• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
İlk defa bir saate yakın sürdü.birkac haftadır karnım kaskatı oluyor, sertleşme var da bu sancı ilk kez böyle uzun sürdü.uykumdan uyandırdı sabah 5te. En yakın hastaneye mi yoksa doğum yapacağım hastaneye mi gitsem diye düşünürken gecti
Hazırlanıyor canım vücudun 💐

Selam teyzeleri biz dün evimize geldik 🥰 allahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum 😭 içime geri sokasım geliyor çocumu 💕Buda benim kara kızım teyzeleri ellerinizden öper 🥰 allahım bütün arkadaşlarımıda sağlıkla kurtarsın inşallah 🙏 eeeee sırada kimler var bu hafta ☺️
Hay maşallah, rabbim nazardan korusuun 🌸 Darısı başıma artık🙈

Bende aralıkın ilk iki haftası dedi doktor bakalım sanki erken gelck gibi benimkide bata hareketler aşağda bir ara çıkacak sandım sancılar gelip gider düzensiz kasılma hele gün içinde 10 dan fazla + eziyet gecesi gibi geceler çok zorlardayım sınırdayım sanki
Ben de öyle hissediyorum yaa taş gibi oluyor karnım 3-5 kere de değil ama sürekli oluyor da düzenli değil. Aynıyız bacikoo hayırısıyla doğum yapsak da rahatlasak be 😍😂

İnşallah🙏🏻 farklı canım sanki çişini kaçırmışsın gibi oluyor. Tuvalete gidip baktığımda 4-5 cm çapında ıslaklık vardı iç çamaşırında öyle anladım
Hmm ben anlamam heralde ama yaa normalde de akıntım öyle oluyor benim çünkü 😢 neyse bakıcaz artık o zaman saol canm güzel haberlerle gel inşallah 🙏

Günaydın kızlar. Geçmeyen sancım var yaklaşık 1 saattir.regl sancısı gibi.simdi hafifledi gerçi biraz😬
38. Haftadan selamlar
Nerden nereye be mamavera, hastanede yattığın burda sürekli paylaştığın günler kızlarla bilgi alış verişin daha dün gibiydi 🥲🥲 şimdi maşallah 38 oldun bile, küçük kız istediği zaman gelebilir 😍🧿
gunaydin canim
tansiyon yuksekliginden hastanede yatiyorum cumadan beri
nst de sancida cikti tabi bnm ilac serum devam ediyoruz
159 tansiyonlr gittim yuksek dedi yatis verdiler tabi 2 gun boyunca evde hep yuksekti fotograf cekmistm gosterdim
yeme icme dinlenme serum iyi geldi tansiyonm duzeldi sancida kesilirse cikicam insallah
24 saatlik biriken idrar testi sonuclarinida bekliyoruz
sanada cok gecmis olsun canim haftanda iyi senin ama tansiyona dikkat et
ezmum ben daha yeni gördüm çok geçmiş olsun canım benim, inşallah ilaçlar serumlar iyi gelir bebitonda zamanında gelsin
İyi bari cnm dogurmaya gittin sandık sessizce gelip doğurdum dicen gibi geldi bana😂
kanka ben şov yapmadan gidermiyim hiç 🤣🤣 gösteriş severiz😂😂

Herkese merhabalar arkadaşlar doğum yapanların gözü aydın olsun sağlıcakla büyütmek nasip doğum yapıp da bebeğinden ayrı olanlar da inşallah en kısa zamanda kavuşsun🙏oaramızda öğretmen olan bütün meslektaşlarımın günü kutlu olsun🥰💐
Günümüz kutlu olsun🌸

Cok fazla ya, nisanda olucak benim dogum kismetse ve vajinal mi sezeryan mi bilmiyorumki, simdiden paket icin erken olmazmi diye dusundum ama yilbasinda da zam gelicek dediginiz gibi, bi gorusmeye gitmem lazim sanirim hastaneye
Hastaneleri arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz ben o şekilde öğrenmiştim hepsinin fiyatlarını

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolünden geldim. 35+4’teyim.

Çatı muayenesi yapmadı.
38-39 gibi yaparım dedi. Bebek 2700 gram. Her şey yolunda dedi. Gebe okulunda son haftalarda cinsel ilişkiye girmemiz gerektiğini söylemişlerdi doktoruma onu sordum ama doğum olsun diye merdiven inmek çıkmak, cinsel ilişki bunlar suyunu getirebilir ama bu doğumu başlatmaz dedi. O yüzden bunları yapmana gerek yok dedi. Son zamanlarda yapılan pelvik hareketleri için de sıcak bakmadı. Eğer önceden spor geçmişi ya da uygunluğu yoksa son 2 3 haftada yapılan hareketlerle pelvik genişlemez dedi. Kafam karıştı cinsel ilişki öneriliyor aslında ama niye böyle dedi anlamadım.

Nerden nereye be mamavera, hastanede yattığın burda sürekli paylaştığın günler kızlarla bilgi alış verişin daha dün gibiydi 🥲🥲 şimdi maşallah 38 oldun bile, küçük kız istediği zaman gelebilir 😍🧿

ezmum ben daha yeni gördüm çok geçmiş olsun canım benim, inşallah ilaçlar serumlar iyi gelir bebitonda zamanında gelsin

kanka ben şov yapmadan gidermiyim hiç 🤣🤣 gösteriş severiz😂😂
Evet canım ya, Eylül'ün son gunuydu, hastane panosunda Eylül'de doğan bebeklerin isimleri yazıyordu 30uncu haftamdi.38 oldum bile 2 ay oluyor.bebisim iyi dayandi sagolsun
Acil durumda ne yapacağınıza eşinle net karar verin bence canım o sancı ağrı esnasında yanlış karar vermemiş olursunuz.doğum yapacağın hastane çok mu uzak
Düzenli sancı olsa yattığım hastaneye gidicem, orda doğum yapmak istiyorum da..orası 7-8km. Burda 700mt ilerde de bir hastane var.kontrol için oraya gideyim dedim nst çekilir bi muayene edilir diye.ama insan o panikle anlamıyor doğum sancısı mi sadece alıştırma mi diye☺️

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolünden geldim. 35+4’teyim.

Çatı muayenesi yapmadı.
38-39 gibi yaparım dedi. Bebek 2700 gram. Her şey yolunda dedi. Gebe okulunda son haftalarda cinsel ilişkiye girmemiz gerektiğini söylemişlerdi doktoruma onu sordum ama doğum olsun diye merdiven inmek çıkmak, cinsel ilişki bunlar suyunu getirebilir ama bu doğumu başlatmaz dedi. O yüzden bunları yapmana gerek yok dedi. Son zamanlarda yapılan pelvik hareketleri için de sıcak bakmadı. Eğer önceden spor geçmişi ya da uygunluğu yoksa son 2 3 haftada yapılan hareketlerle pelvik genişlemez dedi. Kafam karıştı cinsel ilişki öneriliyor aslında ama niye böyle dedi anlamadım.
Hmm ilginçmiş belkide haklıdır cnm suyu getirir sancı getirmezse bu yapılanlar suni sancı doğumuna sebep olur

Sarılık çok normal kuzum. Halletmişsinizdir inanıyorum. Zamanla tıkır tıkır yoluna giriyor her şey. Siz ne badireler atlattınız bunu da halledersiniz 😍❤️ ben de iyiyim çok şükür. Çift kapılı buzdolabı gibi geziyorum artık yakında hafifleyeceğim inşallah 🤣🤣
Ben yetişemedim oralara çok merak ediyordum kendimi😂😂 doğum sonrası göbek bile gitti🥲 daha kombinlerimi bile bitirmemiştim🤣

Merhaba herkese, bastan beri ara ara okuyorum burayi ama pek yazamadim. 37+1im şu an ve hamilelikten asiri yoruldum. Doktorum 40 haftayi goruruz gibi konusmustu. Ama bu sure bana cok fazla geliyo :'D bu durumda olup, yuruyus, merdiven, pilates topu egzersizleri, cinsel iliski, hurma gibi yontemlerle sureci hizlandirabilen oldu mu icinizde acaba veya doktoruna direkt olarak soran?

U ugurluceyli canım, maşallah pamuk gibi kızın🤗😍 Çok sevindim kavuşmamıza, bol koklaşmalı günler gelmiş 🥰

S simurgdc canım talihsizlik olmuş, umarım bundan sonrası çok güzel ve kolay olur, geçmiş olsun ve gözün aydın 🙏🏻🌷

mevsimbahar18 mevsimbahar18 hey maşallah, Harika görünüyorsunuz canım ana oğul🥰 ne çabuk da zaman geçiyor inanılır gibi değil 🥲

Ezmu0810 Ezmu0810 canım inşallah idrar sonucun negatif çıkar ve hastaneden eve geçiş sağlarsın, endişelenme, onda tansiyonu çıkarıyor maalesef ki, dualarımız seninle 🙏🏻🌷

Ben de öyle hissediyorum yaa taş gibi oluyor karnım 3-5 kere de değil ama sürekli oluyor da düzenli değil. Aynıyız bacikoo hayırısıyla doğum yapsak da rahatlasak be 😍😂
Bence bizim bir yada iki hafta kaldı İnşanlah doğurup kurtulalım bir an önce sende çok kilo aldın mı kanka ben 67 başladım şimdi 77 78

Çarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi🙏🏻

Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.

Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.
Canım kaç hafta kaç günlüktün ilk suyun geldiğinde

Back
X