• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
canım sen nasılsın nerelerdesin? K _Kestane_
Canim ben de 29 Kasimda dogum yaptim 🤍 Kolestazdan dolayi doktorum 36+4 de planli sezaryan ile aldi minigimi. Once biraz solunum sorunumuz oldu sonrasi direncli bir sarilik gecirdik, hastaneye yatisimiz yapildi fototerapi aldik. Yazamadim oyuzden. Cok sukur iyyiz suan evdeyiz. Sarilik devam ama tehlikeli degilmis anne sutu sariligiymis surermis daha. Biz de boyle. Siz nasilsiniz?

Yok kuzum benim sancım var sadece sıklaşıp düzene girmedi işin heheyindeyim ama iki gündür sancım var regl gibi ve daha keskin doktor salı gününe çağırdı belli olmaz belki bugünde doğabilir ama Salı günü gidersem şeninde dediğin gibi vereceği suni sadece biraz hızlandırıp dogurtur çünkü en son açılmam 2 ydi
Süper işte benim de sancım regl ağrım çok, hele aşağısı oyuluyor resmen bel ağrısı da yokluyor ama açıklığım yoktu cuma günü. Bakalım doktorun dediği gibi olursa pazartesiye kadar yolu var. Her an düzene girdi mi artıcak mı diye tetikte olmak da yoruyor insanı. İnşallah yarın gittiğinde açılman artmıştır sancıların da düzene girer 💕

Süper işte benim de sancım regl ağrım çok, hele aşağısı oyuluyor resmen bel ağrısı da yokluyor ama açıklığım yoktu cuma günü. Bakalım doktorun dediği gibi olursa pazartesiye kadar yolu var. Her an düzene girdi mi artıcak mı diye tetikte olmak da yoruyor insanı. İnşallah yarın gittiğinde açılman artmıştır sancıların da düzene girer 💕
Benim de regl sancim çok ve ek olarak mide yanması bulantısı kombi şekilde ağlayacak dereceye geliyorum üzerine bel ağrısı da eklenince hepten perte çıkmış hissediyorum ama doktor her şey gayet yolunda diyor nst sanci çıkmıyor açıklık yok suyumda azalma yok 🤦‍♀️

Kızlar benimde randevum vardı kızlar 38+4 teyim. Bebeğim zaten 2 haftadır kanalda Çatı muayenesi oldum 2 cm açıklığım varmış. Doktor sancın olursa ya da su gelmesi hemen gel dedi. Bebeğim 3560 gr olmuş. 🥰🥰
Aynıyız canım seninle. Maşallah çok güzel. Benim bebek kanala da inmemiş. Açıklık sancı hiçbir şey yok 😅 Sezeryan yolu gözüküyor gibi bana

Benim de regl sancim çok ve ek olarak mide yanması bulantısı kombi şekilde ağlayacak dereceye geliyorum üzerine bel ağrısı da eklenince hepten perte çıkmış hissediyorum ama doktor her şey gayet yolunda diyor nst sanci çıkmıyor açıklık yok suyumda azalma yok 🤦‍♀️
Doktorum regl sancısı gibi sadece kasık ağrısı olduğunda bebeğin baskısıyla alakalı aynı zamanda da serviksine baskı yapıyor kısaltıyor demişti. Bel ağrısına da yalancı kasılmalar artık düzenliye geçme denemeleri demişti. Vajinada batma sızlama oluyodu ama bu iki gündür arttı hele bugün sabahtan beri 20 defa olmuştur belki. Sen şu an kaç artısın ? Çatı falan yaptı mı sana ?

Kızlar benimde randevum vardı kızlar 38+4 teyim. Bebeğim zaten 2 haftadır kanalda Çatı muayenesi oldum 2 cm açıklığım varmış. Doktor sancın olursa ya da su gelmesi hemen gel dedi. Bebeğim 3560 gr olmuş. 🥰🥰
Bacımm nereyeee daha karpuz kescektikk 🥲 aramız 4 gün inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥹💕

Kizlar yarin kontrolum var 35+2deyim acaba doktor tahmini bi dogum tarihi soyler mi normal dogum icin

Aynıyız canım seninle. Maşallah çok güzel. Benim bebek kanala da inmemiş. Açıklık sancı hiçbir şey yok 😅 Sezeryan yolu gözüküyor gibi bana
Canım ben pilates yaptım 37ye kadar sonrasında da evde hep pilates topu egzersizi yaptım kanala girmesinde çok faydası olduğunu düşünüyorum 💚
Bacımm nereyeee daha karpuz kescektikk 🥲 aramız 4 gün inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥹💕
Hoççagalınn gideyom ben 🤣🤣

Canım ben pilates yaptım 37ye kadar sonrasında da evde hep pilates topu egzersizi yaptım kanala girmesinde çok faydası olduğunu düşünüyorum 💚

Hoççagalınn gideyom ben 🤣🤣
Benim geceleri sancım oluyor hatta dün gece o kadar oldu ki nerdeyse gerçek sanacaktım ama gündüz kesildi 🤭 geceleri doğuruyorum gündüzleri hamileyim 😂

Benim geceleri sancım oluyor hatta dün gece o kadar oldu ki nerdeyse gerçek sanacaktım ama gündüz kesildi 🤭 geceleri doğuruyorum gündüzleri hamileyim 😂
Ben 2 hafta önce öyleydim sonra birden azaldı bence bebek kanala girerken ağrı oldu

Back
X