Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
acıldı canım çok sağol sorduğun için birazdaha zorluyorum normal yemek yemeye ilk kez dışarda kasiyer hamilemisin diye sordu çok tatlıydı o an🥰
Beslenmeni düzene sokarsan bünyende alışır bence canım sonra çok halsiz kalıyor insan😘
Artık belli oluyor karınlarımız ya ben bol giyorum pek anlamıyorlar şimdilik🤣

Kuzum sen demir ilaci basladin dimi ?
Ben sabah 7.30 gibi fln bi uyaniyorum cis icin fln, o zaman tiroid ilacimi iciyorum sonra kahvaltimi taa 12 1 gibi yapiyorum. O arada uyuyorum arada uyanik kaliyorum fln. Tiroid ilacini ne kadar erken icersen o kadar iyi demisti endokrin doktoru bana 💗
Hayır kuzum dr demır vermedı bana kullanmamız gerekıyor mu? Ben sabah kalkar kalkmaz tıroıd ılacımı alıyorum canım. Yarım saat dolmadan da bısey yemıyorum 💜 benimki hipotiroidi

Ay Allahım neler öğreniyoruz ☹️ geçmiş olsun aşkım şimdilik bir sıkıntı olmamasına çok sevindim 🥹
Kız bizim annelerimiz bunca şeyi bilmiyorlardı bence, biz nasıl eli yüzü düzgün doğmuşuz, şükürler olsun

Çok şükür canım, gerçekten öyle işte bir sürü yeni şey öğreniyoruz 🙌
Canım geçmiş olsun olumsuz birseyler olmamasi güzel tiroid bence bizim dönemimizin sorunu gibi birsey. Yani bizlerin yas ortalamasi düşük daha ama kiminde yüksek kiminde düşük çıkıyor. Bende kullaniyorum ilac mesela. Hersey yolunda olsun da canim🙏

Eskiden daha normal besleniyorlarmis daha az stres yapiyorlarmis bizlerde hersey cok farkli. Yuksek tansiyonlarla sekerlerle doguma gidenler neler neler.. eskilerin hikayeleri cok daha farkli.
Hosgeldinnn kusummmm naptin nasil gecti tatilinnn yormadin dimi bebişiiiii😍

Sağ ol canım gerçekten çok mühim önceden baktırmak işte, doktor da takip geyrektirir sadece dedi çok şükür ki 🙏

Back
X