• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar bugün transfer hariç 6.günüm. Sabah ilk idrarla yaptım erken gebelik testini ama silik çizgi bile yok 🥹
Benimle aynı gün transfer olmuşsunuz bende dayanamadım bugün test yaPtım bende de silik çizgi bile çıkmadı, inşallah sonraki günlerde çift çizgiyi görürüz çok erken yaptık

Bugün ara kan tahlili istemişti doktor progesteronum düşük çıkmış ben elendim sanırım kızlar doktor dozu arttıracak ama bence en başından düşük olması bile bir gösterge gibi geliyor 😢 umarım herkesin gönlündeki gibi olsun

Benimle aynı gün transfer olmuşsunuz bende dayanamadım bugün test yaPtım bende de silik çizgi bile çıkmadı, inşallah sonraki günlerde çift çizgiyi görürüz çok erken yaptık
Silik çizgi görürüz umuduyla yaptık kendimizi suçlamayalım inşallah bizde mutlu haberi alacağız inanıyorum sizde inanın❤️ test gününüz ne zaman

Silik çizgi görürüz umuduyla yaptık kendimizi suçlamayalım inşallah bizde mutlu haberi alacağız inanıyorum sizde inanın❤️ test gününüz ne zaman
İnşallah ya😍 içimdenpozitif olduğunu hissediyorum ama önemli değil tek çizgi, 22 Aralık dediler herhalde emin olmak biraz geç gelmemi istedi doktorum.

Kızlarr merhaba. Pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum bugun kan veren verene maşallah❤ Negatif çıkan arkadaşlara da sabır diliyorum nefes aldığımız sürece umut var demektir kızlar en kısa sürede rabbim kucağınızı doldursun inşallah🌸 Ben de kan verdim sonuç bekliyorun

Bugün ara kan tahlili istemişti doktor progesteronum düşük çıkmış ben elendim sanırım kızlar doktor dozu arttıracak ama bence en başından düşük olması bile bir gösterge gibi geliyor 😢 umarım herkesin gönlündeki gibi olsun
Neden istedi progesteron değerinizi doktor transferden sonrada bakılıyor mu

Kızlar bende kör oldum artık baktıkça hafif bi çizgi var gibi geliyor ama kendimi kandırmak istemiyorum t+5 yok gibi şuan sanki değiş mi

Eklentiler

• IMG_7469.webp
    IMG_7469.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 39
Back
X