- 18 Temmuz 2022
- 7.616
- 13.909
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #55.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin canımKızlar bebeğime tekrar yatış verdiler idrar yolu enfeksiyonu yüksek çıktıAllah'ım ikinci kez ayırdılar bebeğimi benden nasıl dayanıcam bilmiyorum
![]()
Ben nişanım geldikten sonraki gün kontrole gittim 5 cm açılmam vardı sancım hiç yoktuSancı gelmeden açılma oluyo mu öyle duymamıştım
Kolaylıkla sağlıcakla, korktuğun gibi hiç bir şey olmadan kavuş yavrunaKızlar sabah 11 de sezeryanım var dua edin 2. Sezeryanım çok korkuyorum ilki güzel geçmişti ama kızım yoğun bakım ünitesinde kalmıştı inşallah bu öyle olmaz gece gece korku bastı beni![]()
40 haftaya bekletecek canım. 40+0 da gelmezse sezeryan40+0 a mı 41+0 a mı bekletiyor yani canım senin doktor
Evet yapıyorum canım çok sağol li kendimi yormak yerine egezersiz yapıyorumCanim kontrole gittinmi peki bebek hareketlerjni takip ediyomusun benim nişanım kizimda aksam 5 bucukta geldi sancimda gece yarisindan sonra ufak ufak baslamisti bana yarınada dogurabilirsin 1 haftayada dogurabilirsin oyuzden eve git enerji topla demişti dr. Suanki aklim olsa sancim yokken bolca esneme hareketi yapar sanci yokken acilma olsun die ugrasirdim yorucu heraket yapma sen dinlen ama esnet bacak arani
Doktor dedi senin öyle olmuş halada öyle gdyr sanırımKimisi sanci hissetmiyor açılması varken
Maşallah kızçemizee bizim yerimize de kokla sevikimizde iyiz kuzum çok şükür çok güzel uyuyor sürekli anneside onu izliyor aşkla
sen nasılsın balım?![]()
Yok bacımm sen yarın sancılanır sonraki gün doğurursun olumlama yap. Nişanım geldi demişsin ne kadar geldi ? Bi arkadaşımın nişanı gelmişti açılması başlamıştı o da sancım gelmiyo falan diye üzülmeye başlamıştı ertesi gün akşamına sancısı arttı ama meğer bi parçasıymış asıl parça o sancılarla bir gelmiş çok fazlaymış ondan sonra da sancısı artmış o sabah doğumu oldu ki suni sancıdan korkma çünkü eğer incelme ve olgunluk varsa biraz da açılma olduysa suni işe yarıyor gönlünü ferah tutYok yok hala keyfi yerinde illa o suniyi yedirecek banabugünde doğurmadım arkadaşlar bu kızlar erken doğar diyenler nerde lütfen bir bakın korkmaya başladım
Aminnn inşallahhhCanım çok üzüldüm rabbim şafi ismiyle şifa versin lütfen sakin kalmaya çalış bugünlerde geçici İnşanlah![]()
Aminnn inşallah elimde değil doğduğunda 9 gün küvezde kaldı bugün aynı şeyleri yaşıyorum bebeğim artık bı aylık oldu küvezde durmuyor diyor hemşire öyle ağlıyormuşAmin canım. Zor ama üzülmemeye çalış lütfen, sütün etkilenmesin. Bol bol süt sağıp götürmeye çalışın, şifa olur ona. Tez zamanda kavuştursun inşallah![]()
Sağol canım Amin inşallahAllah şifa versin canıminşallah tekrar kavuşacaksınız içini ferah tut