• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

@Kelebenkk canım hem sana moral olsun hem kendi durumumu yazayım istedim. Lütfen moralini bozma bak benim hiç beklemediğim bir şekilde yükseldi. Gerçekten geç tutunmuş olmalı. Benimde düşük geçmişim var biliyorum insan zihni kötüye gidiyor ama umudunu son ana kadar kaybetme. Vazgeçme annesi ondan senin inancına ihtiyacı var şimdi.

3. Gün transferi, Beta hcg değerim 10. Gün 19,25 12. Gün 42,31 çıkmıştı. Bugün 14.gün ve değerim 211,95 çıktı 🧿🥳. Darısı güzel haber bekleyen herkese olsun…
Benimde aynı şekilde doktorunuz ne dedi

Kızlar 4.günden yazıyorum. İlk 2 gün minik ağrılarım vardı. Dün çok az bugün yok gibi. Bir lekelenmede yok. Pozitif olanlarda hiç ağrısız sızısız ilerleyen oldu mu ? Yani embriyomun kalitesi çok çok iyiydi. Ben histeroskopi oldum. 12 mm ile transfer yapıldı. Endometriozis için 2 ay tedavi gördüm. Embriyo pgt liydi. Tutar mı ya ?

Kızlar 4.günden yazıyorum. İlk 2 gün minik ağrılarım vardı. Dün çok az bugün yok gibi. Bir lekelenmede yok. Pozitif olanlarda hiç ağrısız sızısız ilerleyen oldu mu ? Yani embriyomun kalitesi çok çok iyiydi. Ben histeroskopi oldum. 12 mm ile transfer yapıldı. Endometriozis için 2 ay tedavi gördüm. Embriyo pgt liydi. Tutar mı ya ?
Tutar canım çok emin ilerlemiş doktorun 🙏 ağrılara takılma bi geliyo bi gidiyo çok belirsiz

Mevi selam benimde test günüm 21 aralik fakat bnim 3. Gün embriyosu 4 tane ben sanirim kendimi tutamayip yarin kan testi vericem. Gecen yaz gebe kaldigimda 3. Gun embriyosuydu 7. Gü 6.96 ile öğrenmiştim
Bende sabırsızım ama bende test siparişi verdim geldiği gibi yapıcam inşallah bizimledirler benim 5.gün 2 embriyo kaliteleride 4aa

Back
X