gelmek istiyorsa o şekilde geliyor sağlıklı gelsinler de. İkinizin de iyi olmasına çok sevindim

Canım çok şükür ikinizde sağlıklısınız. Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah

Kuzuu hayırlı olsunnn gözün aydınn öyle miydi böyle miydi derken aslında geliş şekillerini kendi seçiyolar bize seçim pek düşmüyo işte allah sağlığını mutluluğunu göstersin hepp

Ayy kızlar teşekkür ederim bilgiler için bir de duş ne zamn alabiliyoruz sezeryandan sonra ( sanki ayağa kalkabildim de duş kaldı )
Ertesi gün duş aldım ben, sonrasında dikişlere pansuman yapıp bandını yeniliyorlar. Eve gittikten 2 gün sonra da bandı çıkarmamı istemişti doktorum.

Canım çok gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah biraz zorlu bir süreç olmuş ama sonu ferah olmuş

Kızlar bebeğime tekrar yatış verdiler idrar yolu enfeksiyonu yüksek çıktı Allah'ım ikinci kez ayırdılar bebeğimi benden nasıl dayanıcam bilmiyorum
Çok üzgünüm neden olmuş söylediler mi? Tez zamanda kollarına gelir yine inş. Onun iyiliği için biliyoruz ama ana yüreği dayanmıyor

2 saatte bir saginca 10 ml süt anca geliyor.yetmiyor.suan sagmaA ağırlık verdik memeden az gelince almak istemiyor
Nasıl bir makine ile sağıyorsun? Mümkünse hastane tipi makine bulursan onlar çok daha iyi çekiyor sütü. Solgar’ın brewer yeast diye takviyesi var, malt içeriyor, süt artırımı için onu kullanabilirsin. Bir de orda var mıdır bilmiyorum ama Malta’na gibi malt içecekleri içebilirsin. Bende en çok süt artıran şey yağlı proteinli beslenmek oluyor, tabii bol su yanında.

Bebeği ameliyathanede muayene vs ettikten sonra bebek hemşiresi götürüyor gözlem odasına, anne odaya geldikten sonra getiriyorlar. Yani benim hastanede süreç böyleydi. Direkt getirip emzirtiyorlar zaten. Senden önce kimse elleyemiyor

Canımm gözün aydın sağlıkla huzurla büyüsün bebişin nasıl geldiği önemli değil nasılsa unutturuyor her şeyi hep güzel günlerini gör

Ayy kızlar teşekkür ederim bilgiler için bir de duş ne zamn alabiliyoruz sezeryandan sonra ( sanki ayağa kalkabildim de duş kaldı )
Ertesi gün çıkarken alabilirsin demişti Dr um. Dikiş üzerine bir şey sürdü, direk alabilirsin dedi ama içim rahat etmedi diye üzerine sezeryan sonrası dikiş yerine kapatacak su geçirmeyen bantlar var, onlardan almıştım

Kızımda yanıma yatırdılar, birlikte çıktık odaya

Merhabalar kizlar bugün tam 37 haftalık oldum doğum belirtileri yaşadınız mı ? Doğumdan birkaç gün önce şunlar oldu dediğiniz şeyler var mı sorayım dedim çok merak ediyorum da bir şey yaşayacak miyim acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…