Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kanka aldım artık 2-4 kalın olandan 😆 gelsin bakayım çok kalınsa iade eder orta kalınlığı alırım, ama işte çıkarıp akşamları hava aldırırsak kalın iyi olur diye düşündüm 🥹
Kışın doğucakları için Battaniye de kullanılır o yüzden çokda kalın giydirmemek gerek

annabelica annabelica canım Dr sana su içme dedimi ben şimdi ikinci kanı verdim kan alan hemşire su içtiysen sekerin yüksek çıkar neden içtin falan dedi bende dr içebilirsin demişti bilmiyordum ben napıcam şimdi yüksek çıkarsa 100 gr içecek alırsın dedi 😮‍💨🥴
Kuzum sonucu da yazmışsındır sırayla okuyorum. Bana kesinlikle su içme demişlerdi içmedim o yüzden. Keşke öyle olsaydı yüksek çıkma sebebi ☺️

aşkım lcw bakmadım ama kitikate tulum var ayaksız ama, ben birkaç tane ayaklı alayım diyorum, yoksa ayaksızmı alayım😬
bizde de ayaklı ayaksız var
ama ayaklı cok alma canım bebek kendini gerdirince dizleri bükük kalıyor
alırsanda yenidogan alma 50 cm ler bebek 51 53 doguyor hic giyindirilmiyor oglumda yaşadm hastanede degistirdik birdaha giyinmedi hic
cok begenerek alcagn ayaklıları buyuk al biraz

bizde de ayaklı ayaksız var
ama ayaklı cok alma canım bebek kendini gerdirince dizleri bükük kalıyor
alırsanda yenidogan alma 50 cm ler bebek 51 53 doguyor hic giyindirilmiyor oglumda yaşadm hastanede degistirdik birdaha giyinmedi hic
cok begenerek alcagn ayaklıları buyuk al biraz
Çok sağol aşkım 🥰
Ayaklı zaten ilk bir ay giyebileceği şekilde alırım çok almam, sonra çoraplar podyuma 😂

olabilir canim cok sukur bir sorun cikmadi

evet agrim devam etti bacaklarım da cok kasıldı damar seyirmesi oldu bacagımı duzeltemiyordum
doktorumla gece konustum normaldr cumartesi gidicektim bugun cagirdi sabah gittim
cok sukur bir sorun yok cokmu yoruldun dedi evet dedim dun baya yoruldum cocuklarda bendeydi diye
ondan olmus olabilir bebek gayet iyi dedi plesenta sezeryan dikisimin yarısında duruyor orda dursun istemeyz ordan alıcam bebegi ayni yeri acıcam zaten dedi
ama oradan cekilir diye dusunuyorum yeri var dedi
kafamz 8 gun geriydi ya bugun 5 gun geri cikti cok sukur haftasina dogru gidiyor oda asla sorun dedik dedi ben kafaya takmstim sadece
bebegin kilosun kafa karin cevresi bacak boyuna gore ortalama olarak cikiyormus

5 gun kafamiz geri olmasna ragmen kilo 643 gr cikti kafasi haftasina yetisince orasıda duzelir dedi ama bana yine de kilosu az geldi
saglıklı ama en azından cok sukur
baya herseyi kontrol etti diye cok rahatsz oldu kızım hep ellerini gozlerine goturdu cok tatlıydı😍
gecen hafta ayrintilida bagırsakta hafif parlama vardı ya ona baktı asla görünmüyo dedi
cok sukur guzel haberler aldm kafam rahat döndüm eve bugun daha iyim dun baya yoruldum agladim bile aksm agrıdan artik
sonra kendimi cok yordum diye sinirden de agladm
ama bugun gayet iyim🥰🥰
saglık ocagı aşı için cagirmisti onu da yaptirdim
karma mı yaptırdınız aşınızı

Ayy çok tatlışş 😍😍😍 iyi yapmışsın aşko ya olur bence

Benimde öyle oldu kuzu bir anda çıktı ya 😍 22ye kadar göbek gibiydi şimdi bebek oldu 🤣
Askım evet gecenlerde dıyodum hamıle gıbı degıl kılolu gıbı duruyprum dıye o belırsızlık evresı gectı cok sukur hamıle gıbıyız 🤣🤣💖

kızlar bu arada hiçbir uğraşım olmadığı için can sıkıntısına instada blog sayfası açtım gebelikle bebişlerle ilgili şeyler paylaşıyorum gelmek isteyen olursa diye buraya da yazayım ismi bebeelogg :)))

olabilir canim cok sukur bir sorun cikmadi

evet agrim devam etti bacaklarım da cok kasıldı damar seyirmesi oldu bacagımı duzeltemiyordum
doktorumla gece konustum normaldr cumartesi gidicektim bugun cagirdi sabah gittim
cok sukur bir sorun yok cokmu yoruldun dedi evet dedim dun baya yoruldum cocuklarda bendeydi diye
ondan olmus olabilir bebek gayet iyi dedi plesenta sezeryan dikisimin yarısında duruyor orda dursun istemeyz ordan alıcam bebegi ayni yeri acıcam zaten dedi
ama oradan cekilir diye dusunuyorum yeri var dedi
kafamz 8 gun geriydi ya bugun 5 gun geri cikti cok sukur haftasina dogru gidiyor oda asla sorun dedik dedi ben kafaya takmstim sadece
bebegin kilosun kafa karin cevresi bacak boyuna gore ortalama olarak cikiyormus

5 gun kafamiz geri olmasna ragmen kilo 643 gr cikti kafasi haftasina yetisince orasıda duzelir dedi ama bana yine de kilosu az geldi
saglıklı ama en azından cok sukur
baya herseyi kontrol etti diye cok rahatsz oldu kızım hep ellerini gozlerine goturdu cok tatlıydı😍
gecen hafta ayrintilida bagırsakta hafif parlama vardı ya ona baktı asla görünmüyo dedi
cok sukur guzel haberler aldm kafam rahat döndüm eve bugun daha iyim dun baya yoruldum agladim bile aksm agrıdan artik
sonra kendimi cok yordum diye sinirden de agladm
ama bugun gayet iyim🥰🥰
saglık ocagı aşı için cagirmisti onu da yaptirdim
Maşallah kızımız çok mutlu etmiş bugün annesini 😍 kilosu gayet iyi canım zaten en son kafaya takacağın şey olsun. Organlarda sorun yok ya ona sukretmemiz lazım 😍

Back
X