- 28 Ekim 2025
- 798
- 596
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.901
Kızlar benim pozitif
cuma yine kan ver dedi hemşire 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa maşallah çok sevindim sizin adınıza.Kızlar benim pozitifcuma yine kan ver dedi hemşire
![]()
Tebrik ederim canım, sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlar benim pozitifcuma yine kan ver dedi hemşire
![]()
Benimle aynı gün transfer olmuşsunuz bende dayanamadım bugün test yaPtım bende de silik çizgi bile çıkmadı, inşallah sonraki günlerde çift çizgiyi görürüz çok erken yaptıkKızlar bugün transfer hariç 6.günüm. Sabah ilk idrarla yaptım erken gebelik testini ama silik çizgi bile yok![]()
Silik çizgi görürüz umuduyla yaptık kendimizi suçlamayalım inşallah bizde mutlu haberi alacağız inanıyorum sizde inanınBenimle aynı gün transfer olmuşsunuz bende dayanamadım bugün test yaPtım bende de silik çizgi bile çıkmadı, inşallah sonraki günlerde çift çizgiyi görürüz çok erken yaptık
İnşallah yaSilik çizgi görürüz umuduyla yaptık kendimizi suçlamayalım inşallah bizde mutlu haberi alacağız inanıyorum sizde inanıntest gününüz ne zaman
meraba kac cikti acaba degerinizKızlar benim pozitifcuma yine kan ver dedi hemşire
![]()
Bnm negatif kizlar inşallah sizin poztif olur![]()
Ayy çok ama çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah aminKızlar,
Çok şükür bin şükür pozitiiifffff
Çarşamba günü tekrar bakılacak
Cok sevindim adinizaKızlar benim pozitifcuma yine kan ver dedi hemşire
![]()
Ayy çok sevindim maşallah darısı başımaKızlar benim pozitifcuma yine kan ver dedi hemşire
![]()
İçime doğmuştu tebrik ederimKızlar benim pozitifcuma yine kan ver dedi hemşire
![]()
Neden istedi progesteron değerinizi doktor transferden sonrada bakılıyor muBugün ara kan tahlili istemişti doktor progesteronum düşük çıkmış ben elendim sanırım kızlar doktor dozu arttıracak ama bence en başından düşük olması bile bir gösterge gibi geliyorumarım herkesin gönlündeki gibi olsun
Bende dayanamadım t+5 de yaptım hiç bişey yokBenimle aynı gün transfer olmuşsunuz bende dayanamadım bugün test yaPtım bende de silik çizgi bile çıkmadı, inşallah sonraki günlerde çift çizgiyi görürüz çok erken yaptık
Kızlar bende kör oldum artık baktıkça hafif bi çizgi var gibi geliyor ama kendimi kandırmak istemiyorum t+5 yok gibi şuan sanki değiş mi