• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Yalnız olmadigimi bilmek güzel.ama her geçen gün iyiye gidiyor Allah'tan.esim hastaydı hiç yardımcı olamıyordu.2 gündür o eklenince rahatladim. Takviyeleri de arttırdım..ve dedigin gibi gece çığlık atarak ağlamaları var bizimkinin de.kac gündür aglamakliyim.esim işe gidince ve annem eve donunce nasıl olacak diyorum.
Onlar da bu dünyaya alisicak inşallah, biz de
Bizimki de öyle çığlık çığlığa. Gaz sancısından oluyor hep, sab simplex damlaya başladık, bir de probiyotik olarak biogaia

Kızlar benim göğüs uçlarım paramparça acısından dayanamıyorum psikolojim bozuldu artık göğüs ucu yarasına ne iyi gelir sadece lanolin yağı kullanıyorum oda ise yaramiyo

Kızlar benim göğüs uçlarım paramparça acısından dayanamıyorum psikolojim bozuldu artık göğüs ucu yarasına ne iyi gelir sadece lanolin yağı kullanıyorum oda ise yaramiyo
Lansinoh kullan canım çok iyi geliyor

Ben emziremiyorum pek, genelde pompa kullanıyorum ama gümüş kapak kullanıyorum ve işe yaruyir bence

Ben odama geçtiğimde herkes bebeğimin başındaydı 😂

Bebeği ameliyathanede muayene vs ettikten sonra bebek hemşiresi götürüyor gözlem odasına, anne odaya geldikten sonra getiriyorlar. Yani benim hastanede süreç böyleydi. Direkt getirip emzirtiyorlar zaten. Senden önce kimse elleyemiyor 🤣

Kızımda yanıma yatırdılar, birlikte çıktık odaya
Kızlar demek ki hastaneden hastaneye değişiyorr :D Doktorumla bir sonraki kontrolümde bi konuşayım ben bunuu :) Çok teşekkür ederim hepinize :)

Gümüş kapak da iyi geliyor diyorlar. Ben henüz doğum yapmadım ama lansinoh kreme doktorum 36. Haftadan sonra başlattı hatta her kontrolde soruyor sürüyor musun diye. Birkaç günde bir de 15-20 dk gümüş kapak kullanıyorum

Kızlar demek ki hastaneden hastaneye değişiyorr :D Doktorumla bir sonraki kontrolümde bi konuşayım ben bunuu :) Çok teşekkür ederim hepinize :)
Benim de hayalimde hep bebeğimle beraber çıkmak var ve hatta bebeği eşime ilk ben gösterip kucağına vermek istiyorum inşallah nasip olur ilk karşılaşmalarına şahit olmak

Benim de hayalimde hep bebeğimle beraber çıkmak var ve hatta bebeği eşime ilk ben gösterip kucağına vermek istiyorum inşallah nasip olur ilk karşılaşmalarına şahit olmak
Aynen aynen canımm. Bende ilk kez bebişi benim yanımda görsünler herkesin tepkisine şahit olayım istiyorumm. Umarım mümkün olur. Sanırım normal doğumda bu daha mümkün olan birşey de. Bakalım kontrole gittiğimde doktorumla bi konuşucam

Tahinin uzerindeki yagda iyi geliyomus die gördüm denemedim ama canim bi cpt felan sorup yap yaparsan

Aynen aynen canımm. Bende ilk kez bebişi benim yanımda görsünler herkesin tepkisine şahit olayım istiyorumm. Umarım mümkün olur. Sanırım normal doğumda bu daha mümkün olan birşey de. Bakalım kontrole gittiğimde doktorumla bi konuşucam
Ben de her gittiğimde şunları soracağım diye kuruyorum ama kontrolde hepsi aklımdan uçup gidiyor nedense 😄

Ben de her gittiğimde şunları soracağım diye kuruyorum ama kontrolde hepsi aklımdan uçup gidiyor nedense 😄
Ahaahha ben en son 8 inde gittim çalışabilir aldımm. Telefonuma not almıştım. Kontrolden sonra doktorum sordu şikayetin sormak istediğin birşey var mı diye. Aaa dedim bu sefer hazırlıklı geldim hepsini not aldım hahahh. Rahat rahat sormuştum :D

Kızlar merhaba 38+4’üm. Doktorumla konuştuk, 25 Aralık’a kadar normal yolla gelmezse, sezeryan olacağım 25 Aralıkta :) 10 gün kaldı bakalım. Her şeyin hayırlısı artık

Kızlar merhaba 38+4’üm. Doktorumla konuştuk, 25 Aralık’a kadar normal yolla gelmezse, sezeryan olacağım 25 Aralıkta :) 10 gün kaldı bakalım. Her şeyin hayırlısı artık
Hayırlı olsun canım 25 Aralık benim evlenme yıldönümüm o yüzden o tarih çok cazip geldi şimdi 😄 inşallah gerek kalmaz da doğumumuz kendiliğinden başlar

Ahaahha ben en son 8 inde gittim çalışabilir aldımm. Telefonuma not almıştım. Kontrolden sonra doktorum sordu şikayetin sormak istediğin birşey var mı diye. Aaa dedim bu sefer hazırlıklı geldim hepsini not aldım hahahh. Rahat rahat sormuştum :D
Ben not alsam bile notu unutuyorum some hamilelik problems 🤣

İlk hafta benimde öyleydi lanolin ve gümüş kapak kullandım bi de süt sağıp bol bol dinlendirdim sütü de kaşık biberonla verdim, 1 hafta sonra toparladı

Bıgünde aynı şekil nişan geldi ama bebek yok aksine gece bir rahat uyuyoruz ki son iki gündür anlatamam böyle giderse içerde okula da başlarız 😂
Ana okulu terimi burdan geliyor olabilir 😂😂 ayy su gibi gelsin inşallahh sancısını çok hissetmeden kısa sürede alırsın kucağına 😍

Back
X