• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bu yuzden ablam 1.5 aydir raporlu ise dahi gidemiyor pedi kullandikca akintisi artti gecenlerde bebgin suyu geldi sandi hastaneye gitti o derece islanmsti Aman dikktli olun cok gecmis olsun simdiden
ayy iyiki önce önlem aldım sordum sizlere kızlar ya sağolun😳 erken doğurmak zaten asla istemiyorum dikkat etmem lazım

Kac haftalik oldun cnm erken gebelik riskinmi var
33+3 bugün
olabilir dedi doktor önlem için iki hap kullanıyorum her gün ilk detaylımdan beri, 37.ye kadar kullanmam gerekmiş. birtane kordonu var birde benim bebeğimin oda biraz riskli demişti ama çok şükür herşey yolunda son haftalar ne gösterir bilmiyorum ama ben elimden geldiğince dikkat ediymde gerisi rabbimden geliyor zaten

Kızlar benim akıntım arttı biraz ve kaşıntıda var enfeksiyon olabilirmi?
pedimi hep değiştiriyorum her wc gittiğimde ve bu cok fazla diyor ch.gbt amniyon sıvısı olabilir diyor nediyor bu?😂
yaşıyan varmı?
Canım benim geçmiş olsun
Günlük ped kullanmayı bırakmalısın bende enfeksiyon çıktığında doktorum bırak dedi. İç çamaşırlarım pamuklu ve ütüleyip giydim hep suyu da arttırdım çok şükür geçti. Sende bunları yaparsan geçer inşallah ♥️

33+3 bugün
olabilir dedi doktor önlem için iki hap kullanıyorum her gün ilk detaylımdan beri, 37.ye kadar kullanmam gerekmiş. birtane kordonu var birde benim bebeğimin oda biraz riskli demişti ama çok şükür herşey yolunda son haftalar ne gösterir bilmiyorum ama ben elimden geldiğince dikkat ediymde gerisi rabbimden geliyor zaten
Saglikla kolaylikla ve zamaninda gelsin insallah🥰ben en son 23 haftada gitmstm kontrole 29 oldum cuma gunu gitcm
Cati muaynesi falann oldunmu

Canım benim geçmiş olsun
Günlük ped kullanmayı bırakmalısın bende enfeksiyon çıktığında doktorum bırak dedi. İç çamaşırlarım pamuklu ve ütüleyip giydim hep suyu da arttırdım çok şükür geçti. Sende bunları yaparsan geçer inşallah ♥️
ayy sağol kuzum bu fikirler işe yaricak😍❤️
Saglikla kolaylikla ve zamaninda gelsin insallah🥰ben en son 23 haftada gitmstm kontrole 29 oldum cuma gunu gitcm
Cati muaynesi falann oldunmu
amin inşallah hepimizin zamanında gelsin🥰
daha olmadım kasımın başında olcam galiba canım

kız bende öyleyim galiba benim için hayırlısıda yay burcu😂 birde bende cok meraklı özgürlüğü ve doğayı severim, küçük oğlumda öyle😍
ozaman yay daha sonra mı geliyor hangi tarihler yane onuda bilmiyorum bak🤔
23 Ekim - 21 Kasım akrep
22 Kasım - 21 Aralık yay
22 Aralık - 21 Ocak oğlak kuzu
Benim de eşim ikizler ben kova ama ben adamı evden çıkaramıyorum yürüyüş bile çok zor ve çok zorlanıyorum yükselenlerden mi acaba 😅😅
Ben ikizlerim eşim kova, yükselenlerimiz de tam dersi kovaya ikizler 🙈 biz ikimiz de çok severiz ya 🤣 hele açık hava, doğa, kamp.
33+3 bugün
Kuzu bir şey soracağım ikimizin de sat 7 Mart ama senin tahmini doğum 9 Aralık benim 12 Aralık ve ben bugün 32+2 sen 33+3 nasıl oluyor

Evet 2 hafta önden gidiyoruz dedi beslenmene dikkat etmelisin dedi ama çok zor ☹️
Sen benle aynısını yasamissin aynı kilo ve aynı şeyi söyledi ben bu cuma 34 haftalık olucam kontrolden sonra söylerim canım kac kilo olmus diye bı ara dikkat etttim bende sonra aynı yiyorum açıkçası he çaya şekerieksilttim sadece ne dicekler bakalım esimt kontrole gidek dedi ama ben moralim bozulur diye bekledim bir ay dolacak nerdeyse sabirli kadinim haha

33+3 bugün
Hangi hapı kullanıyorsun canım?
Nidicard almaya devam ediyorum ben

Sen benle aynısını yasamissin aynı kilo ve aynı şeyi söyledi ben bu cuma 34 haftalık olucam kontrolden sonra söylerim canım kac kilo olmus diye bı ara dikkat etttim bende sonra aynı yiyorum açıkçası he çaya şekerieksilttim sadece ne dicekler bakalım esimt kontrole gidek dedi ama ben moralim bozulur diye bekledim bir ay dolacak nerdeyse sabirli kadinim haha
Hadi inşallah güzel haberlerle gel 🫠☺️

Günaydın kızlar benim bebişim bazı günler aşırı hareketli 2 gündür fazla hareketli değil geçen günde öyle oldu sonra yine bastı tekmeleri sizde de öyle oluyor mu

Günaydın canım, bazen benimde çok hareket etmiyor bebeğim, ilerleyen haftalarda azalacakmış, sıkışacak demişti doktorum

Günaydın kızlar,

Benim bebe de yay olur heralde diyorum ama bakalım ama olmama ihtimali de yüksek 🥰 Ben başak, eşim terazi, yükselenlerimiz de tam tersi, ikimiz de seyahat etmeye bayılıyoruz, eşim tam bir seyyahtır, belgesi olsa gözü kapalı alır, doğayı, konaklamayı, gezmeye çok severiz, inşallah bizim kız da bize çeker 🥳

23 Ekim - 21 Kasım akrep
22 Kasım - 21 Aralık yay
22 Aralık - 21 Ocak oğlak kuzu

Ben ikizlerim eşim kova, yükselenlerimiz de tam dersi kovaya ikizler 🙈 biz ikimiz de çok severiz ya 🤣 hele açık hava, doğa, kamp.

Kuzu bir şey soracağım ikimizin de sat 7 Mart ama senin tahmini doğum 9 Aralık benim 12 Aralık ve ben bugün 32+2 sen 33+3 nasıl oluyor
Balım benimki aslında aynı seninki sat 7 Mart ve tahmini doğum 12.Aralık aslında ama doktorum değiştirince o hesap yaptı biraz önden gidiyormuşum oyüzden kk'dende değiştirdim aslında bendede aşyada 12.Aralık yazıyordu😂
yane ikimiz apaynıyız belkide doktorun dediği gibi ilerlemez🤔

Hangi hapı kullanıyorsun canım?
Nidicard almaya devam ediyorum ben
Thrombo ass
Plasentaya giden kan akışını artırmak için (daha çok bu nedenden dolayı çünki bebeğimin birtane kordonu var diye)
Bebeğin gelişim geriliğini azaltmak için
Gebelik zehirlenmesini azaltmak için

Balım benimki aslında aynı seninki sat 7 Mart ve tahmini doğum 12.Aralık aslında ama doktorum değiştirince o hesap yaptı biraz önden gidiyormuşum oyüzden kk'dende değiştirdim aslında bendede aşyada 12.Aralık yazıyordu😂
yane ikimiz apaynıyız belkide doktorun dediği gibi ilerlemez🤔
Ben de diyorum kk kendine göre mi hesaplıyor 2. Çocuk onun diye mi böyle hahaha

Yarın denize gidecekmişiz gibi kızıma mayo bakıyorumdur :KK75::KK75:

Eklentiler

• Screenshot_20251019-110710_Trendyol.webp
    Screenshot_20251019-110710_Trendyol.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 25
Back
X